Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 Yazdır
Gönderen Konu: bakım için yetkili servismi özel servismi?  (Okunma Sayısı 376 defa)
sislibirgece06
Honda Integra
*

« : Nisan 23, 2008, 08:45:47 ÖS »

arkadaşlar valla bu konuda çok tereddüt içerisindeyim aracım 2000 1.6 ies 1 senedir kullanıyorum rutin bakımları dışında diğer değişmesi gereken mekanik parçalar için yetkilimi yoksa özel servisemi gideceğime bir türlü karar veremiyorum nedeni aralarındaki 2 kat fiyat farkı, geçen yaz debriyaj  setini özel bir servise neredeyse yarı fiyatına değiştirttim fakat şuan aracımda vites geçişlerinde özellike 2. vites ve kalkışlarda bir titreme oluyor performans olarakta düşüş var gibi geçenlerde götürdüm volantın yüzeyinin taşlanması gerekmiş onuda yaptılar fakat şikayetim halen devam ediyor tekrar götürmek istemiyorum  acaba bunu nedeni volant mı yoksa orjinal diye taktırdığım  debriyaj setimi efe honda orjinal sete 600 küsür ytl diyor ne yapacağıma karar veremdim hellp  meeee  ağlarım
ALBAYSALİ
Honda Jazz
*

« Yanıtla #1 : Nisan 25, 2008, 10:52:04 ÖÖ »

bende bosh car servisine gitmeyi düşünüyorum .içinizde giden  varmı?

"Sözkonusu vatan ise gerisi teferruatdır."
8663
Honda Prelude

gσкнαη

« Yanıtla #2 : Nisan 25, 2008, 01:06:05 ÖS »

honda marmara ile görüş THT üyesi olmanın avantajlarını öğren...
aracını yetkili servise emanet et, için rahat olsun...

mustafa k
Honda Integra
*

« Yanıtla #3 : Nisan 25, 2008, 01:27:22 ÖS »

bende  bıktım valla.lpg var dıye servısler sorun cıkarıyor.neymıs yakıt tankını cıkartıp gelın.dedı buyuk bır  servıs.arabama bu ay 4000 ytl harcadım.malzemelerı servısten aldım taktırdım.tırıgerden ugultu gelıyor.kartalda sanayıde ozel honda servısıne gosterecem pzt gunu.marmara honda  bıze bıraz uzak.fatos hanım sagolsun geregını yaparız dedı  ama .o kadar  vaktımızde yok malesef
mustafa k
Honda Integra
*

« Yanıtla #4 : Nisan 25, 2008, 01:29:15 ÖS »

arkadaşlar valla bu konuda çok tereddüt içerisindeyim aracım 2000 1.6 ies 1 senedir kullanıyorum rutin bakımları dışında diğer değişmesi gereken mekanik parçalar için yetkilimi yoksa özel servisemi gideceğime bir türlü karar veremiyorum nedeni aralarındaki 2 kat fiyat farkı, geçen yaz debriyaj  setini özel bir servise neredeyse yarı fiyatına değiştirttim fakat şuan aracımda vites geçişlerinde özellike 2. vites ve kalkışlarda bir titreme oluyor performans olarakta düşüş var gibi geçenlerde götürdüm volantın yüzeyinin taşlanması gerekmiş onuda yaptılar fakat şikayetim halen devam ediyor tekrar götürmek istemiyorum  acaba bunu nedeni volant mı yoksa orjinal diye taktırdığım  debriyaj setimi efe honda orjinal sete 600 küsür ytl diyor ne yapacağıma karar veremdim hellp  meeee  ağlarım

her zaman orj malzeme kullan.
metin16
Honda Prelude

06 power 7080

« Yanıtla #5 : Nisan 25, 2008, 01:43:20 ÖS »

evet bende katılıyorum orjinal malzeme ve yetkili servis

'' we only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention'' Soichiro HONDA ...
The Power of Dreams
ALBAYSALİ
Honda Jazz
*

« Yanıtla #6 : Nisan 26, 2008, 11:43:21 ÖÖ »

bende isterim servise gitmek ama 600 ytl sadece triger için fiyat çıkınca sıkılmadım desem yalan olur

"Sözkonusu vatan ise gerisi teferruatdır."
sislibirgece06
Honda Integra
*

« Yanıtla #7 : Nisan 26, 2008, 04:57:37 ÖS »

peki bu tht ütlerinin ankara EFE Hondada bir ayrıcalığı varmı indirim gibi yani
oguzhansoyumer35
Honda Jazz
*

« Yanıtla #8 : Mayıs 01, 2008, 03:43:25 ÖS »

arkadaşlar parçaları kendiniz alın;orjinal ya da kore malı size kalmış;kaliteli ustalara yaptırın;servislerde çalışanların çogu çoluk çocuk
8663
Honda Prelude

gσкнαη

« Yanıtla #9 : Mayıs 01, 2008, 05:13:48 ÖS »

arkadaşlar parçaları kendiniz alın;orjinal ya da kore malı size kalmış;kaliteli ustalara yaptırın;servislerde çalışanların çogu çoluk çocuk

istisnalar kaideyi bozmaz arkadaşım ... sakınha yetkili servislerin de iyisi kötüsü var tabii...
ben honda marmaraya gittim ve memnun kaldım, ustaları da çok başarılı... okey
bunu herhangi bir çıkarım olmadan, tamamen müşteri gözüyle bakarak söylüyorum...
gerisi size kalmış..

oguzhansoyumer35
Honda Jazz
*

« Yanıtla #10 : Mayıs 01, 2008, 06:28:55 ÖS »

servislerin dış yüzüne aldanmayın;içine girin sakınha sakınha
8663
Honda Prelude

gσкнαη

« Yanıtla #11 : Mayıs 01, 2008, 06:34:02 ÖS »

içine girdim ben, ustayla da tanıştım Wink
hünerlerine de şahit oldum...
bilmeden atıp tutmuyorum yani Wink

oguzhansoyumer35
Honda Jazz
*

« Yanıtla #12 : Mayıs 01, 2008, 06:36:45 ÖS »

doğrudur dostum ama izmirdeki servisler beni çok üzdü;şimdi özelde yaptırıyom;parçaları kendim alıyom;başında bekliyom;araç 2 saatte hazır oluyo okey
8663
Honda Prelude

gσкнαη

« Yanıtla #13 : Mayıs 01, 2008, 06:46:09 ÖS »

izmirdeki servisler hakkında yorum yapamicam, ben istanbuldayım... okey
ama genelleme yapmak yanlış...
bazı yetkili servislerde gerçekten işinin eri olan ustalar var çünkü okey

MaG
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #14 : Mayıs 01, 2008, 06:53:11 ÖS »

peki bu tht ütlerinin ankara EFE Hondada bir ayrıcalığı varmı indirim gibi yani

efede öyle bi uygulama yok...

şimdiye kadar 7 tane hondam oldu..eger aracım garanti ise yetkili servisten başka hiç bir yere gitmem ama eger garantisiz ise özel servise giderim servisten orjinal parça alırım iyibir ustada taktırrım...

bana sorarsan kesinlikle EFE ye götürme..benim ve arkadaşlarımın başına gelenleri yazmakla bitmez buraya, eger yetkili servise gideceksen Ankarada BORA dan başkasına gitme derim..en azından aracının başında durabiliyorsun yapılanları camekandan görebiliyorsun..

Open Vtec Wink
sislibirgece06
Honda Integra
*

« Yanıtla #15 : Mayıs 01, 2008, 08:34:46 ÖS »

teşekkür ederim arkadaşım verdiğin biligiyi dikkate alacam zaten efe honda mimli bu yüzden bende tereddüt içerisindeyim ayrıca ne yapacağımada halen karar veremedim debriyaj baskı setini değiştirsemmi yoksa bu şekilde devammı etsem bir türlü karar veremedim çünki ya düzelmezze soru işareti kafamdan atamıyorum.
erkan10
Honda Jazz
*

44 FV 777

« Yanıtla #16 : Mayıs 03, 2008, 06:29:47 ÖS »

şaşmaz da barhonda ya git arkadaşım hüseyin abi sana yardımcı olsun hakikaten süperler

poşetçay
Honda Prelude

poşetçay köyün delisi

« Yanıtla #17 : Mayıs 03, 2008, 06:32:20 ÖS »

orjinal parça we radar performans şerif usta
erkan10
Honda Jazz
*

44 FV 777

« Yanıtla #18 : Mayıs 03, 2008, 06:37:33 ÖS »

bazı arkadaşlarım bora yı tavsiye etmiş ama ben de gitme derim benim eski honda (2003 ES) ani kalkışta sarsıyordu yakıt deposundaki pompanın basınç o-ringi yerinden çıkmış  adamlar pompayı söktüğü halde arızayı bulamadılar

sislibirgece06
Honda Integra
*

« Yanıtla #19 : Mayıs 03, 2008, 11:40:02 ÖS »

erkan kardeş ben hüzeyin abiyi çok iyi tanıyorum ibrahim abi ile ortaklardı şimdi ayrıldılar ben aracımı aldığımdan beri oraya götürüyorum debriaj setinide orda değiştirmiştim sorun ozaman başladı bende çok güveniyordum ama bu olaydan sonra kararsızım..
Sayfa: [1] 2 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: