Gönderen Konu: JUNYAN ANGEL YARDIM  (Okunma sayısı 10259 defa)

06y2659

Ynt: JUNYAN ANGEL YARDIM
« Yanıtla #25 : Mart 24, 2010, 07:32:00 ÖS »
benimde gözüm yemiyor fırında yapmaya kardeş bende florasana sıcak bakmıyorum dedigin gibi ampüllerini deiştirmek en iyisi renk seceneginde oluyor ama beyaz tercihim ramiz kardeş senin düşüncede güzel orjinal yerini hiç bişey tutmaz ama bizimkide bi tutku işte girdik bi defa bu işe sonunu getirmeye çalışıyoruz hayırlısı ile

06y2659

« Yanıtla #26 : Mart 24, 2010, 11:04:46 ÖS »
arkadaşlar bugun sökme işlemini tamamladım sıra angel ampüllerini bulmaya geldi fön makinesi ve bir adet kalemle bütün işi kolayca hallettim sökmek gözümde büyüyordu fakat hiç bişeyi yok silikon fön makinesi ile çok kolay bi şekilde açılıyor nv142 kardeş yapacagın zaman daha detayylı anlatırım sana ok...:::):)

06y2659

« Yanıtla #27 : Mart 24, 2010, 11:06:38 ÖS »
ayrıca konumuzun başlıgında bi amblem var içinde H harfi var adminler kilitledi mi konuyu ne anlama geldigini çözemedim

nv142

« Yanıtla #28 : Mart 24, 2010, 11:11:30 ÖS »
bnm anlamadıgım su tampon sokulmeden nasıl takıosun farları ?:)

06y2659

« Yanıtla #29 : Mart 26, 2010, 11:51:31 ÖÖ »
kardeş tampon sökülüyor ya sökülmeden takamazsın çünkü tırnakları var tam farın ön tarafında altta vidası var tamponu yandan açtıgın zaman görürsün zaten vidasını

06y2659

« Yanıtla #30 : Mart 26, 2010, 11:54:14 ÖÖ »
ayrıca ben halletim angellar tamam normal mantar led taktım içine arkadaşım sagolsun küçükte bi devre yaptı daha patlamaz inş. zaten farın içindede küçük bi devre var muhtemelen onda bi sakatlık var sıra geldi silikonlamaya ama ne tür bi silikonla tutturacam hangi silikon onun için uygun olur bilemiyorum

Eren53

« Yanıtla #31 : Mart 26, 2010, 06:29:51 ÖS »
ayrıca ben halletim angellar tamam normal mantar led taktım içine arkadaşım sagolsun küçükte bi devre yaptı daha patlamaz inş. zaten farın içindede küçük bi devre var muhtemelen onda bi sakatlık var sıra geldi silikonlamaya ama ne tür bi silikonla tutturacam hangi silikon onun için uygun olur bilemiyorum
narbulrdan siyah silikon al kardeş onu kullan güzelce silikonladıkran sonra iple sıkıca bağla orasından burasından sıkı sıkı kurusun farlar

06y2659

« Yanıtla #32 : Mart 26, 2010, 10:35:41 ÖS »
eyvallah kardeş siyah silikon bencede iyi olacak sen aracı ne yapmış öle sürünüyor yerlerde :) fena pısmış aracın ALLAH kaza beladan esirgesin senin kide makyajsız olandan heralde benimkide öle farları takacam bakalım nasıl olacak ayrıca benim aldıgım far 98 hb den sökmüş aldıgım çocuk inş. bi sorun olmaz senin bu resimdeki farın aynısı

nv142

« Yanıtla #33 : Mart 26, 2010, 11:48:14 ÖS »
bnm elim snn gibi yatkında degil nasıl yapcaz bilmiyorum:)

Eren53

« Yanıtla #34 : Mart 27, 2010, 02:58:08 ÖS »
eyvallah kardeş siyah silikon bencede iyi olacak sen aracı ne yapmış öle sürünüyor yerlerde :) fena pısmış aracın ALLAH kaza beladan esirgesin senin kide makyajsız olandan heralde benimkide öle farları takacam bakalım nasıl olacak ayrıca benim aldıgım far 98 hb den sökmüş aldıgım çocuk inş. bi sorun olmaz senin bu resimdeki farın aynısı
saol kardeşm allah kimseye kaza bela vermesin..evet benmkide makyajsız..bende angelleri ilk aldığım zaman krom tabanlıydı sıkıldım açtım siyaha boyadım içini hazır açmışkende anngellerden bi iki tanesi patlamıştı angelleride deiştirmiştim..

06y2659

« Yanıtla #35 : Mart 27, 2010, 03:13:10 ÖS »
kardeş ne ile boyadın aslında çıkardıgım orjinal farlarıda jdm yapmayı düşünüyorum sprey boya plastigine zarar verir diye korkuyorum ne kadar angel taksakta ben araçtan söktügüm orjinal parçaları iyi muhafaza ediyorum... ayrıca ön lip arac görüntüsünde baya bi deişiklik yapıyor dimi bende düşünüyorum fakat tamponla birleştirdigin zaman kırılma olunca tamponda beraberinde kırılıyormuş sen panjuruda boyamışsın boya işinden iyi anlıyorsun galiba :):):)

Eren53

« Yanıtla #36 : Mart 27, 2010, 03:18:32 ÖS »
kardeş ne ile boyadın aslında çıkardıgım orjinal farlarıda jdm yapmayı düşünüyorum sprey boya plastigine zarar verir diye korkuyorum ne kadar angel taksakta ben araçtan söktügüm orjinal parçaları iyi muhafaza ediyorum... ayrıca ön lip arac görüntüsünde baya bi deişiklik yapıyor dimi bende düşünüyorum fakat tamponla birleştirdigin zaman kırılma olunca tamponda beraberinde kırılıyormuş sen panjuruda boyamışsın boya işinden iyi anlıyorsun galiba :):):)
:)
nalburdan normal siyah sprey aldım boyadım..mercekli far olduğu için ısı önemli deildi o yüzden normal bi spreyle farlarımıda panjurumuda işin içinden çıkarttım..ama jdm yapacaksan ısıya dayanıklı boya almanı öneririm ısıdan dolayı boya atabilir..tampon ekine gelince taktığın zaman arabanın ön görüntüsünü tamamen değiştiriyor..benim ekim fiberden tampona perçinli..babam saolsun bi kaç yere taktı sadece ek kırıldı ama tampona bişey olmadı tampon hala sapasağlam..

06y2659

« Yanıtla #37 : Mart 27, 2010, 03:59:41 ÖS »
iyi bakalım inş. bi daha kırılmaz bende düşünüyorum arka tamponda var mı

Eren53

« Yanıtla #38 : Mart 27, 2010, 05:43:39 ÖS »
arka tampona paramız yetmedi öğrenci adamız =) ama bu yaz arka tampona da düşünüyorum para biriktirp birde bagaj çıtası

23korg23

« Yanıtla #39 : Mart 27, 2010, 06:23:53 ÖS »
kardeş far kapatmak için bulabileceğin en iyi slikon henkelin sista silikonudur. siyah ve gri rengi var kaliteli bi silikondur

06y2659

« Yanıtla #40 : Mart 28, 2010, 08:54:23 ÖS »
kardeş ben farları taktım şuan bi sorun yok gri slikon aldım marksına hiç bakmadım inş. bi sorun daha çıkmaz

23korg23

« Yanıtla #41 : Mart 29, 2010, 05:30:39 ÖÖ »
güle güle kullanın angelleri hangi ledle değiştirdiniz? benimkiler de patlak ben gecn gün birine baktım sanıyorum 20 dereceli superflux led vardı üzerinde ledi bulabilsem değişimi falan basit ama öyle dar açılı ledleri bulmak zor

06y2659

« Yanıtla #42 : Mart 29, 2010, 01:37:15 ÖS »
kardeş ben yuvalara oturacak şekilde mantar led kullandım bu normal ledlerin katılımı ayrıca aydınlatma olarakta daha iyi ayrıca arkadaşım onun üzerine bi devre daha yaptı daha bişey olmaz dedi mantar led oluyor ben yaptım yani bi sorun yok bide sen dene istersen