Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: Angeller ii hoş ama problem yaa napças bunnarla bizzz???  (Okunma Sayısı 339 defa)
timmaah
Honda Civic VTI
**

« : Kasım 05, 2006, 06:19:39 ÖS »

Malumunuz sevgili kış geldi çattı. olamaz Yağmurdu,kardı derken üzerine titrediğimiz çok sevdiğimiz angellarımız su almaya ve buhar yapmaya başladı.... Bu buhar problemini yaşayan ve atlatmış sevgili arkadaşlarımdan yardım istiyorum.. İlk angelım da  su alması sonucu bi kaç sene içinde sapssarı oldu ve kullanılamaz hale geldi..  Cry  Cry  d'oh!
Farlara pek zarar vermeden bu sorunu nasıl çözebiliriz acebaaaa  Huh?  Huh?  Huh?  Brick wall   Brick wall  Brick wall
saygılar ve buharsız günner...  Roll Eyes

Bülent Ersoy dünya çapında bir sanatçı olacaktı fakat önünü kestiler... dişsiz dişsiz
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Rüya'larını gerçekleştirmek istiyorsan,Hemen uyan.

« Yanıtla #1 : Kasım 05, 2006, 08:20:27 ÖS »

etrafına kople   cam  silikou  sık.)  hem  buhar hemde  suda   kurturlumuş  olursun.)

Coca CoLayım Hayatın Tadıyım...CıkoLatayım Coq Tatlıyım ...AL Beniyim Bahanem Yoq...CiKoLaTaLı Gofretim Beni Sevmeyen Var mı...!
34...
Honda Prelude

DRİFTKİNG

« Yanıtla #2 : Kasım 05, 2006, 09:58:52 ÖS »

etrafına kople   cam  silikou  sık.)  hem  buhar hemde  suda   kurturlumuş  olursun.)
işte budur.. ONNO usta gibisin valla 

ARTIK KESİN GERİ DÖNÜŞ YAPTIM GÖREV TAMAM.
R-13239
Honda Civic Type R

« Yanıtla #3 : Kasım 05, 2006, 10:33:53 ÖS »

Peki icinde kalan buharı nasıl çıkarıcak?
a_ozgur
Honda City
*

« Yanıtla #4 : Kasım 05, 2006, 10:40:09 ÖS »

o buhar çıkana kadar bekliceksin:) ardından silikonu bass..bak bi daha oluyormu Dancing
Onu-R
Turbo S2000

« Yanıtla #5 : Kasım 05, 2006, 10:42:29 ÖS »

Peki icinde kalan buharı nasıl çıkarıcak?

Uzun ampulünü çıkartınca motorun ısısından ve normal farların ısısından yok olacak, veya silikon işlemi için zaten farı araçtan ayırmak gerekli Smiley  Oda sıcaklığında (veya fön yardımı ile de olabilir) buhar çözülür benim kanaatimce, su olup dibe de çökebilir Smiley  Ampul deliklerinden su çıkartılır vs. vs.  Tabi içini açıp camını temizlemek falan daha mantıklı olabilir ama kolay açılmıyor sanırım farın içi, bu tarz üj-bej şey ile halledilebilir..

Onur YAŞAR
Mazda Lantis 1.8
34 AAY 87
İKÜ

&       
Alp
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #6 : Kasım 06, 2006, 03:02:48 ÖS »

fara fön makinası fln tutarak veya ampulleri söküp arkadan tazyikli hava tutarak buharı yok edebilirsin...Silikon olarak ta Sista marka Şeffaf silikon öneririm...Farı araçtan ayır..komple sök yani:d ondan sonra far camı ile far kasasının birleştiği kısımlara silikon sık...parmağınla veya spatula gibi birşeyle iyice yedir...2-3 saat kurumasını bekle...sonra aracına farları tak..bir daha problem yaşamassın emin olabilirsin...

Kvtec
Honda City
*

« Yanıtla #7 : Kasım 06, 2006, 04:28:46 ÖS »

bide angelları patlıor  aslında acılmışken angellar ve merceğini deiştirip kapayıp silikonladıktan sonra bide xenon takıldımı  cook ii olur:)

timmaah
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #8 : Kasım 06, 2006, 05:00:34 ÖS »

teşekkür ederim herkese ya aslında önceki farları silikonlamıştım ama bunnarın hadi orjinalliği gitmesin dedim  Rolling Eyes  Rolling Eyes
ama sanırım bu kadar orjinallik yeter son ve en etkili çare olarak sanırsam silikon olaylarına geri dönüces tekrardan herkese çok teşekkürler arkadaşlar... 

Bülent Ersoy dünya çapında bir sanatçı olacaktı fakat önünü kestiler... dişsiz dişsiz
Alp
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #9 : Kasım 06, 2006, 05:48:09 ÖS »

sadece buhar olayını çözmek ve silikonlamak istiyorsan farları açmana gerek yok ...araçtan ayır farları tüm kenar kısımlarını silikonla....olay budur...kolay gelsin...

timmaah
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #10 : Kasım 07, 2006, 03:19:39 ÖS »

sadece buhar olayını çözmek ve silikonlamak istiyorsan farları açmana gerek yok ...araçtan ayır farları tüm kenar kısımlarını silikonla....olay budur...kolay gelsin...
eywallah abi saolasın..

barlas
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Aralık 10, 2006, 06:21:56 ÖS »

dun 6 saat bu sorunla uğraştık ne silikon ne fitil ne yaparsan yap olmuyor bugun arabayı yıkattım yıne buharlanma yaptı
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: