benim 97 euro civic var hararet yapıo oldugu yerde ve fan su kaynamasına ragmen açılmıo, müşürü degiştiirdima ama yine de açılmıo sıra termostata geldi ama arac hareket etmeden oldugu yerde gaza basıp yüklendigimizde kaynamaya başlıyor ve fan yine açılmıyor ayrıca araca sıralı lpg taktırdım ondan sora oldu ve bi usta telefonla görüştüm lpg den kaynakalanıor olabilir dedi ve şu anda bulunduum yerde honda dan anlayan yok antlaya ya gidicem arabaya fana düğme taktırdım ara sıra acıorm pek sorun olmadı...
Arkadaşım aynı sorun bendede olmuştu araba hararet yapıyor fakat fan bir türlü açmıyordu. Bendeki sorun termostat miadını doldurmu yeterli sıcaklığa ulaşsa bile termostat açmıyordu dolayısıyla sıcak su fan müşürüne ulaşmadığı için fan çalışmıyordu. Fanı direkt bağlayıpta srvise kadar götüreyim dedim ama termostat açılmadığı için aracım motorunda su dolaşımı olmuyordu. Son çare yolun kenarına çekip termostatı sökmek oldu.
Aman dikkat et derim termostatın orj. 70 ytl yan sanayisi 15 ytl civarı 78 derecede açanından almalısın. Ama sen sen ol honda orj. parçasından vazgeçme.
Keyifli sürüşler.