Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 Yazdır
Gönderen Konu: Honda Civic Yeni Model 2007 Sedan'da Problemler  (Okunma Sayısı 1813 defa)
MEMDUH
Honda Jazz
*

« : Şubat 10, 2008, 04:29:04 ÖS »

üzgün Öncelikle belirtmeliyim ki, Renault, Fiat, Ford Focus'tan sonra Honda Civic 2007'yi satın aldım. Diğer arabalarda yaşamadığım sorunları bu araçta yaşamaya başladım. Aracı aldıktan çok kısa bir süre sonra aracın otomatik butonu takılıp kalıyor ve çalışmıyordu, parçayı tamamen değiştirdiler. Eylül ayında aldığım aracın garanti süresini 3 ay sonra 3 yıldan 6 yıla çıkardılar ve upgrade olmak için ekstra dünya para talep ettiler. Şimdi de arabadan düz yolda sarsıntı denilebilecek sesler gelmeye başladı. Benim arabaya özel bir durum mu var, yoksa Honda'nın genel hastalıkları mı var. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
CVC2008
Honda Prelude

i-VTEC Power

« Yanıtla #1 : Şubat 11, 2008, 05:13:25 ÖÖ »

şu dediğin sorunları yaşayan başka arkadaşımız şu anda yok. araçta 97 mi yoksa 95 oktan mı benzin kullanıyorsun?

SEMİH
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Şubat 12, 2008, 02:57:07 ÖÖ »

hondanın genel hastalıkları falan yokda o size öyle denk gelmiş demekki bu konuda yardımı siz yetkili servisinizden talep ederseniz bence daha faydalı olacaktır aracınız için!  bende cıvıc kullanıcısıyım  aracıma 3 senedir biniyorum maşşallah daha tık demedi periyodik bakımı haricindede servise hiç gitmedi
geceperisi
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Şubat 12, 2008, 08:14:20 ÖS »

ilk çıkan civiclerde sanki bazı bebeklik problemleri var gibi, tabii 2008 e kadar çoğusunu düzelttiler
MEMDUH
Honda Jazz
*

« Yanıtla #4 : Şubat 18, 2008, 10:44:13 ÖS »

Şanslı arkadaşlar olduğu kesin, ben aracı aldıktan kısa bir süre sonra problemler çıkmaya başladı. Servise her götürüşte yeni bir şeyi değişmeye başladı. Neyse artık bu benim şansım herhalde üretimde bu tür çürükler çıkar o da bana rastlamış.
MEMDUH
Honda Jazz
*

« Yanıtla #5 : Şubat 18, 2008, 10:45:44 ÖS »

Bu benzin sorusunu da sormuşlardı. 95 oktan kullanıyorum. Benzini OPET ve PETROl OFİSİ'nden alırım. Hangi o düzenli bakım ve uydudan kontrol edilenlerden.
cagri700
Honda Jazz
*

« Yanıtla #6 : Şubat 19, 2008, 07:40:05 ÖS »

97 oktan daha saglıklı olucaktır senin için

Caarı civic08'
CVC2008
Honda Prelude

i-VTEC Power

« Yanıtla #7 : Şubat 19, 2008, 11:43:56 ÖS »

1.6 araçlarda 97 oktan çoğunlukla zararlıdır veya gereksizdir. eğer 2007 civic sedan 1.6 nın kitapçığını incelersen kullanılması gereken benzin seçeneğinin 95 oktan olması gerektiğini görebilirsin.

Saygılar

R-typeR
Honda City
*

« Yanıtla #8 : Şubat 20, 2008, 04:20:41 ÖS »

daha önce kullandığım focus ve tipo ile kıyasladığımda , zayıf ses yalıtımı ve şehir içi kullanımda aşırı yakıt tüketmesi dışında aracımdan son derece memnunum .. hiç mekanik sorun yaşamadım ...

Civic Sedan 1.6 elegance SOHC I-VTEC 16V 125 HP
CVC2008
Honda Prelude

i-VTEC Power

« Yanıtla #9 : Şubat 21, 2008, 02:10:39 ÖS »

focus a katılmıyorum. Fordların genel itibaiyle ses yalıtımları zayıf (yeni mondeo ile yeni focus hariç)

Kemalhan
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Şubat 22, 2008, 07:17:46 ÖÖ »

Focusta tek artı yol tutuş, gerisi hondayla kıyaslanamaz, hele tipo hiç kıyaslanmamalı bence
anerkad
Honda Jazz
*

insan insanı en son haliyle tanır

« Yanıtla #11 : Şubat 24, 2008, 11:45:58 ÖS »

bende birde isuzu dmax var.direksiyon derisi soyuldu hala fabrikadan haber  bekliyorum.sanırım 2008 cıvık de direksiyonun tutulan kısmı farklı soyulmayla ilgili herhalde.haa bu arada yere yakın sadece bide ilk bindiimde burnunu göremedim arabanın ama alıştım tabii
cagri700
Honda Jazz
*

« Yanıtla #12 : Şubat 25, 2008, 03:53:38 ÖS »

kataloğu inceledim ama hala 97 yada yada daha yüksek oktanlı yakıttan yanayım: )))
arabaları karşılaştırırken sınıfa dikkat edelim focusların ilk çıktığında ses yüzünden millet lastik değiştiriyordu yada saç kaplatyordu arabalarına bizzat şahit oldum. yeni kasalarda böyle bir sorun yok tabi. gerçi civic içinde aynısı söyleyeni duydum ama aldıktan sonra hak vermedim..

Caarı civic08'
memo_honda
Honda City
*

« Yanıtla #13 : Nisan 12, 2008, 05:13:31 ÖS »

bende bi soru yokk
cem akdemir
Honda Jazz
*

« Yanıtla #14 : Nisan 25, 2008, 10:38:43 ÖS »

arkadaşlar neyazıkki 2007 cıvc tan bende çok şikayetçiyim daha alalı 10 ay oldu ön ve arka tanpon boyaları sökülmeye başladı içeriye çok ses alıyo çünki lastikler çok çenç birtek dediklerinden tutan yakıt oldu aracım 9500km de şahir içi 250000 lira yakıyo 97 oktan kullanın
Badboy®
Honda City
*

« Yanıtla #15 : Nisan 26, 2008, 12:18:16 ÖÖ »

kataloğu inceledim ama hala 97 yada yada daha yüksek oktanlı yakıttan yanayım: )))
arabaları karşılaştırırken sınıfa dikkat edelim focusların ilk çıktığında ses yüzünden millet lastik değiştiriyordu yada saç kaplatyordu arabalarına bizzat şahit oldum. yeni kasalarda böyle bir sorun yok tabi. gerçi civic içinde aynısı söyleyeni duydum ama aldıktan sonra hak vermedim..

97 oktan zaten 95 oktan'ın bir türevidir.Yani katkılı 95 oktan..Bilgilerine..Ayrıca aracın Ecu'su yakıtı 95 oktan olarak algılar.Daha yüksek veya daha düşük oktanlı yakıt kullandığında kuvvetli ihtimal performansın düşecektir..

slck
Honda Jazz
*

« Yanıtla #16 : Nisan 26, 2008, 10:37:23 ÖÖ »

95 97 oktan mevzuularına daha önce çokca değinilmişti. Oktan sayısının yüksek oluşu ile paralel bir performans artışı veya sorunsuzluk oluşmuyor. Oktan sayısı motor için gerekli minumum tutuşma seviyesini belirliyor. Servis kitapçığında 95 oktan yazıyorsa o araç için en uygun benzin 95 oktan olacaktır. 97 oktan koymanın artısı olmayacaktır. Bu konu İTÜ Kimya mühendisliği hocalarınca da sabittir.

SLCK®
cagri700
Honda Jazz
*

« Yanıtla #17 : Mayıs 12, 2008, 02:41:31 ÖS »

tamam ya gelmeyin ustume 95 alıcam artık!! Wink

Caarı civic08'
akz
Honda Integra
*

2007 Civic Elegance Otomatik

« Yanıtla #18 : Mayıs 13, 2008, 04:48:04 ÖS »

bir hafta kadar önce vites problemi oldu bende bunuda foruma yazmıştım. vites takılıyordu parktan çıkmıyordu. fren swich' ini değiştirdiler. onun haricinde çok şükür bir problem yaşamadım. fakat bende genel olarak ilk çıkan arabaları bir yıl bekleme taraftarıyım ancak bunda cazibesine dayanamadım aldım. benden sonra rds 6' lı cd çalar ve ön tampon altı eklendi.bide bagaj kilidi konmuş. çok önemli olmasa da yinede artı şeyler...
Kemall
Honda Integra
*

« Yanıtla #19 : Mayıs 19, 2008, 11:41:36 ÖS »

bir hafta kadar önce vites problemi oldu bende bunuda foruma yazmıştım. vites takılıyordu parktan çıkmıyordu. fren swich' ini değiştirdiler. onun haricinde çok şükür bir problem yaşamadım. fakat bende genel olarak ilk çıkan arabaları bir yıl bekleme taraftarıyım ancak bunda cazibesine dayanamadım aldım. benden sonra rds 6' lı cd çalar ve ön tampon altı eklendi.bide bagaj kilidi konmuş. çok önemli olmasa da yinede artı şeyler...

Sıkma canını 6lı CD yi ve VSA yı kaldırmışlar, sadece 1.8 excutive ye koymuşlar, bu arada alanlar şanslı azınlık ki bende bunlardan biriyim

Sayfa: [1] 2 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: