Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 Yazdır
Gönderen Konu: boya rengini tutturamamışlar ön le arkada bariz renk farkı var yardım lütfen!  (Okunma Sayısı 709 defa)
erdemsss
Honda Integra
*

« : Haziran 25, 2008, 01:51:42 ÖS »

ya arkadaşlar 2 hafta önce yeni civicimle kaza yaptım.fırıncının biri ben benzinlikten çıkarken kafadan vurdu.düşünü benim kaput fırıncının kapıya saplandı tamponun arkasındaki koruma barı lastiğe saplandı.ben kasko şirketinden çekici isterken adamlar raporu falan yazmışlar. he bu arada jandarmada suçu bana attı.çünkü beyefendiler birbirlerini  tanıyolardı.zaten birbirlerine abili falan konuşuyolar fırıncı orda esnaf. düşünün ya adam bana vurduğu halde rapora göre 36 mt.ilerde durdu ama şuçlu yine benmişim.yahu ben sadece kafayı çıkartıcaktım yola bakim diye sonra malum herif bize bi koydu arabamın önü ters istikamete bakıyıodu.neyse konuya gelim.arabamı kasko yaptırdı dün arabamı teslim almaya gittim.bi baktım ön çamurluklar ve kaput başka renk.nerdeyse koyu yeşil olmuş gövde başka.arada bariz renk farkı var.bu arada benim arabada siyah.servis müdürüne gösterdim oda kabul etti ama en fazla bu kadar oluyo dediler.bu hiç düzelme şansı yokmu yani yeniden boyama falan yoksa müdür benimi yiyo kaskodan bir an önce parayı almak için.Ne yapabilirim lütfen yardım edin.(henüz aracın dosyası kapanmadı)
melisa
Honda Jazz
*

« Yanıtla #1 : Haziran 25, 2008, 01:55:56 ÖS »

Ne demek ya en fazla bu kadar olur,  Böyle bir cevap var mı. Saçmalamasınlar!!!  Senin arabayı yaptırdığın yer neresi. Yetkili servis mi, mahelle boyacısı mı? :S :S 

Benim arabama öyle birşey yapacaklar o yapanlara gününü gösterirdim Smiley

Hakkını ara, elinde işin faturası varsa mahkemeye bile gidebilirsin.
« Son Düzenleme: Haziran 25, 2008, 01:57:15 ÖS Gönderen: melisa » Logged

HONDA; Hayat ondaysa, bende ondayım O ZaMaNn...
erdemsss
Honda Integra
*

« Yanıtla #2 : Haziran 25, 2008, 02:03:56 ÖS »

ya melisa yaptırdığım yer özel servis.kaza günü arabayı ****** a çektik ekspertizden sonra ****** 20.000 ytl gibi fatuara çıkarttı.kasko aracı orada yaptırımıyacağını iyi bi özel serviste yaptırabileceğini söledi.pertte etmiyodu arabayı.bende mecburen kabul ettim.bütün parçalr orjinal takıldı hepsi ******dan alındı hatta kendim gittim sordumve faturasınıda gördüm.gayette temiz yapmışlar aracın çizgileri falan tam izasından da ama bi renk te sorun çıktı ya hani hafif fark olsa neysede bariz renk farkı bakalım bugün bidaha gidicem ne yapcaz bilmiyorum.
melisa
Honda Jazz
*

« Yanıtla #3 : Haziran 25, 2008, 02:49:57 ÖS »

Yanlışı başta yapmışsın ne demek ya kasko şirketi aracı orda yaptıramayacağını söyledi diye... Senin aracın yeni ve garantisi devam etmiyor mu. Sen o aracı yetkili serviste yaptırmalıydın bence...

HONDA; Hayat ondaysa, bende ondayım O ZaMaNn...
d0444
Honda City
*

« Yanıtla #4 : Haziran 25, 2008, 03:29:39 ÖS »

Yanlışı başta yapmışsın ne demek ya kasko şirketi aracı orda yaptıramayacağını söyledi diye... Senin aracın yeni ve garantisi devam etmiyor mu. Sen o aracı yetkili serviste yaptırmalıydın bence...

kesinlikle katılıyorum

cbrracingteam
Honda City
*

« Yanıtla #5 : Haziran 25, 2008, 03:41:52 ÖS »

saçmalık yaa bence sen kaskoyu mahkemeye ver renk tutmama gibi bişe olamaz arabanı al ordan yetkili bi honda servisine götür orada boyattır bence

The power of Dreams
alfaus007
Honda Prelude

BuRaK Alpdemir

« Yanıtla #6 : Haziran 25, 2008, 07:29:09 ÖS »

nasıl anca bu kadar oluyor arkadaşım bi kere boya kodu denen bişi var deseydin adamlara hadi onu geçtik kasko şirketi nasıl yetkili serviste yaptırmıodu özel servise gönderiyor..Bende polo classic marka aracımla kaza yapmıştım ve bende özel serviste yaptırmıştım ve pişman olmuştum (genelleme olmasın ama)..O gün bugündur yetkili serviste yaptırıorum en ufak şeyi bile..

fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #7 : Haziran 25, 2008, 07:34:27 ÖS »

abi o kasko şirketini mahkemeye ver boya nasıl tutmuyo yaaa tekrar boyat bence geçmiş olsun

BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
metin16
Honda Prelude

06 power 7080

« Yanıtla #8 : Haziran 26, 2008, 01:41:35 ÖÖ »

anca bu kadar oluyor diye birşey olmaz aracın renk kodu vardır siyah ın renk kodu B-92 zaten ön kapıda yazıyor.Boya tutmuyor anca bu kadar diye saçmalamış.Yetkili honda servisine götür aracı

farukfaruk
Honda City
*

« Yanıtla #9 : Haziran 26, 2008, 01:52:34 ÖÖ »

sıfır arabanın renk kodu nasıl tutmazki ? on yıllık lacivert boyayı bile adam sadece kodunu verdim tutturdu tıpa tıp aynısı oldu. hangi kasko firması acaba öğrenebilirmiyiz, aynı kaskodan olan arkadaşlar olabilir, kesinlikle kabul etme dostum, her gün bakar bakar arabadan soğursun...
görkem
Honda Prelude

34 UK 7110

« Yanıtla #10 : Haziran 26, 2008, 11:21:51 ÖÖ »

bnmde aracım park halindeyken kimliği belirsiz kişiler tarafından sağ çamurluktan arka sol çamurluğa kadar boydan boya çizildi ve sağ taraf komple boyanıyo...dün bıraktım servise...kasko şirketide tüm masrafları karşılıyo...kaskoyla ilgili yasal işlemlere başvurun bence boya rengi tutmaması çok saçma bişey yani hangi çağda yaşıyoruz normal bi boyacılar bile rengi tutturuyo artık yani peşini bırakmayın yazık günah araca
erdemsss
Honda Integra
*

« Yanıtla #11 : Haziran 26, 2008, 11:37:20 ÖÖ »

tşk ederim arkadaşlar.axa oyak tan yaptırdım kaskoyu.ya ne bilim bende arabam bi an evvel çıksın diye mahkemeyle falan uğraşmak istemedim. benim araba premium kasko değeri 38.650 (aksesuarlar dahil)muutttluuuhan ın fatura 23.800 ytl idi.ama işin ilginç motorda falan hiç bişy yok sanzuman da öle.ama nasıl böle fiyat çıktı bilmiyorum.şimdi benim aracı alıp yetkili serviste tekrar boyatma gibi bi hakkım varmı acaba. ben aracı özel serviste yaptırdım diye aracım garantiden çıktımı onuda bilmiyorum bu arada bütün parçalar yetkili servisten alındı.yagerçekten arabayı gördükçe canım ço sıkılıyo daha sıfır araba yaaa.önü acayip bi renk olmuş yakından bakınca koyu  petrol yeşili gibi uzaktan bakıncada eskimiş boya gibi mat siyahla koyu gri bi renk.dün gidicektim gidemedim inş bugün gidicem.lütfen fikir verin bu konuyu mahkeme harici nasıl halledebilirim.şimdiden tşk.bu arada allah hepinizi kazadan beladann korusun...(kaza anı gerçekten çok kötü bi duygu)
integra_jdm
Honda Jazz
*

« Yanıtla #12 : Haziran 26, 2008, 11:41:26 ÖÖ »

arkadaşım ilk once gecmis olsun eski bi honda yetkili servis calısanı olarak şunu dıyım ilk once senın arabanın rengini tutturmak zorundalar bunun baska bi yönü yok.sonuçta bi gün arabanı satıcaksın tamam boya olur ama barız sekılde belli olmaz sana tavsıyem gerekirse boya tutana kadar boyat ve bunun için sana hiç bir engel cıkaramazlar gerekirse merkezlede konuş.

üç kuruşa beş kuruşa bakmıcaksın ilk önce aynada kendine bakıcaksın
alfaus007
Honda Prelude

BuRaK Alpdemir

« Yanıtla #13 : Haziran 26, 2008, 11:45:09 ÖÖ »

arkadaşlar benim aracım tam 4 kapı, bagaj,sağ ön çamurluk  sacına kjadar çizdiler çatalla yani arabanın demirine kadar inmişlerdi diyarbakır honda servisinde boyattım kasko da tamamını karşıladı bu arada bnm kaskom koç allianz  biraz pahalı ama işte ödedi tamamını...ve renk tutmaması gibi bi sorunda olmadı..Yetkili servise git herşeyi anlat sana yardımcı olacaklardır..Ama 2 kere boya parasını ödemez bence kasko
« Son Düzenleme: Haziran 26, 2008, 11:46:43 ÖÖ Gönderen: alfaus007 » Logged

yassi
Co-Admin
Honda S2000

Professional Honda Driver...Drift time now!

« Yanıtla #14 : Haziran 26, 2008, 11:51:22 ÖÖ »

Yaa benim anlamadığım motorda, şanzımanda hasar olmadan sadece kaporta nasıl 23 bin ytl tutuyor ya... :S :S :S

Şasilerinde, alt taşıyıcılarında da sorun varmıydı ki?

Ayrıca Axa Oyak iyi bir kasko şirketidir ya nasıl öyle şeyler denilebilir şaşıyorum... Eksperle ilgili bir sorun mu oldu yoksa...

tşk ederim arkadaşlar.axa oyak tan yaptırdım kaskoyu.ya ne bilim bende arabam bi an evvel çıksın diye mahkemeyle falan uğraşmak istemedim. benim araba premium kasko değeri 38.650 (aksesuarlar dahil)muutttluuuhan ın fatura 23.800 ytl idi.ama işin ilginç motorda falan hiç bişy yok sanzuman da öle.ama nasıl böle fiyat çıktı bilmiyorum.şimdi benim aracı alıp yetkili serviste tekrar boyatma gibi bi hakkım varmı acaba. ben aracı özel serviste yaptırdım diye aracım garantiden çıktımı onuda bilmiyorum bu arada bütün parçalar yetkili servisten alındı.yagerçekten arabayı gördükçe canım ço sıkılıyo daha sıfır araba yaaa.önü acayip bi renk olmuş yakından bakınca koyu  petrol yeşili gibi uzaktan bakıncada eskimiş boya gibi mat siyahla koyu gri bi renk.dün gidicektim gidemedim inş bugün gidicem.lütfen fikir verin bu konuyu mahkeme harici nasıl halledebilirim.şimdiden tşk.bu arada allah hepinizi kazadan beladann korusun...(kaza anı gerçekten çok kötü bi duygu)

erdemsss
Honda Integra
*

« Yanıtla #15 : Haziran 26, 2008, 11:52:37 ÖÖ »

şimdi aklıma bi kerede benim aracı 1000 bakımına götürdüğümde sağ arka kapıyı servis içerisinde ezmişler şuçu onlarda kabul etti.ve gerekli işlemleri yaptılar.onda en ufak bi fark bile yok.ama şuanki durum malum.ben önce servis müdürü ile bi konuşayım olmadı axa merkezi arıyım.bide kaskom maximum kaskoydu bi dünya para verdik.aracı perte çıkarmadılar.çünkü axaoyak araç değerinin %70 i ve üstünü pert ediyomuş.o sebebten dolayıda perte çıkartmadılar.ne bilim ya allah yardımcım olsunnnn
erdemsss
Honda Integra
*

« Yanıtla #16 : Haziran 26, 2008, 11:56:55 ÖÖ »

şaşi ve alt taşıyıcılar değişmiş.zaten şaşiler eskisi gibi bütün değilmiş o yüzden bu sorun olmaz dediler.bu arada experle tartışmıştım hatta telefonla yetinmeyip mekanına bile gittim nursuz meymenetsiz bi herif.inat etti perte çıkartmıcam diye.onunda büyük faktörü olduğunu düşünüyorum özel servis konusunda.
yassi
Co-Admin
Honda S2000

« Yanıtla #17 : Haziran 26, 2008, 12:08:10 ÖS »

Bak güzel arkadaşım,

1- Kasko şirketin Axa Oyak - Gerçektende iyi bir kasko şirketi...
2- Bu kasko şirketi kesinlikle aracı özel serviste yaptırın demez, diyemez...
3- Eksperin faktörü var kanımca... Sana özel servisi kim önerdi, oraya kim götürdü aracı?
4- Ben olsam bu olayın üstüne giderim...
5- En ufak şeyi bile inceler illa ki bir açık bulurum ve kafasına basarım olayın...

erdemsss
Honda Integra
*

« Yanıtla #18 : Haziran 26, 2008, 12:22:40 ÖS »

keşke daha önce konuşsaydım bu konuyu sizlerle.ama artık araba yapıldı.şu an görünürde kaporta hariç bi sorun yok.ama doğru sölüyosun burda experin parmağı var.muhtemelen onun yüzünden oldu bu durum...ama artık bu ssaaten sonra napiyimki tek yaptırabileceğimiz şey kaporta oda inş hallolurr..
yassi
Co-Admin
Honda S2000

« Yanıtla #19 : Haziran 26, 2008, 12:33:34 ÖS »

Arabayı satarken çok zarar edeceksin... Sad

Bu arada eksperin adı neydi?

Sayfa: [1] 2 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: