Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: branda aracı çizermi  (Okunma Sayısı 338 defa)
erdeminkaya
Honda City
*

« : Temmuz 13, 2008, 10:35:42 ÖÖ »

arkadaşlar geçende arabamın arka tamponuna sürtmüşler 8 10 cm civarına hafif bir çizik var bu gibi olayları önlemek için branda veya çadır yaptırmayı düşünüyorum ama araba siyah olunca ciddi kuşkularım var en ufak çizikleri bile belli ediyor acaba branda örtüp çıkarırken arabayı çizermi bilgisi olanlar lütfen yardım etsin gerçi çadırcıya brandanın içini kadife yapmasının söyleyecem ama yapılırmı yapılırsa kaça yapılır hiç bilmiyorum. bide ismimin altında niye honda jazz çıkıyor benim arabam civic??
« Son Düzenleme: Temmuz 13, 2008, 10:38:26 ÖÖ Gönderen: erdeminkaya » Logged
mutunch
Honda Civic Type R

8253

« Yanıtla #1 : Temmuz 13, 2008, 02:28:13 ÖS »

öncelikle kendinizi Sizi Tanıyalım bölümünde tanıtmanız iyi olacaktır. Forumumuzun kuralları gereğidir, böylece sizinle daha rahat iletişim kurabiliriz. İsminizin altında Honda Jazz yazması attığınız mesaj sayınızla artan forum içindeki rütbe mertebesidir. Mesajlarınız arttıkça o da değişecektir.

Ben branda veya çadır kullanmayı pek önermiyorum aslında. Çünkü bildiğim kadarıyla boyaya çok zarar veriyor. Çizik konusunu bilemem ama çok sıcak günlerde ve güneş altında boyanın verniğinin yanmasına sebep olabiliyor branda. Onun yerine bence daha farklı bir çözüm bulmanız daha güzel olacaktır kanısındayım.

Honda Hayat Onda
Mahir TÜRKMEN
Bursa il Temsilcisi
Honda S2000

HondA = Nü HarikA

« Yanıtla #2 : Temmuz 13, 2008, 02:31:36 ÖS »

Çadırların ve brandaların içine yumuşak elyaf tarzı şeyler yerleştirebiliyor ve zararsız hala getiriliyor düz bir cadır aracınızı çizecektir

erdeminkaya
Honda City
*

« Yanıtla #3 : Temmuz 13, 2008, 02:53:32 ÖS »

telekkürle boyanın yanmasındansa kaderimize razı olacaz atrık:) çizildikçe otokinge götürecez yapcak bi şey yok sağolun:)
mehmet1971
Honda Integra
*

« Yanıtla #4 : Temmuz 27, 2008, 12:44:25 ÖÖ »

2005 civicimde kullandım çizmedi. Aynı brandayı 2007 civicimde kullandım çizdi. Artık kullanmıyorum.
Mahir TÜRKMEN
Bursa il Temsilcisi
Honda S2000

HondA = Nü HarikA

« Yanıtla #5 : Temmuz 27, 2008, 12:46:09 ÖÖ »

Bence bi araştır çok maliyetli olacağını sanmıyorum brandanın altını kaplattır yumusak olsun bitsin derim Wink

intense
Honda Jazz
*

The Power Of Dreams

« Yanıtla #6 : Ağustos 04, 2008, 05:21:24 ÖS »

Önceikle kullanacağın branda kesinlikle naylon ve naylon karışımlı olmamalı çünkü güneşte aracın boyasını yakar mutlaka pamuktan imal edilmeli ve yumuşak olmalı o zaman boya da yakma da yapmaz araç da çiziklerde oluşmaz unutmadan 15 güne bir de yıka brandayı çünkü toz toprak brandanın üstüne yapışınca branda beton gibi sertleşiyor buna da dikkat..!!!

WHICH ONE IS RİGHT FOR YOU?
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: