sen yinede onu nerde bulacağımı yazarsan sevinirim arkadaşım.ama bu fabrikayı yada merkezi aramak farz oldu,bıktım bu servislerin umursamamazlığı ve beceriksizliklerinden.biraz onlar için uyarıcı olur belki...
Merhabalar,servisler gerçekten çok beceriksiz. Benim aracım da sağa çekiyordu sürekli ve servistekiler bulamadılar. 2sene bu şekilde kllandım. Meğerse problem şasedenmiş,salıncak çekildi ve düzeltildi şu an yolda ip gibi gidiyor araç çok şükür. Daha sonra bizim 307'nin lastiklerini değiştirdim ve araç sola çekmeye başladı,lastikleri aldığım yere gittim böyle böyle araç çekiyor dedim bizi bağlamaz sıfır lastik taktık dediler. Tekrar gittim Nazım Ustaya adam ön sağ-sol lastiği söktü janttan yer değiştirip taktı sorun düzeldi. Yürüyen aksam gerçekten ince iş anlayan birinin bakması gerekli,umarım sorununuz düzelir.
Adres: Nazım Ünal Rot-Balans Servisi Çevik Kuvvet Müdürlüğü yanı İskitler Ankara (Mevki olarak Ankamall Migros'un tam karşına geliyor;çevik kuvveti sorarsanız herkes bilir.)