Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: xenon far mesajlarını okudum fakat...  (Okunma Sayısı 274 defa)
yavasercan
Honda Jazz
*

« : Mayıs 13, 2008, 05:33:05 ÖS »

merhaba arkadaşlar... 2002 model civic vtec es aracıma xenon far almak istiyorum. forumdaki mesajların tamamını okudum çıkardığım bazı sonuçlar şunlar: 6000k beyaz yanıyor 8000k ve üstü maviden mora doğru gidiyor. bu doğru mu? bir de ben bunu 1 hafta sonra hollandadan gelecek olan bir yakınıma oradan alması için sipariş vericem! hangi markayı almalı? ne demeli de almalı? (çünkü değiştirme şansım yok) ordaki fiyatlar türkiye ile nasıldır? sizce ne yapmalıyım? konuya vakıf arkadaşların yardımını bekliyorum. teşekkürler. antalya dan ercan
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Zorla güzellik olmaz, estetikle olur...

« Yanıtla #1 : Mayıs 13, 2008, 11:16:53 ÖS »

merhaba arkadaşlar... 2002 model civic vtec es aracıma xenon far almak istiyorum. forumdaki mesajların tamamını okudum çıkardığım bazı sonuçlar şunlar: 6000k beyaz yanıyor 8000k ve üstü maviden mora doğru gidiyor. bu doğru mu? bir de ben bunu 1 hafta sonra hollandadan gelecek olan bir yakınıma oradan alması için sipariş vericem! hangi markayı almalı? ne demeli de almalı? (çünkü değiştirme şansım yok) ordaki fiyatlar türkiye ile nasıldır? sizce ne yapmalıyım? konuya vakıf arkadaşların yardımını bekliyorum. teşekkürler. antalya dan ercan

yurt  dışından  xzenon  getirmek  şu an için çok mantılı degil  piysada  xzenon kitler  150  ytl  den başlıyor  2  yıl  balans  1 yıl  ampul  garantili  ve  hepside  birebir   degişim yapıyor  renk  konuzunda   da  beyaz  istiyorsan 6000k  al  biraz  cancanlı  olsun  hoş  gözüksün diyorsan  8000k alıcaksın... marka  olarakda  kamasonic  creative  silikon  monza  vs  diye  gidiyor

YAGMURLU BIR GUNDE GORMUSTUM SENI, USTUNDE CUBUKLU FORMALAR VARDI O ANDA TUTULDUM ASIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SIYAH BEYAZDI. OLUMLE YASAMI AYIRAN CIZGI SIYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKI HER YOLUN SONUNDA OLUM OLSADA SEVENLERI KIMSE AYIRAMAZKI...
avansis
Honda Jazz
*

« Yanıtla #2 : Mayıs 19, 2008, 11:32:08 ÖS »

arkadasım sana tek tavsıyem...işlevlık ıstersen 6000 klvın ama yok gorsellık dersem 8000 kalvın..bırazda acıcak olursam..yamurlu ve karlı havalarda 8000 klvın tırta balıyo ama 6000 klvın bırazda işe yara durumda gozukuyor..ama bana sorarsan 6000 klvınderım ılk once aracımda 8000 klvın aldım memnun kalmadım daha sonra 6000 klvıne dondum 8000 klvınıde sıslere taktım baya hos oldu nedenı ıse sıs farı daha az ısık verdı ıcın 6000 klvın olan farımı sıslerın 8000 olması anca kurtardı aracında sıs farı varsa tavsıye ederım  baska sorun varsa..yardımcı olurun avansis@mynet.com  msenem
Kemall
Honda Integra
*

« Yanıtla #3 : Mayıs 19, 2008, 11:38:40 ÖS »

Hollandadan getirtiyorsan "Philips" getirt, malum hollanda malı

Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: