Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 Yazdır
Gönderen Konu: Motor Temizleme...  (Okunma Sayısı 1173 defa)
VteC_MaNiaC
Honda Civic VTI
**

Boup bop Mühendisi

« : Mayıs 13, 2006, 01:15:26 ÖS »

Evet arkadaşlar motorum daha 1 kez bile yıkanmadı .... aracım 98 model .... arasıra nemli bezle siliorum ama hala ulaşamadığım yerler war ... ne yapmalı ne etmeli... yapan uygulayanlardan bilgi alalım

YL Rulz ft. Garage 38
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110

« Yanıtla #1 : Mayıs 13, 2006, 01:22:00 ÖS »

yıkama olayına sakın girme...özel ilaçla temizletme şansın var..basınçlı pistole ve özel temizleme ilacı ile yapılan işlem var..ben bunu tavsiye ederim..
« Son Düzenleme: Mayıs 13, 2006, 05:10:09 ÖS Gönderen: ALG » Logged

Onu-R
Turbo S2000

« Yanıtla #2 : Mayıs 13, 2006, 05:00:32 ÖS »

yıkama çok yanlış.. motor temizlemek için sprey var, ondan alırsın, sıkıyosun motorun her yerine, sonra tozlarla birlikte uçup gidiyo.. sanırım vtimania arkadaşımız yapmıştı geçenlerde...

Onur YAŞAR
Mazda Lantis 1.8
34 AAY 87
İKÜ

&       
Maverick
Honda Civic Type R

« Yanıtla #3 : Mayıs 13, 2006, 06:14:00 ÖS »

basınçlı su yada buharla yıkatma sakın.onun yerine sanayideki herhangi bir özel servise git.orada gazla yıkarlar bir güzel.ben öyle yaptırıyorum servisime sonra pırıl pırıl çıkıyor walla. Wink
VteC_MaNiaC
Honda Civic VTI
**

Boup bop Mühendisi

« Yanıtla #4 : Mayıs 14, 2006, 02:59:53 ÖÖ »

yıkama çok yanlış.. motor temizlemek için sprey var, ondan alırsın, sıkıyosun motorun her yerine, sonra tozlarla birlikte uçup gidiyo.. sanırım vtimania arkadaşımız yapmıştı geçenlerde...

bu sprey işi iyimiş onu bi araştırmak lazım Cheesy daha detaylı bilgi yöntem varsa merakla bekliorum

YL Rulz ft. Garage 38
vtimania
Co-Admin
Honda Civic Type R

« Yanıtla #5 : Mayıs 14, 2006, 03:15:08 ÖÖ »

motor temizlemek için özel maddeler var....motor sogukken sıkıyorsun ve 10 dakka sonra uzerındekı yaglar,kirler vb maddeler akıyor..daha sonra basınclı hava,sunger yada bır bez ıle akan kirleri siliyorsun..ben yaptım baya ıyı oldu...tavsiye ederım...ayrıca bu ürünlerı eger çelik jantın yada alımınyum alasım jantın varsa onlar ıcınde kullanabılıyorsun..yıkama olayına sakın gırme derim ben..hadı kolay gelsin..
Onu-R
Turbo S2000

« Yanıtla #6 : Mayıs 14, 2006, 06:01:39 ÖÖ »

sanırım vtimania arkadaşımız yapmıştı geçenlerde...

işte vtimania dan açıklama geldi Smiley

Onur YAŞAR
Mazda Lantis 1.8
34 AAY 87
İKÜ

&       
VteC_MaNiaC
Honda Civic VTI
**

Boup bop Mühendisi

« Yanıtla #7 : Mayıs 14, 2006, 02:30:45 ÖS »

motor temizlemek için özel maddeler var....motor sogukken sıkıyorsun ve 10 dakka sonra uzerındekı yaglar,kirler vb maddeler akıyor..daha sonra basınclı hava,sunger yada bır bez ıle akan kirleri siliyorsun..ben yaptım baya ıyı oldu...tavsiye ederım...ayrıca bu ürünlerı eger çelik jantın yada alımınyum alasım jantın varsa onlar ıcınde kullanabılıyorsun..yıkama olayına sakın gırme derim ben..hadı kolay gelsin..

harbiden süper... tahminimce bu senin bahsettiğin JANTPAK die bi ürün teyit edersen alcam walla çok lazım Cheesy

YL Rulz ft. Garage 38
vtimania
Co-Admin
Honda Civic Type R

« Yanıtla #8 : Mayıs 14, 2006, 04:03:22 ÖS »

ben arexons kullanıyorum...italyan markası ve baya iyi yani....jantpak ı duymadım daha onceden....arexons u  tavsiye ederim...
VTEC
Administrator
Turbo S2000

Kaymakam

« Yanıtla #9 : Mayıs 15, 2006, 12:25:38 ÖÖ »

Arexons Rulez

click on the image
SLH
Honda Prelude

just ride.

« Yanıtla #10 : Mayıs 15, 2006, 01:02:38 ÖÖ »

bende bi jant spreyi(temizleyicisi ) var olurmu acaba ?

---SLH---
VteC_MaNiaC
Honda Civic VTI
**

Boup bop Mühendisi

« Yanıtla #11 : Mayıs 15, 2006, 01:07:26 ÖÖ »

bende bi jant spreyi(temizleyicisi ) var olurmu acaba ?

bende onu merak ettim ....

YL Rulz ft. Garage 38
vtimania
Co-Admin
Honda Civic Type R

« Yanıtla #12 : Mayıs 15, 2006, 03:32:45 ÖÖ »

olur...ancak motorda birikmiş yag kirleri var..onları çözmek için daha kuvvetlı bır ıcerık oldugundan motora kullandıgın urunu anta kullanabılırsın..ancak janta kullandıgın urunu motora kullanırsan motorda bırıkmıs yagları tam çözmeyebılır...ya altı ustu 12-13 ytl lık bır urun..alın derım ben....yani herzaman motoru temızlemıyordun zaten...2 ayda bir sıkarsın yeter.....
SLH
Honda Prelude

just ride.

« Yanıtla #13 : Mayıs 15, 2006, 12:01:35 ÖS »

olur...ancak motorda birikmiş yag kirleri var..onları çözmek için daha kuvvetlı bır ıcerık oldugundan motora kullandıgın urunu anta kullanabılırsın..ancak janta kullandıgın urunu motora kullanırsan motorda bırıkmıs yagları tam çözmeyebılır...ya altı ustu 12-13 ytl lık bır urun..alın derım ben....yani herzaman motoru temızlemıyordun zaten...2 ayda bir sıkarsın yeter.....
tamamdır osman baba Wink

---SLH---
vtimania
Co-Admin
Honda Civic Type R

« Yanıtla #14 : Mayıs 15, 2006, 11:11:51 ÖS »

eyv Smiley
VteC_MaNiaC
Honda Civic VTI
**

Boup bop Mühendisi

« Yanıtla #15 : Mayıs 16, 2006, 12:33:47 ÖS »

eet saolasın

YL Rulz ft. Garage 38
ottoboy
Honda Prelude

« Yanıtla #16 : Mayıs 16, 2006, 03:18:12 ÖS »

linkteki ürün çok güzel tavsiye ederim. ve buna benzer bi çok faydalı ve ucuz ürünler var. arkadaşım lastik parlatma sıvısı almıştı. lastiğim resmen çamurluydu ve yıkamadan çamurun üzerine o sıvıdan denedim sonuç mükemmeldi. gerçekten lastiği yeni gibi parlattı ve aradan bi kaç gün sonra biriyle konuşuyoruz arabanın başında ön lastiği yenimi aldın dedi. çünkü sadece o lastikde denemiştim. en kısa sürede bende sipariş edicem. bu konuda hepsiburada.com a güveniyorum ve sürekli ordan alıyorum.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=26112&productid=otson543200

buda arkadaşımdan denediğim ürün gerçekten mükemmel bi ürün http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=251026&productid=otm091904

R-13239
Honda Civic Type R

« Yanıtla #17 : Mayıs 18, 2006, 01:29:36 ÖS »

Ben serviste yaptırdım temizleme ve koruma , ilk günkü gibi oluyor... 40 milyon mu ne aldılardı...
vtec_pu
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #18 : Mayıs 18, 2006, 02:23:06 ÖS »

bendede bi ürün war eniştem japonyadan getirdi süt gibi bişey..motor temizlemek için önceden motoru sildiğim zaman yine iz kalıyodu bez izi flan şmdi bunu kullandım yaklasık 3 4 saatimi flan aldı silmek Grin ve çok güzel oldu toz flanda tutmuyo...

dd1777
Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : Haziran 06, 2006, 03:56:36 ÖS »

arexons motor temizleme sıkıyosun 15dk bekletiyosun ama cimrilik yapma bolca kullan sonra basıyosun suyu (kutu başına bi motor benm için)
araban 1 saat kadar çalışıyo iyice kuruyo sonra (tabi çalışmama olasılığı war başıma gelmedi değil bekle bi 15dk kapıt açık kendine gelir)
alıyosun parlatıcı sütü aline bide bez
püskürtüyosun sütü we motorun heryerine sürüyosun bezle yayıyosun
daha sonra kuru bi bezi alıyosun tekrar heryeri siliyosun zira anlamsız parlaklıkları alıyo we fazla kalan sütleri kuru bez
sonra bi foto çekip bize gönderiyosun puan weriyoruz Dancing Dancing
Sayfa: [1] 2 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: