Gönderen Konu: HONDA ZEVKİMDEN VAZMI GEÇMELİYİM  (Okunma sayısı 9079 defa)

civicci

Ynt: HONDA ZEVKİMDEN VAZMI GEÇMELİYİM
« Yanıtla #25 : Şubat 07, 2009, 12:00:24 ÖÖ »
civic lerin tavanında koruma bariyerleri, şerit yada kalkan felan varmı (çelik ya da başka bir şey ) ?
Dün tavandan kuş pisliği temizliyordum ıslak mendille, hafif bastırırken içeriye çökme yaptı. Çok yumuşak.
Takla atması durumunda koruma bariyer varmı tavanda arkadaşlar?
Özellikler 20002 - 2004 kasalarda

lozyuvaci

Ynt: HONDA ZEVKİMDEN VAZMI GEÇMELİYİM
« Yanıtla #26 : Nisan 15, 2009, 10:21:16 ÖÖ »
araba almaya gıttıgınde kapordaya elı ıle tık tık vurup karpuz alırmıs gıbı araba almak ne kadar dogrudur ? kullandıgımız arabalar japon tekn. son urunlerı ve onemlı olan o sacdan zıyade aracın sasısı celık barları bunlara bakmak lazım ve japon otolarında dıkkat ettıysenız kaza anında darbeyı emer ve bunu yaparkende bazı modeller akordıyon sıstemı ıle bazıları ıse parcalanarak darbeyı dagıttır ve yasam alanını korur benım sıze tavsıyem kaza testlerını ızleyın suan kı yenı cıvıcde 8 aırbag var konfor dersenız ınanın bana benım ıcın vazgecılmez derecede rahat benım dusuncelerım bu umarım en ıyısını en guzelını allah en yakın zamanda nasıp eder kazasız belasız kullanırsın... saygılarımla

+10
Darbe emme özelliğinden dolayı bu şekilde olduğunu bende okumuştum kabin içine minimum hasar gelmesi için dışarıdaki kasayı sünger gibi yapıyorlar, amaç yolcuların minimum zarar ile arabadan çıkabilmesi.