Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: rot ayarı hakkında yardım  (Okunma Sayısı 542 defa)
korkuz
Honda Integra
*

« : Mart 10, 2008, 06:27:23 ÖS »

mrb arkadaşlar 3 aydır elg otm 2008 kullanıyorum,samsunda oturuyorum arabayı efe den aldım(ankara).ilk aldığımda direksiyon hafif solda ve arabada hafif sağa çekiyordu,2 kere efeye gösterdim yaptık dediler olmadı,samsunda gösterdim direksiyon düzeldi ama çekme devam etti.nedir bu problem arkadaşlar?servisten cevap olarak elektrikli direksiyonu düzenlemek zor diyorlar.anlamadığım ,sonuçta bu mekanik bir problem ve çözümlenmesi gerekir diye düşünüyorum.servis bana göre bu konuda çaresiz kaldı.fikri olanlar varsa yazarlarsa sevinirim.. üzgün

GÜNDOGDU
Honda Jazz
*

« Yanıtla #1 : Mart 11, 2008, 01:10:09 ÖS »

ARACIN YOL EĞİMİNE ALDANMA SAKIN CÜNKÜ ARAC ELEKTIRIKLI DIREKSIYON HAFİF Bİ YOL EĞİMİNİ ALIYOR VE CEKME YAPIYOR BENIMKIDE AYNI OLAYI YAPIYOR VE JANT 17 VEYA 18 ISE DAHA COK YAPIYOR HABERIN OLSUN BU ARADA BENDE ROT BALANSÇIYIM

yusuf GÜNDOĞDU 002
korkuz
Honda Integra
*

« Yanıtla #2 : Mart 11, 2008, 05:24:34 ÖS »

bütün bunları biliyorum arkadaşım,tamirden sonra test sürüşünü ustalar yapıyor.yazımda yazdığım gibi ustalar bu işi becerememelerini elektrikli direksyona yüklüyorlar.adamlar kabul ediyor yapamadıklarını,yine deniyorlar yine olmuyor,tam 3 kez bu iş için servise gittim.anlamadım gitti.bu arada çekme dediysem hafif bir çekme ve direksiyonun tam düzlenememesi problem.o kadar para verdik, arabamız sağa-sola çekmemeli direksiyonumuzda dümdüz olmalı.yanlışmıyım?
korkuz
Honda Integra
*

« Yanıtla #3 : Mart 13, 2008, 06:37:15 ÖS »

arkadaşlar bu problemimle ilgili bisorun yaşayan olmadımı yada hiçmi fikri olan yok?yada bu hafif çekme ve direksiyonun eğri olmasını benden başka kimse takmıyor...
mc pherson
Honda City
*

« Yanıtla #4 : Mart 15, 2008, 08:22:02 ÖS »

arkadaşlar bu problemimle ilgili bisorun yaşayan olmadımı yada hiçmi fikri olan yok?yada bu hafif çekme ve direksiyonun eğri olmasını benden başka kimse takmıyor...

Ankara'da size bu işlerden iyi anlayan birini önerebilirim.
korkuz
Honda Integra
*

« Yanıtla #5 : Mart 17, 2008, 10:12:23 ÖÖ »

ankarada oturmuyorum ama sürekli gelip gidiyorum.önereceğin yer honda servisimi?
merburvehan
Honda Prelude

Burhan

« Yanıtla #6 : Mart 17, 2008, 01:55:02 ÖS »

Doğru  okadar para verip alıyosan bu arabayı bencede kusursuz olmalıdır.Bana göre fabrikayı aramalısın problemini bi şekilde oraya iletmelisin.Civic ve city modellerini gebzedeki fabrikada yapıyolar..Denemelisin  faydalı olabilir..0212 234 66 32--0 800 211 61 65 fabrika numaraları...
korkuz
Honda Integra
*

« Yanıtla #7 : Mart 17, 2008, 06:48:55 ÖS »

tşk ediyorum bende öyle düşünüyordum.
mc pherson
Honda City
*

« Yanıtla #8 : Mart 18, 2008, 04:14:30 ÖÖ »

ankarada oturmuyorum ama sürekli gelip gidiyorum.önereceğin yer honda servisimi?

Honda servisi değil fakat Ankara'daki tüm fiat servislerinin sizinki gibi serviste çözülemeyen sorunlarına bakan bir yürür aksam ustası.
korkuz
Honda Integra
*

« Yanıtla #9 : Mart 18, 2008, 02:19:26 ÖS »

sen yinede onu nerde bulacağımı yazarsan sevinirim arkadaşım.ama bu fabrikayı yada merkezi aramak farz oldu,bıktım bu servislerin umursamamazlığı ve beceriksizliklerinden.biraz onlar için uyarıcı olur belki...
mc pherson
Honda City
*

« Yanıtla #10 : Mart 19, 2008, 03:30:08 ÖÖ »

sen yinede onu nerde bulacağımı yazarsan sevinirim arkadaşım.ama bu fabrikayı yada merkezi aramak farz oldu,bıktım bu servislerin umursamamazlığı ve beceriksizliklerinden.biraz onlar için uyarıcı olur belki...

Merhabalar,servisler gerçekten çok beceriksiz. Benim aracım da sağa çekiyordu sürekli ve servistekiler bulamadılar. 2sene bu şekilde kllandım. Meğerse problem şasedenmiş,salıncak çekildi ve düzeltildi şu an yolda ip gibi gidiyor araç çok şükür. Daha sonra bizim 307'nin lastiklerini değiştirdim ve araç sola çekmeye başladı,lastikleri aldığım yere gittim böyle böyle araç çekiyor dedim bizi bağlamaz sıfır lastik taktık dediler. Tekrar gittim Nazım Ustaya adam ön sağ-sol lastiği söktü janttan yer değiştirip taktı sorun düzeldi. Yürüyen aksam gerçekten ince iş anlayan birinin bakması gerekli,umarım sorununuz düzelir.
Adres: Nazım Ünal Rot-Balans Servisi Çevik Kuvvet Müdürlüğü yanı İskitler Ankara (Mevki olarak Ankamall Migros'un tam karşına geliyor;çevik kuvveti sorarsanız herkes bilir.)
« Son Düzenleme: Mart 19, 2008, 03:31:07 ÖÖ Gönderen: mc pherson » Logged
korkuz
Honda Integra
*

« Yanıtla #11 : Mart 19, 2008, 10:30:44 ÖÖ »

migrosun karşısıysa kolaymış kardeşim,çok saol bunu değerlendireceğim.
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: