Yav şu balata ısınmasını bir sınırını söylermisiniz çok aşırı duymaya başladım ama normalin baya üstünde bir ısınma sanırım yoksa bildiğim illa ısınacak değil mi ?
hani sıcak ütü olurda su atarsın cosssss eder öyle bir ısınma var, ama dediğim gibi şehir içi kullanımda bu şeklde oluyor ben bu konuda çok bilgi sahibi değilim ama bana aşırı sıcak gibi geliyor.
dostum sen balatalarını değiştirmeden önce diskleri torna yaptır.ve de balata bi baksın usta bazen metal parçaları sıkısıyo. onlarda ses yapıyo.bendede oldu o seslerden servise gittim diskleri torna yaptılaar sonra balatalrı temizlediler şu an bi sorun yok
evet sanayide torna yapılan bir disk görmüştüm usta bayabi uğraşmıştı acaba bu işlemin maliyeti nedir ?
balatanız ne marka takıldı
yag filitresi yagınız degişirken degişmelisiniz
triger kayışı daha önce ne zaman degiştirilmiş
wallahi balataları babam tofaşcı bir ustaya

değiştirtmiş vakti zamanında adam ne taktı bilmiyorum ama keman gibi ötüyor her frenlemede, yağı 78000de değiştirmiştim (magnatec 10-40) şimdi 82000de bi 5000 daha gidip ikisini birden değiştireyim o halde, işin korkunç yanı bu aracın trigeri daha hiç değişmedi, servisi aradım sordum adamlar 100000 olsun getir ağır bakımını yapalım dediler ama tırsıyorumda malum araba 8 yaşında.