NiqhtMare
Honda Jazz
|
 |
« : Nisan 26, 2008, 05:55:55 ÖS » |
|
Arkadaslar Benzin ışığım yanmıyor bunun nedeni nedir bi bilginiz varmıdır Bir kac hondacı arkadasa sordum onlarda benzin ışığı olmadığını söylediler. ekranda simgesi war ama yanmıyor... 
|
|
|
|
|
|
вιя тυткυ∂υя ''ѕι'', мαякα νє şöняєтι ιçιη ραнαℓι αмα кαρυт αℓтι вσş αяαвαℓαяα кöяü кöяüηє вαğℓαηмαмαктιя, вєş ραяα єтмєz gтι ℓαяι αякαηα αℓιρ ιℓєяℓєуєвιℓмєктιя ѕιуαн αѕƒαℓттα ѕι, 9000 ∂єνιя ѕєηƒσηι σякєѕтяαѕιηι ∂ιηℓєуєвιℓмєктιя, тυявσѕυz güçтüя ѕι, 1600 ¢¢ αтмσѕƒєяιк вєѕℓємєηιη ηєℓєя уαραвιℓє¢єğιηιη ƒαякιη∂α σℓαвιℓмєктιя,уüкѕєк ∂єνιя вαη∂ιη∂α уαşαмαктιя ѕι, вιя αşктιя ''ѕι''. 
|
|
|
yunusferman
Honda City
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 26, 2008, 06:20:19 ÖS » |
|
exlerde benzin ışığı yok..96 97 98 lerde olduğu gibi.. si lerde var. ama çç oğu arızalı.. şamandıra dan olabilir problemdlidir bu modellerde yani şamandıra yüksek ihtiaml aslında olup olmamasıda önemli değil.. yandığı zaman moralin bozulacağına hiç yanmasın daha ii göze batmaz zaten.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NiqhtMare
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 27, 2008, 12:10:49 ÖÖ » |
|
walla buqun soktuk paneli harbiden orda led yok  böle bişi yok Allah a emanet gidioz walla saqlık olsn Zaten bendede SI war ama yanmıyor yok orda led 
|
|
|
|
|
|
вιя тυткυ∂υя ''ѕι'', мαякα νє şöняєтι ιçιη ραнαℓι αмα кαρυт αℓтι вσş αяαвαℓαяα кöяü кöяüηє вαğℓαηмαмαктιя, вєş ραяα єтмєz gтι ℓαяι αякαηα αℓιρ ιℓєяℓєуєвιℓмєктιя ѕιуαн αѕƒαℓттα ѕι, 9000 ∂єνιя ѕєηƒσηι σякєѕтяαѕιηι ∂ιηℓєуєвιℓмєктιя, тυявσѕυz güçтüя ѕι, 1600 ¢¢ αтмσѕƒєяιк вєѕℓємєηιη ηєℓєя уαραвιℓє¢єğιηιη ƒαякιη∂α σℓαвιℓмєктιя,уüкѕєк ∂єνιя вαη∂ιη∂α уαşαмαктιя ѕι, вιя αşктιя ''ѕι''. 
|
|
|
-cenk-
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 27, 2008, 02:15:50 ÖS » |
|
evet yanmıyor sanırım hiçbirinde yok çünkü bende paneli söktüm led yoktu ayrıca led bağlayıp denedim yine çalışmıyor.galiba böyle birşeye gerek yok diye düşünmüşler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NiqhtMare
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 28, 2008, 09:27:50 ÖS » |
|
 :D:D oda qüzel walla tmm bende bi prblem yok ozamn saqol cenk Allah a emanet gidicez ozamn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-cenk-
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 29, 2008, 09:25:54 ÖS » |
|
yokyok bizden kaynaklı değil  Allah yardımcımız olsun zaten bu benzin konusunda. hayırlı günler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-cenk-
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 29, 2008, 09:30:50 ÖS » |
|
birde senden bir ricam olsa ayıp etmiş olumuyum? bnm aracın araç içi sigorta şeması kayıp (kapakla beraber) zahmet olmazsa bi fotoğraf çekip yollarmısın bana ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oguzhansoyumer35
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 30, 2008, 02:03:28 ÖÖ » |
|
dostum %99 müşür arızalıdır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serkan136
Honda City
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 30, 2008, 02:35:58 ÖÖ » |
|
walla buqun soktuk paneli harbiden orda led yok  böle bişi yok Allah a emanet gidioz walla saqlık olsn Zaten bendede SI war ama yanmıyor yok orda led  sı ise vardır  bende var ve yanıo ama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aktuel35
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 14, 2008, 03:36:43 ÖS » |
|
93 model ex civicim var kitapcıgı hala duruyor buna görede ex lerde benzin lambası malesef yok , bende başlarda çok yadırgamıştım ama alıştım çünkü lpg taktırdım.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|