Gönderen Konu: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA  (Okunma sayısı 104849 defa)

fspeed

  • İleti: 11
Ynt: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA
« Yanıtla #225 : Mart 08, 2013, 01:15:51 ÖÖ »
Selam,
Arabayı aldıktan sonra rutin bakımlar ve yaşadığım bazı sorunlar nedeniyle birkaç kez Hüseyin ustaya götürdüm. Pahalı işçilik ve parçalardan geçirdiğini tesadüfen tanıştığım Kazım usta sayesinde öğrendim. Geçen hafta sonu yanındaydım, başka bir araç sahibiyle orada biraz sohbet ettik. O da tavsiye üzerine gelmiş. Kazım ustayı kesinlikle tavsiye ederim. Adres ve tel bilgilerini isteyen olursa verebilirim.
« Son Düzenleme: Mart 08, 2013, 01:16:55 ÖÖ Gönderen: fspeed »



locked

  • İleti: 5
Ynt: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA
« Yanıtla #226 : Nisan 27, 2013, 10:48:09 ÖS »
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım, 2 hafta kadar oldu :) 2005 model honda civic Vtec LS otomatik vites aracım var, 91.000 KM'de, trigeri değiştirip, genel bakım yaptıracam, ama özel servise mi gitsem, yetkili servise mi gitsem bilemedim, ayrıca o kadar sayfa yorum okudum, Bar Hüseyin'mi iyi, Kazım Usta'mı iyi, İbrahim Usta'mı iyi hiçbir şey anlamadım :)

BHAAL

  • İleti: 774
Ynt: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA
« Yanıtla #227 : Nisan 28, 2013, 12:47:40 ÖÖ »
:) bora hondaya git şimdilik başın ağrımasın arkadaşım, pek arıza veren bir araç olmadığından sanayide anlayanı da yoktur, birileriyle tanışıp işten anlar hale gelene kadar kasma bence, arabana da zarar vermesinler yok yere, ucuz mal alıcam derken zararlı çıkma

hondateh

  • İleti: 3
Ynt: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA
« Yanıtla #228 : Temmuz 15, 2013, 03:03:53 ÖS »
ESPADA 1 ÖNCELİKLE KONUŞMA USLUBUN HİÇ HOŞ DEĞİL ONU BLİRTMEK İSTERİM ababanızı bize getirdiğinizde balatalar değişeekti ve değiştirdik sonrasında fren zaafiyeti şikayeti ile tekrar geldiniz haklı ve frenlerinizde gerçekten sıkıntı vardı . Acak sıkıntının bizden değil fren kaliperinden olduğunu size izah ettik herşeye rağmen uğraştık ve sıkıntıyı düzelttik AMA keşke uğraşmasaydık fren kaliperi değişecek deseydik de bu hallere düşmeseydik fren kaliperindeki problemi gözlerinizle görmenize rağmen burada bu şekilde yapmanız tuhaf ayrıca siz bizim ustalığımıza sözsöylüyecek donanıma sahipmisiniz şerf ustanın ve benim bizaat honda türkiye nin verdigi eğitim seminerlerinden ve sınavlarından almış olduğu 30 un üzerinde sertifika  bende şimdi buraya sizin için ÇAKMA İNSAN desem HOŞ OLURMU
 

espada1

  • İleti: 145
Ynt: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA
« Yanıtla #229 : Temmuz 16, 2013, 09:24:34 ÖÖ »
Biraz gec kaldiniz.Uslupta bi sorun yok neyse o.Sifir  typer seti getirtiyorum ingiltere hondadan (2 adet 300 mm disk kaliper ve balatalar ) ve kaliperler sorunlu oylemi ? Peki..Dahasi sonrasinda boraya goturuyoruz adam ediyorlar tas gibi oluyor ama sorun sizde degil kaliperlerde oylemi peki....Siz bu zihniyetle devam edin..Daha kaliperlerin hangisi sag hangisi sol bilmiyorsunuz deneme yanilma yontemiyle is yapiyorsunuz sonra birde sertifika vs diyorsunuz peki...Araba zaten lifte ayni gun icinde 5 defa giriyorsa sifir balatalarin korumalari sokulup takilmaya calisiliyorsa kit icinden cikan bazi parcalara bu zaten bi ise yaramaz fazla diyip savusturuluyorsa ve bunlarin hepsini basit bi kaliper degisimi icin yasaniyorsa daha fazla konusmamak gerek diye dusunuyorum.Bu arada ozelden abuk subuk mesajlar yazip burdan tribunlere oynamayin.Ya adam gibi is yapin yada kendinize usta demeyin ! Usta olsaniz o isi yapamadiginizi kabullenip para talebinde bulunmazdiniz..Dahasi cidden uslup takiliyor olsaniz yukaridada belirttigim gibi ozelden abuk subuk seyler yazmazdiniz..Hersey net.Uzatmanin bi anlami yok.

espada1

  • İleti: 145
Ynt: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA
« Yanıtla #230 : Temmuz 16, 2013, 09:30:31 ÖÖ »
konu güncel olursa benim gibi yeni üyeler bu başlıktan istifade edebilir :)

anlaşılan bora serviste hiç hata kusur çıkmamış

20.000 bakıma oraya gideceğim umarım tuzlu çıkmaz

arabam 2009 civic

Ben zamaninda efeyede gittim simdi uzerine para verseniz gitmem.Pazarci zihniyeti var.Ankarada hondadan bahsediliyorsa boradir...Belki bi kac ozel garaj vardir bilmedigimiz duymadigimiz ama boranin yeri yurdu musteri hizmetleri bellidir.Gidin gezin farki gorun.Iyi kotu bi cok resmi servis gordum fakat yurt disi haric Tr icinde henuz bora kadar net durust kaliteli olanini gormedim.

hondateh

  • İleti: 3
Ynt: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA
« Yanıtla #231 : Temmuz 17, 2013, 10:20:41 ÖS »
ESPADA MADEM SORUN BİZDE NEDEN TYPER SETİ GETİRİYOSUN BORAYA GİT DÜZELTSİNLER OLAYI ÇÖZSÜNLER O BORADA BEN 10 YIL ŞEREF USTA 18 YIL ÇALIŞTI ŞU AN BORADA  USTA DİYEBİLECEĞİM 1 YADA 2 USTA KALDI BORAYA DA GİT SOR BİZ KİMMİŞİZ ANLATSINLAR BORA EFE YADA BAŞKA BİR YER HİÇ FARK ETMEZ BU İŞLERDE HER ZAMAN BU TUR SORUNLAR OLABİLİR BORADA BU TARZ SORUNLAR OLMUYORMU ZANNEDİYORSUN  BORADA ÇALIŞAN LAR MARSTAN YADA VENÜSTEN GELMEDİ .O GÜN KALİPER DEĞİŞECEK DEYİP DEĞİŞTİRSEYDİK ŞİMDİ BALATA DEĞİŞTİRDİM KALİPERİ BOZDULAR DİYECEKTİN YANİ BİZ NE YAPARSAK YAPALIM BİRŞEY DİYECEKTİN BEN BİZİ ELEŞTİRMENE TAKILMIYORUM ELEŞTİREBİLİRSİN ORAYA GİTMEYİN DE DİYEBİLİRSİN SAYGI DUYARIM AMA USLUBUN YANLIŞ BURADA İNSANLARI AŞAĞILAYAMAZSIN  .DALGA GEÇEMEZSİN,RENCİDE EDEMEZSİN BİZİ BİLEN BİLİYO SEN ÖYLE BİL SORUN DEĞİL

 

scb61

  • İleti: 60
Ynt: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA
« Yanıtla #232 : Temmuz 21, 2013, 01:17:12 ÖÖ »
Arkadaşlar Dikmen Caddesindeki Başkent Honda'ya gideniniz varmı? bugün kısa bir görüşmede 80bin bakımının 580TL tutacağını söylediler balatalar, otomatik vites şanzıman yağı değişecek motor yağı filtreler vs. sizce fiyat nasıl?
« Son Düzenleme: Temmuz 21, 2013, 01:17:39 ÖÖ Gönderen: scb61 »

maryo21

  • İleti: 172
Ynt: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA
« Yanıtla #233 : Temmuz 22, 2013, 08:14:41 ÖÖ »
en eskiden en yeniye şaşmazdan hondacı kadir usataya gidin pişman olmazsınız

tolca104

  • İleti: 1
Ynt: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA
« Yanıtla #234 : Ekim 08, 2013, 03:01:53 ÖS »
Arkadaşlar, macunköy de Tunalı Motorlu Araçlar adında bir honda özel servisi var. Burayla ilgili tecrübesi olan var mı?

fspeed

  • İleti: 11
Ynt: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA
« Yanıtla #235 : Temmuz 14, 2014, 11:20:05 ÖS »
Selam,
Arabayı aldıktan sonra rutin bakımlar ve yaşadığım bazı sorunlar nedeniyle birkaç kez Hüseyin ustaya götürdüm. Pahalı işçilik ve parçalardan geçirdiğini tesadüfen tanıştığım Kazım usta sayesinde öğrendim. Geçen hafta sonu yanındaydım, başka bir araç sahibiyle orada biraz sohbet ettik. O da tavsiye üzerine gelmiş. Kazım ustayı kesinlikle tavsiye ederim. Adres ve tel bilgilerini isteyen olursa verebilirim.

15 Temmuz 2014, güncel. Kazım usta out, Proser Osman usta in...

mfatihtuba

  • FATİH
  • İleti: 81
Ynt: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA
« Yanıtla #236 : Eylül 06, 2014, 04:44:23 ÖS »
Ustasından memnun olmayan varsa, Ankara Dikmen'deki Başkent Honda Servisine gitsin. Fevzi Usta var. Honda Servisinden emekli olmuş biridir. Ancak tüm tamiratları kendisi yapar. Çıraklara yalnızca basit şeyleri yaptırır. Accord'u olan Fatih'in selamı var diyin. Bilir o.

Ben biraz titiz biriyimdir ve kazık yemekten özellikle sakınırım. Birkaç kere Fevzi ustanın şu değişecek, tamir olmaz vb. şeklindeki tespitlerinin doğruluğunu araştırmak için farklı honda ustalarına götürdüm aracımı. Bunların çoğu aynı fikirdeydi. Ayrıca parça olarak da orjinal kullanılması gereken parçayı isteseniz bile yan sanayi takmaz. Kullanımına kefil olduğu balata, disk, filtreler gibi parçaları ise yan sanayi kullanır. Bana önerdiği yan sanayi parçalardan hiçbir sorun çıkmadı. Bir deneyin, çayını için, fikirlerini alın. Başka yerle kafanızı ağrıtmayın.

phenix06

  • İleti: 8
Ynt: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA
« Yanıtla #237 : Şubat 17, 2015, 11:37:37 ÖS »
Son olaydan sonra ALTAN HONDA OUT, BAR HONDA IN.
Honda amblemini dükkanına asan her yer honda cı değilmiş bunu anladım.

Usyk

  • İleti: 14
Ynt: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA
« Yanıtla #238 : Mart 26, 2015, 05:14:00 ÖS »
Arkadaşlar Ankara'da 8-10 artık kaç tane meşhur usta veya ustacık varsa isimlerini yazarak bi anket düzenlense ve tecrübe edinenler de oy kullansa, başka türlü içinden çıkılacak gibi değil. Bu mevzu çok su götürür. Ben de bugün yarın yeni aldığım eski CRV'mi genel bir bakıma götüreceğim ama bir karar veremedim. En sonunda bi Şahin ustasına götürüp baktıracak gibiyim sanki. :)
« Son Düzenleme: Mart 26, 2015, 05:15:31 ÖS Gönderen: Usyk »

paradigma

  • İleti: 229
Ynt: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA
« Yanıtla #239 : Nisan 03, 2015, 10:32:36 ÖÖ »
Arkadaşlar, şunu söyleyim, ben Honda ustalarından ikisine gittim. Hondacı Kadir ve Bar Huseyin. Kadir Ustaya sadece ilk bakımda gittim, sonra Hüseyin'e gittim. 2011 den beri araç bende. Kadir ustaya gitmememin bir nedeni yoktu. Ancak subap ayarını Hüseyin Usta daha uygun yaptığından oraya gitmiştim. Bir daha da hep oraya götürdüm. Ancak bir olay yaşadım ve artık gitmemeye başladım.

Olay şöyle, (Tabi hemen her özel servisteki gibi asıl ustanın işi yapmadığı, yanındaki kalfaların işi yaptığını göz önüne almak lazım.) Aracı triger seti değişimine götürdüm. Motorda yağ kaçağı vardı, hazır set sökülmüşken, krank keçesi, egzantrik keçesi, üst kapak contası gibi bütün açılmış yerlerin keçe ve contalarını değiştirttim. Zaten daha önceki tespitte krank keçesinden kaçırıyor denildi. Aradan iki hafta geçti, yağ kaçırmaya devam. Tekrar gittim, vtec contasından kaçırıyor dedi, onu da değiştirdi. Yine kaçırmaya devam.. Bu sefer vtec contasının olduğu bölümde iki conta varmış, diğerinin değişmesi lazım dedi, elinde yokmuş, yurt dışından sipariş etti, geldi, onu taktı. Yine kaçırıyor.

Baktım olmuyor, zaten her bakımda saat başına servis ücreti alıyor ve ücretler yüksek çıkıyor, arkadaşlarımdan çoğunun araçlarını götürdüğü, işinin ehli, dürüst bir usta vardı, ona götüreyim dedim. Usta her marka araca bakıyor ama hepsinin çalışma sistemleri hakkında da bilgili. 10 bin bakımına oraya gittim. Diğer gittiklerimde görmediğim bir ilgiyle arabaya baktılar. Sabah arabayı verir vermez, benimle test sürüşüne çıktılar, geldik servise tekrar, sonra bütün kapıların kollarını kontrol edip, düzgün açılıyormu, gıcırtı varmı, yağlama gerekir mi, silecekler düzgün çalışıyormu gibi ufak tefek bütün detaylar dahil arabayı kontrol ederek 10 bin bakımı yaptılar. Akşam iş çıkışı aracı almaya gittim. Arabayla tekrar test sürüşüne çıktık, yapılanları anlattı. Sonra arabaya kullandığı malzemeleri bir yere ayırmışlar onları gösterdi, çıkarttığı arızalı parçaları gösterdi, yerine taktıklarını arabayı lifte kaldırıp gösterdi ve sıkıntısız arabamı aldım çıktım. Gayet memnun kaldım, ücreti de güzeldi ve bir çok arkadaşıma da tavsiye ettim, oraya götürüyorlar araçlarını ve sorunları da çözülüyor.

Benim yağ kaçağını söyledim, motordaki yağı temizlediğini bir hafta sonra gitmemi ve kaçağın yerini tespit edebileceğini söyledi. Bir hafta sonra gittim, kaçağı bulduk. Karter üzerindeki vidalardan ikisi eksikti. Triger seti değişirken keçeyi değiştirince vidayı eksik takmış. Tamir için setin tekrar sökülüp, karterin üst tarafının silikonlanıp tekrar takılması gerektiğini söyledi. Şimdilik öyle duruyor. Bu nedenle tekrar Bar Hüseyine gitmedim. Karterin vidaları eksik takılmış.

Herkese hayırlı forumlar.

988_honda

  • İleti: 231
Ynt: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA
« Yanıtla #240 : Nisan 03, 2015, 02:07:24 ÖS »
asıl ustalar ne iş yapıyorlar ben anlamış değilim.işi kalfaya bırakıp giden ustayla bir daha işim olmaz.MERSİNDE TEKİN HONDA ÖZEL SERVİSİ diye bir yer var.sibop ayarı için usta üst kapagı söktu ve işi kalfaya bıraktı.neyse ses etmedim sibop ayarı bitince ustaya dedim ki birde sen kontrol eder misin yanlışlık olmasın.gerek yok kalfam canavar gibi dedi.ve tabikide hüsran arabanın gidişi değişmeyince çektim yetkili honda servisine.bozuk yapılan sibop ayarlarını yetkili servisin ustası gözümün önunde gösteterek düzeltti.paramla rezil oldum yani.parasını almaya gelince güzel fatura cıkarıyor bu usta ama işini doğru düzgun yapmaya gelince yok.
 

viento23

  • İleti: 87
Ynt: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA
« Yanıtla #241 : Nisan 03, 2015, 03:10:57 ÖS »
Malesef sanayide derdini anlatmak ve iş yaptırmak çok zor gidiyorsun şu sorunum var diyorsun başlıyor kırk dereden su getirmeye kendini usta zannedenler en iyisi elinizden geliyorsa önce kendiniz sorunu çözmeye çalışın baktınız olmuyor yetkili servise gidin en temizi. Zaten özel servislerde işçilik olarak neredeyse yetkili servisle aynı parayı alıyor.

revivo1978

  • İleti: 1
Ynt: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA
« Yanıtla #242 : Mart 11, 2016, 10:00:19 ÖÖ »
Merhaba;
Honda civic sedan 2012 yeni kasa arabamın EL FRENİ BUTONU kırıldı. Honda Bora servisi aradım El freni tabancasının tamamının değişmesi gerektiği ve fiyatının 1500 civarı olduğunu söylediler. El freni tabancasını çıkma olarak nereden bulabilirim yada el freni tabancasını tamir ettirebileceğim bir usta tavsiye edebilir misiniz.

JUBATR18

  • İleti: 4
Ynt: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA
« Yanıtla #243 : Mart 17, 2016, 08:35:11 ÖÖ »
Yıldızda bulabilirsiniz çıkma

Iyibir

  • İleti: 1
Ynt: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA
« Yanıtla #244 : Aralık 03, 2016, 01:40:48 ÖÖ »
Kadir ustaya bir kere gitmek yeterli. Bir daha gitmeye gerek duymazsınız. :artis

quietstorm

  • İleti: 11
Ynt: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA
« Yanıtla #245 : Aralık 26, 2016, 08:17:38 ÖS »
BMS Kazımdan uzak durun. Kadir bile iyidir. En azından bu araçlara koyulan yağlardan yağ hacimlerinden haberi vardır diye düşünüyorum. Umursamaz ilgilenmez ama sorsan 1000 beygir makinam var ben her şeyi bilirim havasında.

esrataa

  • İleti: 10
Ynt: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA
« Yanıtla #246 : Mayıs 18, 2017, 10:11:51 ÖÖ »
merhaba,

uzun süredir yeni bir yorum yapılmamış, konuyu biraz hareketlendirip 2017 itibari ile Ankara servis tavsiyelerinizi rica edebilir miyim, bu yıl kampanya yapmadı servisler, normalde bahar ve kış kampanyalarından faydalanıp yetkili servislere götürüyordum aracımı,

araç jazz 2008 1.4 ls manuel 100.000km bakımına girecek ancak servisler standart bakıma 660tl veriyor + şanzıman yağı ve balataların da değişmesi lazım, pek bi masraflı olacak bu bakım.

servis tavsiyelerinizi rica ederim.
 <783^2

esrataa

  • İleti: 10
Ynt: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA
« Yanıtla #247 : Mayıs 29, 2017, 09:11:55 ÖÖ »
merhaba,

uzun süredir yeni bir yorum yapılmamış, konuyu biraz hareketlendirip 2017 itibari ile Ankara servis tavsiyelerinizi rica edebilir miyim, bu yıl kampanya yapmadı servisler, normalde bahar ve kış kampanyalarından faydalanıp yetkili servislere götürüyordum aracımı,

araç jazz 2008 1.4 ls manuel 100.000km bakımına girecek ancak servisler standart bakıma 660tl veriyor + şanzıman yağı ve balataların da değişmesi lazım, pek bi masraflı olacak bu bakım.

servis tavsiyelerinizi rica ederim.
 <783^2

konu pek dikkat çekmedi sanırım...

Carismatiq

  • Mustafa
  • İleti: 2887
Ynt: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA
« Yanıtla #248 : Mayıs 30, 2017, 08:09:25 ÖÖ »

Ankarada olan arkadaşlar servis tavsiyesinde bulunacağını düşünüyorum. Yetkili servislerdede kampanya var şuan pazarlıkda yapılabilir.

FuTTeRWaCKeN

  • İleti: 1
Ynt: ANKARA SERVİSLERİ HAKKINDA
« Yanıtla #249 : Ekim 10, 2017, 02:01:43 ÖS »
Honda Tech - Şeref Usta. Biraz ilgisiz gibi gözükebilir ancak sorun neyse çözer. Dört dörtlük ustadır.
Adres: Erciyes İsyerleri Sitesi 201. Caddesi, No: 15, Yenimahalle, Ankara, Türkiye
Email info@hondatechankara.com
Telefon (0312) 387 44 54
Fax (0312) 387 44 54
http://hondatechankara.com/
« Son Düzenleme: Ekim 10, 2017, 02:02:37 ÖS Gönderen: FuTTeRWaCKeN »