Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: ARKA STOPLARDAN BİSİSİ YANMIYOR  (Okunma Sayısı 482 defa)
geceperisi
Ziyaretçi
« : Şubat 16, 2008, 04:57:49 ÖÖ »

Arkada  2sağda 2 solda olmak üzere 4 adet kırmızı, yuvarlak stop lambası var, bunlardan dıştakiler, park ve fren lambaları, içtekilerden birisi arka sis lambası sis farlarının pek çok markada tek olduğunu biliyorum, ancak içtekilerden diğeri boş, neden boş acaba, yosa benim arabada bir arıza varda o yanmıyormu, bu forumda ledli stop yaptıran arkadaşların arablarında gördüm 4 ü de yanıyor, kafam karıştı o içteki ne? yardıp pls.
erdemsss
Honda Integra
*

« Yanıtla #1 : Mart 13, 2008, 04:58:50 ÖS »

arkadaşım çoğu araba arka sis tak yanar.bunun nedeni muhtemelen maliyettendir.çünkü honda türkiyeden beklerim yanii
erciiment
Honda Jazz
*

Civic 1.4 iS

« Yanıtla #2 : Mart 13, 2008, 10:17:28 ÖS »

bende daha yeni fark ettim bendede tek yanıyor ama ilk kez araçlarda arka sisin tek olabiliceğini duydum, bende bi söküp bakayım diye düşünüyordum.

"kiremit rengi 1979 RENAULT 12 ts" ilk göz ağrımızdı kilim örterdi motoruna babam sabahları çalışşın diye, "kırmızı 1989 DOĞAN 1.6" zemini muşamba kaplı duruşu avrupai hemde 5 vites , "kırmızı 1992 TEMPRA sx" ön camlar elektirkli göstergeler gösterişli, "kırmızı 2000 civic 1.4 iS"
Kemalhan
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Mart 14, 2008, 01:39:55 ÖÖ »

%90 arabalarda tek imiş, ama isteyen o boş yerede bi lamba takabilir yani
CVC2008
Honda Prelude

i-VTEC Power

« Yanıtla #4 : Mart 14, 2008, 07:40:33 ÖS »

onun sebebi fren den ayırt edilebilmesiymiş araştırdım. en azından kendilerini öyle savundular.

merburvehan
Honda Prelude

Burhan

« Yanıtla #5 : Mart 15, 2008, 04:46:02 ÖS »

Bendeki araçta her ikiside yanıyo hem içteki hem dıştaki dıştakiler frene basınca fazla ışık veriyo...
Faruk
Turbo Civic Type-R

2006 Civic ES

« Yanıtla #6 : Mart 15, 2008, 05:21:31 ÖS »

Bendeki araçta her ikiside yanıyo hem içteki hem dıştaki dıştakiler frene basınca fazla ışık veriyo...

parklarda dordu bırden yanar frene basıncada koşedekıler yukselır..bagaj kapığıdakı sol stopdada tek sıs farı vardır.. Wink

Yanlıyorum Kahrımdan,Devir 6000'deyken,Uzuyorum Sahilden Pugcular Peşimdeyken,VTEC Açıkken,Eğer Şöför Bensem,Dans Ederim CİVİC 1.6 ES'len ..
apatol
Honda Jazz
*

« Yanıtla #7 : Mart 26, 2008, 04:31:12 ÖÖ »

parklarda dordu bırden yanar frene basıncada koşedekıler yukselır..bagaj kapığıdakı sol stopdada tek sıs farı vardır.. Wink

neden tek yaparlarki acaba, çok çirkin duruyor
TUNCER07
Honda City
*

« Yanıtla #8 : Temmuz 06, 2008, 01:56:15 ÖÖ »

onun sebebi fren den ayırt edilebilmesiymiş araştırdım. en azından kendilerini öyle savundular.

valla bende koca Honda sın bi ampülemi kıyamadın diodum aldığım gün farketmiştim. ama biçok arabada var bu, VW ve megane larda da yok o lamba. ama çok mantıklı bir nedeni varmış meğer, taktırmamakta fayda var bence.
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: