Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: honda civic 1.6ies sedan için sesizolasyon hakkında bilgisi olan var mıydı?  (Okunma Sayısı 710 defa)
icmumcu
Honda Integra
*

« : Ocak 05, 2008, 01:19:27 ÖÖ »

Slm arkadaşlar arabama 17inç jant ve 205/40/17 de lastik taktırdım. 4,5lik de helezon yay var. aracımın içine aldığı lastik sesi arttı. bunu azaltmak için izolasyon yapılıyormuş. bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırlarsa çok sevinirim.

Mesela; nerede yapılır? internetten bu konu hakkında bilgi alabileceğim bir site var mı?ne kadara mal olur? arabaya bir zararı olur mu? performansı azaltır mı? nasıl bir malzeme?
      teşekkürler...
« Son Düzenleme: Ocak 05, 2008, 01:20:34 ÖÖ Gönderen: icmumcu » Logged

HONDA CİVİC
ansev
Honda Jazz
*

« Yanıtla #1 : Ocak 06, 2008, 02:55:56 ÖÖ »

benim bildiğim ziebart var ses izolasyonu boya koruma iç döşeme koruma gibi hizmetleri var.bu salı bende gıdecem.bakalım nasıl bir hizmet bende öğrenecem.
             http://www.ziebart.com.tr/
kaner
Honda Jazz
*

« Yanıtla #2 : Ocak 10, 2008, 01:36:08 ÖÖ »

Slm arkadaşlar arabama 17inç jant ve 205/40/17 de lastik taktırdım. 4,5lik de helezon yay var. aracımın içine aldığı lastik sesi arttı. bunu azaltmak için izolasyon yapılıyormuş. bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırlarsa çok sevinirim.

Mesela; nerede yapılır? internetten bu konu hakkında bilgi alabileceğim bir site var mı?ne kadara mal olur? arabaya bir zararı olur mu? performansı azaltır mı? nasıl bir malzeme?
      teşekkürler...

Ziebart yapıyor fakat çok maliyetli işlem.Lastiklerine nitrojen hava bastırman yeterlidir.

can34
Honda Civic Type R

Honda Accord

« Yanıtla #3 : Ocak 10, 2008, 01:53:07 ÖÖ »

soğuk havalarda nitrojen hava iyi değildir!!lastiğin ısınmasını engelliyor bildiğiniz gibi zaten kış mevsiminde olduğumuz için nitrojen hava durumu vahim bi hale getirebilir diye düşünüorum .. saygılar
demir_vtec
Honda Jazz
*

« Yanıtla #4 : Ocak 21, 2008, 11:51:00 ÖS »

kapı lastiklerinin içine serum lastigi koydularını duydum duyn varmı baya etkili oluyormuş
farukfaruk
Honda City
*

« Yanıtla #5 : Mayıs 05, 2008, 05:03:22 ÖS »

kapı lastiklerinin içine serum lastigi koydularını duydum duyn varmı baya etkili oluyormuş

bende yapmayı düşünüyorum ama iterek fitilin içinde serum lastiği nasıl ilerleyecek onu gözüm kesmiyor :S
AnTibiYoTiK
Honda Integra
*

Aşk Hondayla Başlarmış...

« Yanıtla #6 : Mayıs 05, 2008, 11:24:18 ÖS »

yalıtım bende yaptırmak istiyorum ama ziebart baya tuzlu

-cenk-
Honda Integra
*

« Yanıtla #7 : Mayıs 12, 2008, 07:57:51 ÖS »

evet inanılmaz tuzlu bu firmalar. 450 lira çok gibi geldi bana birde her yıl yeniletmek gerekiyormuş.
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: