Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 Yazdır
Gönderen Konu: yeni civic akü bitti..  (Okunma Sayısı 1220 defa)
Hondaniel
Honda Integra
*

« : Şubat 22, 2008, 11:46:59 ÖS »

arkadaslar aracımın farlarını 5 saat acık unuttum. sonra akü bitti.o kadar erken bitmesi normalmi?

ayrıca dijital gostergeli araclarda aku takvıyesı olmuyormus,sebebi nedir?
sorunun kolay bir cözümü var mıdır?

arac 2008 civic sedan elegance tiptr.
CVC2008
Honda Prelude

i-VTEC Power

« Yanıtla #1 : Şubat 23, 2008, 01:07:45 ÖÖ »

şanslıymışsın. 5 saat ii yine bende xenon var 30 dk açık bırakayım gider akü Smiley servisin önünde bitmişti benim aracın aküsü orada akü takviyesi yaptılar ama zararı vamı bilmiyorum

Hondaniel
Honda Integra
*

« Yanıtla #2 : Şubat 23, 2008, 02:36:46 ÖÖ »

aradım honda yardımı geldıler az once. takvıye yaptılar, hersey normale dondu.anlamadıgım dıjıtal gostergelı araca takvıye yapılmaz dıyolar,adamlar bal gıbıde yaptılar.
bendede var xenon,belkıde 5 saatten daha az zamanda bıttıde ben gec farkettım:) alarmı var tamamda koskoca honda bır sıstem koyamamısmı araca stoptan 5 dk sonra farlar otomatık kapansın.
Kemalhan
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Şubat 23, 2008, 02:52:05 ÖÖ »

çok eskiden kontağa bağlı farlar vardı, kontağı kapattığınızda farlar sönüyordu, daha sonra heralde sakıncası olmalıki onun yerine bir sesli sinyal koydular, sendede amma kulak varmış o sinir bozucu sinyali nasıl duymadında farları açık unutup gittin.....?
Hondaniel
Honda Integra
*

« Yanıtla #4 : Şubat 23, 2008, 02:59:29 ÖÖ »

mutlaka duyardım. sankı calmadı o sinyal. ama kime ne ispat edebılırsinki. 35 ytl ye patladı o kadar.
RattleSnake
Honda Civic Type R

İbrahim TümeR

« Yanıtla #5 : Şubat 23, 2008, 04:04:11 ÖÖ »

arkadaşlar akğ takviyesi ve şarz olayı farklı şeyler bence arabaya her koşulda takviye kablosuyla takviye yapılabilir ama aküyü söküp sarz edecekseniz teyp kodları km sayacı vs siliniyor ve kod girerek açılıyor bu olaylar başka marka bir araçta başımıza geldi bide 2005 reno lagunada aküyü kendimiz değiştirdik arabaservis gelmeden çalışmadı aküyü çıkarırken önce eski akünün artı ucunu söküp yeniye takıp sonra eksi ucunu söküp yeniye takmak gerekormuş bazı seylerin sıfırlanması için

Kemalhan
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Şubat 23, 2008, 06:45:16 ÖÖ »

yaw amma allengirli işler yapıyorlar haaa
FATOŞ
HONDA PLAZA MARMARA
Honda Prelude

HONDA PLAZA MARMARA OTOMOTİV A.Ş.

« Yanıtla #7 : Şubat 23, 2008, 11:12:13 ÖÖ »

arkadaslar aracımın farlarını 5 saat acık unuttum. sonra akü bitti.o kadar erken bitmesi normalmi?

5 saat Smiley bırakında bitsin Smiley
akü takviyesi yapılmaz diye bir şey yok, yapılabilinir... ancak akü tamamen bitmiş ise dikkat edilmesi gereken bir kaç nokta var bu tür durumlarda teknik destek almanız daha faydalı olacaktır... sadece şuna çok dikkat edin akü takviyesi yapılırken kontak anahtarı aracın üzerinde olmasın immobiliser kodlarını silinebilir...akü kutup başlarını söktüğünüzde de teyp kodunuz silinebilir...

