Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: fikirlerinizi bekliyorum...  (Okunma Sayısı 337 defa)
av.srkn
Honda City
*

« : Mart 24, 2008, 01:17:52 ÖS »

Arkadaşlar 2008 model düz vites (2.000 küsür km'de) Civic aracım trafikte dur kalklarda gaza yavaşça basmama rağmen önce devir ibresi 2.500-3.000'e kadar çıkıp, hareket başlayınca 500'e(stop edecekmiş gibi oluyor)  kadar düşüp tekrar toparlıyor.Servise bu konuyu ilettim aracı bilgiyara bağladılar fakat bir problem olmadığı söylendi, usta bunun kötü benzinden kaynaklanabileceğini söyledi ancak bundan sonra 3 farklı istasyondan benzin aldım ama aynı şey devam ediyor.

Böyle bir şey yaşayan arkadaşımız veya bu sorunun neden kaynaklandığı konusunda fikir sahibi olan arakadaşlarımızın fikirlerini bekliyorum...Şimdiden teşekkürler... nohappy
yassi
Co-Admin
Honda S2000

Professional Honda Driver...Drift time now!

« Yanıtla #1 : Mart 24, 2008, 01:39:31 ÖS »

İlk defa duydum böyle bir şikayet. Pilotaj hatası olmasın. Başka kişilere kullandırın aracınızı...

av.srkn
Honda City
*

« Yanıtla #2 : Mart 24, 2008, 01:47:33 ÖS »

İlk defa duydum böyle bir şikayet. Pilotaj hatası olmasın. Başka kişilere kullandırın aracınızı...

olabilir tabi, arabamı almadan önce hiç honda kullanmadım...
daha önce 3 sene 95 vectra gt, 2.5 sene de 98 vectra cd kullandım...
acemilikten olduğunu sanmıyorum ama...
ibommmm79
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #3 : Mart 24, 2008, 04:23:40 ÖS »

benim bi arkadaşım bu problemi yeni aldığı astrada yaşadı servise gösterdi ona da araçta bir şey olmadığını sorunun kendinden kaynaklandığı söylendi aramız da tatlı bi espiriside kaldı hatta.sizinde bildiğiniz gibi artık araçlarda (yeni teknolojide)gaz teli diye bir şey yok yani oda elektronik aracınız sizin gaza basmanızı anında karşılamayabilir.ve böylelikle devir almadan araç kalkmakta zorlanır.sanırım bi zaman sonra alışkanlık kazanırsınız.

ayrıca aracınız hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
övünç
Honda Integra
*

« Yanıtla #4 : Mart 24, 2008, 04:31:26 ÖS »

95 oktanmı alıyorsun benzını?

HONDA'MMMM....
mars
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #5 : Mart 24, 2008, 04:53:03 ÖS »

bendede aynı sorun var arkadaşım.ama benim tahminim bu olay kullandığımız diğer araçlardan kaldı.bazen istopta ettiriyorum ve ark lar gülüyor.hatırladığım kadarıyla psikolojide buna geriye ket vurma deniliyordu Smiley zaman geçtikçe alışırsın.bak sana farklı bir örnek vereyim.benim hondada park sensörü var.15 senedir kullandığım reno aracıma binince arkaya bakmayı unutuyorum park sensörü uyarısı gelicek diye bekliyorum Smiley umarım bir arıza yoktur ya da zamanla alışırsın.hayırlı sürüşler...
av.srkn
Honda City
*

« Yanıtla #6 : Mart 24, 2008, 05:12:12 ÖS »

benim bi arkadaşım bu problemi yeni aldığı astrada yaşadı servise gösterdi ona da araçta bir şey olmadığını sorunun kendinden kaynaklandığı söylendi aramız da tatlı bi espiriside kaldı hatta.sizinde bildiğiniz gibi artık araçlarda (yeni teknolojide)gaz teli diye bir şey yok yani oda elektronik aracınız sizin gaza basmanızı anında karşılamayabilir.ve böylelikle devir almadan araç kalkmakta zorlanır.sanırım bi zaman sonra alışkanlık kazanırsınız.

ayrıca aracınız hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

teşekkür ederim...inş.dediğiniz gibidir... Rolling Eyes
av.srkn
Honda City
*

« Yanıtla #7 : Mart 24, 2008, 05:14:57 ÖS »

bendede aynı sorun var arkadaşım.ama benim tahminim bu olay kullandığımız diğer araçlardan kaldı.bazen istopta ettiriyorum ve ark lar gülüyor.hatırladığım kadarıyla psikolojide buna geriye ket vurma deniliyordu Smiley zaman geçtikçe alışırsın.bak sana farklı bir örnek vereyim.benim hondada park sensörü var.15 senedir kullandığım reno aracıma binince arkaya bakmayı unutuyorum park sensörü uyarısı gelicek diye bekliyorum Smiley umarım bir arıza yoktur ya da zamanla alışırsın.hayırlı sürüşler...

inşallah benden kaynaklanıyordur.alışacaz demekki...teşekkürler...
av.srkn
Honda City
*

« Yanıtla #8 : Mart 24, 2008, 05:15:24 ÖS »

95 oktanmı alıyorsun benzını?

95 shell
merburvehan
Honda Prelude

Burhan

« Yanıtla #9 : Mart 24, 2008, 09:35:10 ÖS »

İlk başta bendede oluyodu arkadaşım ama debriyaja alışınca o sorun ortadan kalkmaya başladı yani sorun arabada değil bizde...
mutunch
Honda Civic Type R

8253

« Yanıtla #10 : Mart 25, 2008, 11:59:47 ÖÖ »

2000 modelden 2003 es e geçince bende de oldu aynı problem. ama debriyajların kavrama noktasında fark vardı yani. bir de arada farklı bir araba kullanınca da oluyyor, ancak birkaç kalkıştan sonra bende problem kalmıyordu.

Honda Hayat Onda
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: