Gönderen Konu: Yardım!!!  (Okunma sayısı 2061 defa)

Puma

  • Ziyaretçi
Yardım!!!
« : Mart 28, 2007, 09:31:46 ÖÖ »
Geçen hafta sonu arabayı yıkarken 1-2 lekesini çıkarmak için mazotla temızledım buraya kadar sorun yok ama sal.k gibi temızlerken sungerın sert yuzunu kullandım kolay olsun dıye ve arabanın boyasını ineltmişim leke leke oldu.. şimdi sorum bildiğiniz bi yol varmı bu lekeleri kaldırmak için güzel bi yerde kalıtelı bır pasta cıla kurtarırmı bunu?? 2 parça leke için bayatmak istemiyorum arabayı.. Acil yardım bekliyorum tşkler..



TORETTO

  • Ziyaretçi
Ynt: Yardım!!!
« Yanıtla #1 : Mart 28, 2007, 09:40:22 ÖÖ »
bence kapatabilir o kadar dert etme ;) bende arkadaşın arabasının arkadaşki bravo ve fiat yazan logoları söktüm malum silikonla yapıştırılmış temizlerken tiner kullandım aracın rengi kırmızıydı ama oralar hafif pembeleşmişti incelmesinden dolayı pasta cila yaptırdıktan sonra düzeldi ordaı bikaç çizik vardı kapandı daha tazeyken yaptırdık bi alakası var mı bilmiyorum ama...bence pasta cila yaptır nasıl olsa kaybetcek bişe yok denemiş olursun ;)

Puma

  • Ziyaretçi
Ynt: Yardım!!!
« Yanıtla #2 : Nisan 02, 2007, 07:35:37 ÖÖ »
Evet hafta sonu neticesinde arabamı komple pasta cila yaptırdım.. Çiziklerim geçti hemde arabayı yaza hazırlamış oldum maşşallaah boncuk gibi oldu :)