Fatoş KILIÇ
Müşteri İlişkileri Sorumlusu
Satış Sonrası Hizmetler Müdür Asistanı
Honda Plaza Marmara Otomotiv A.Ş.
Tel:    (0212) 456 58 58 (Dahili: 813)
Direk: (0212) 456 58 13
Fax:  (0212) 456 58 44
E-Mail: fatoskilic@marmarahonda.com
Web : www.marmarahonda.com
Hondaniel
Honda Integra
*

« Yanıtla #8 : Şubat 23, 2008, 12:41:50 ÖS »

gece servis geldi.kontak anahtarıni taktı.takviyeyi baglar baglamaz alarm calmaya basladı.sonra anahtarı cıkarıp tekrar taktı ve marsa bastı ve calıstı.gereken yere gidilinip gelindi,hersey normal.
takvıye yapılırken anahtar cıkarılırsa nasıl marsa basılacak?

bu arada dipnot:aracı ******dan aldım,beyefendılerın gece bıseyı arızalıymısta gelmedıler.(edit:reklam içerikli kelime) 10 dk.sonra evımın onundeydı 2 tane teknısyenle beraber.

5 saat Smiley bırakında bitsin Smiley
akü takviyesi yapılmaz diye bir şey yok, yapılabilinir... ancak akü tamamen bitmiş ise dikkat edilmesi gereken bir kaç nokta var bu tür durumlarda teknik destek almanız daha faydalı olacaktır... sadece şuna çok dikkat edin akü takviyesi yapılırken kontak anahtarı aracın üzerinde olmasın immobiliser kodlarını silinebilir...akü kutup başlarını söktüğünüzde de teyp kodunuz silinebilir...
FATOŞ
HONDA PLAZA MARMARA
Honda Prelude

HONDA PLAZA MARMARA OTOMOTİV A.Ş.

« Yanıtla #9 : Şubat 23, 2008, 01:15:51 ÖS »

aynı anda hem takviye hem marşa basılmıyor sanırım... tebrik ediyorus (edit:reklam içerikli kelime) honda'yı Smiley

Fatoş KILIÇ
Müşteri İlişkileri Sorumlusu
Satış Sonrası Hizmetler Müdür Asistanı
Honda Plaza Marmara Otomotiv A.Ş.
Tel:    (0212) 456 58 58 (Dahili: 813)
Direk: (0212) 456 58 13
Fax:  (0212) 456 58 44
E-Mail: fatoskilic@marmarahonda.com
Web : www.marmarahonda.com
VTEC4181
Honda Integra
*

« Yanıtla #10 : Şubat 23, 2008, 02:44:02 ÖS »

benim de bundan 2 ay önce farLarı açtığım için akü bitmişti, 2 kere takviye yapmak zorunda kaLdık sonra aküyü değiştirmiştik mustafa saatci'de,, ve bana da aynı şeyi söyLemişLerdi,, bu tarz araçLarda yapıLmaması gerekiyomuş,,

VTEC2 wiLL be a tikky (=
mc pherson
Honda City
*

« Yanıtla #11 : Şubat 24, 2008, 03:09:46 ÖÖ »

Bence kitapçığa bakmak faydalı olacaktır,takviye yapılamıyorsa orada yazması gerekir.
Kemalhan
Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Şubat 24, 2008, 05:13:16 ÖÖ »

aynı anda hem takviye hem marşa basılmıyor sanırım... tebrik ediyorus (edit:reklam içerikli kelime) honda'yı Smiley

Bak şimdi gene kızacaksın Fatoş, aynı anda hem takfiye hem marşa basılamaz ne demek, yedek aküyü bağladıktan sonra arabayı çalıştıracaksinki aküsünü şarj etsin, kontağı açıp marşa başmadan motoru nasıl çalıştıracaksınki aküyü şarj etsin, ancak boşalmış aküyü yerinden söküp hariçten şarj edebilirsin ama o zamanda proğramlar silinecek, belkide aküleri bir birine bağlarken kontak anahtarı dışarda olmalı , hani o anda kısa devre falan vs ... ne bileyim işte öyle birşey
Kemalhan
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : Şubat 24, 2008, 05:14:33 ÖÖ »

şiddetle kınıyorum ****** hondayı
Hondaniel
Honda Integra
*

« Yanıtla #14 : Şubat 24, 2008, 09:24:21 ÖS »

bende bunu demek ıstıyorum.hem takvıye hem mars olmayıp nasıl olacaktı bu is?acıklama yapılırsa sevınırım. ama servıs hem takvıye yaptı hemde marsa bastı?

Bak şimdi gene kızacaksın Fatoş, aynı anda hem takfiye hem marşa basılamaz ne demek, yedek aküyü bağladıktan sonra arabayı çalıştıracaksinki aküsünü şarj etsin, kontağı açıp marşa başmadan motoru nasıl çalıştıracaksınki aküyü şarj etsin, ancak boşalmış aküyü yerinden söküp hariçten şarj edebilirsin ama o zamanda proğramlar silinecek, belkide aküleri bir birine bağlarken kontak anahtarı dışarda olmalı , hani o anda kısa devre falan vs ... ne bileyim işte öyle birşey
starem
Honda Jazz
*

« Yanıtla #15 : Şubat 27, 2008, 12:58:08 ÖÖ »

arkadaşlar öncelikle başıma gelen bi olayı anlatayım size belkide sizlerdede ayı sorun  olabilir
2007 civic sahibiyim bundan 2 ay kadar önce aracımı 2 saatliğine parkettiğim yerden almaya gittiğimde kumanda açmadı arabayı ve anahtarla açmak zorunda kaldım ne bi far nede başka bi ışık ta açık kalmamıştı ve akü bitmişti en yakın servise götürdüm çekiciyle aracı ve akü bitmiş bi ışığı açık unutmuşunuz dediler ısrarla ama gelde anlat.neyse aküyü 6 7 saat kadar şarja bıraktılar ve tekrar aracı bişey yok diye teslim ettiler fakat artık araçta kontak kapalıyken bile 10 dakika teyp yada farlar açık kalsın akü bitiyo en son razı geldilerde akü arızalı dediler değişecek tabi onada onay bekleyeceklermiş bekliyoz bakalım bi akü kaç ay beklenirse:)ayrıca üç aydırda direksiyon kutusu bekliyo aracım oda garantiden değişecek daha çok bekliyecez gibime geliyo ya neyse:) anlatmak istediğim şu aküde sanırım bi problem var bu araçlarda bi arkadaşımda daha oldu bu bu konuda dikkatli olun en kısa zamanda servise gidip voltajını ölçtürmenizi tavsiye ederim birde ön taraftan ses gelen sanırım üretim hasatı olarak kabul ediyolar bunuda breksiyon kutusu problemi var bu araçlarda bilginize arkadaşlar:)
Kemalhan
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Şubat 27, 2008, 02:00:33 ÖÖ »

2007 lerde ne çok problem çıkıyor ya
CVC2008
Honda Prelude

i-VTEC Power

« Yanıtla #17 : Şubat 27, 2008, 07:46:43 ÖS »

ilk üretim ya ondandır

bre99
Honda City
*

« Yanıtla #18 : Mart 09, 2008, 03:02:02 ÖS »

bende dun zenonları 45-50 dk kadar acık unutmusum aku bıttı ama takvıyeyle tekrar calıstı ...suan bı problem yok gbı...
Kemalhan
Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : Mart 10, 2008, 04:56:16 ÖÖ »

45-50 dakikada bitmeside normal değil yani xzeon ne kadar çekiyorki bu kadar kısa sürede bitiriyor
Sayfa: [1] 2 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: