Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 Yazdır
Gönderen Konu: 9000 km'deki 2008 civic yağ ışığı yaktı.(sarı renkte)yardımmm!  (Okunma Sayısı 711 defa)
erdemsss
Honda Integra
*

« : Nisan 08, 2008, 11:13:37 ÖÖ »

ya arkadaşlar dün akşam araçla dolaşırken ilginç bi durum oldu.trafikteydim bi baktım yağ başınç göstergesi yanıyo ama sarı renkte.aracı hemen stop ettim.yağ seviyesini kontrol ettim bana biraz azalmış gibi geldi.tekrar aracı çalıştırdım.ışık sonmuştu.nedir bu acaba.mecburen dandik servislerimizden birine  gidicem aracın bakımı gelmiş deyip beni uyutmaya çalışacaklar.sizce niçiin yanmıştır araç daha sıfır arkdaşlar yaaa.vallahi ben bu arabadan inanın artık çok korkuyorum.zaten bi dünya şikayetim varken bide yağ ısığı çıktı.yardımcı olursanız cok sevinrim.tşk.
kadir EMİŞTEKİN
Honda Prelude

« Yanıtla #1 : Nisan 08, 2008, 11:15:49 ÖÖ »

araba calısır vaziyetteyken stop edip yağa bakarsan yanılırsın arac stop ettikten bir müddet sonra bakarsan daha saglıklı olur diye biliyrm

erdemsss
Honda Integra
*

« Yanıtla #2 : Nisan 08, 2008, 11:18:14 ÖÖ »

dostum bende ole yaptım zaten yaklaşık 7-8 dakika bekledim anlayacağın.ondan sonra olçtüm.peteklerin yarınsından azında yağ gözüküyodu.
kadir EMİŞTEKİN
Honda Prelude

« Yanıtla #3 : Nisan 08, 2008, 11:23:49 ÖÖ »

tekraradan yandımı yağa baktıktan sonra

huso2000
Honda Jazz
*

« Yanıtla #4 : Nisan 08, 2008, 12:10:27 ÖS »

10.000km bakımı öncesi aracı fazla devirli kullanmayın aynısı benimde başıma geldi.bakımdan önce rodaj için kullanılan yağ daha inceymiş şimdi aracım 19.000km de ve yağ eksiltme sorunu yok...
erdemsss
Honda Integra
*

« Yanıtla #5 : Nisan 08, 2008, 05:56:55 ÖS »

yağa falan baktım işte.biraz daha bekledim.sonra çalıştırdım.henüz daha yanmadı
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #6 : Nisan 08, 2008, 07:26:07 ÖS »

abi aslında gerçekten süper araba ama bazen oluyo böle şeyler takma

BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
mars
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #7 : Nisan 09, 2008, 12:48:09 ÖÖ »

erdemsss arkadaşım:problemin için üzüldüm.umarım benzerini biz yaşamayız.forum yönetiminde olmamama rağmen kullandığın üslup burda bize yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar açısından hoş olmayacaktır.(dandik servislerimizden birine yazmışsın)iş saatleri dışında dahi bize öyle ya da böyle yardımcı olmaya çalışıyorlar.sanırım bizimde bir parça vefa örneği göstermemiz ve bu tür üsluplardan kaçınmamız gerekir.ne dersin?
poşetçay
Honda Prelude

poşetçay köyün delisi

« Yanıtla #8 : Nisan 09, 2008, 12:52:53 ÖÖ »

servis dandikte kullanan insan çokmu dogru onu bilmek lazım rodaj yagının ne oldunu niçin kondunu aracın yag degişim km sini kulanımı bilmeden dandik olur araç birisi arabasına bişeyler sürer boyası gider birisi yag ışıgı yanar araç dandik olur ben anlamadım gitti hiçmi dogru bişeyi yok bu aracın weya serwislerin nie alıosunuz satın gidin şahin dogan alın sorunsuz binin
metin16
Honda Prelude

06 power 7080

« Yanıtla #9 : Nisan 09, 2008, 03:21:32 ÖS »

honda araçlarında hiç bir bozukluk aksaklık yoktur gayet iyi bir şekilde üretimleri yapılıp ve kontrolleri yapılıp satılmaktadır araçlar gayet iyi ve sağlamdır bunu 2000 yılından beri honda kullandığım için söylüyorum

fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #10 : Nisan 09, 2008, 07:54:19 ÖS »

erdemsss krdşim en sonunda sen arabayı satıcan bizede sattırcan Cheesy

BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
FATOŞ
HONDA PLAZA MARMARA
Honda Prelude

HONDA PLAZA MARMARA OTOMOTİV A.Ş.

« Yanıtla #11 : Nisan 09, 2008, 10:10:46 ÖS »

aracın bakımı gelmiş sayılır... bakım yaptırdıktan sonra değiştirilen yağda da eksilme varsa  bir kaç aşamalık kontrollü gözetimden sonra eğer devam ediyorse kapsamlı bir inceleme neticesinde müdahale edilir... aracınızın garantisi var zaten yakın iseniz bizim servisimize gelin hemen ilgilenelim. eminim kafanızdaki o DANDİK servis imajı tamamen silinecektir... Smiley

Ayrıca servisler neden sizi uyutmaya çalışsınki?
« Son Düzenleme: Nisan 09, 2008, 10:12:37 ÖS Gönderen: FATOŞ » Logged

Fatoş KILIÇ
Müşteri İlişkileri Sorumlusu
Satış Sonrası Hizmetler Müdür Asistanı
Honda Plaza Marmara Otomotiv A.Ş.
Tel:    (0212) 456 58 58 (Dahili: 813)
Direk: (0212) 456 58 13
Fax:  (0212) 456 58 44
E-Mail: fatoskilic@marmarahonda.com
Web : www.marmarahonda.com
erdemsss
Honda Integra
*

« Yanıtla #12 : Nisan 10, 2008, 01:44:41 ÖS »

şimdi poşet çay arkadaşım.ben 16 yaşımdan beri beri araba kullanıyorum.18 den sonrada full tıme kullanmaya devam ediyorum.ben  honda gibi bi araba aldıysam mantıken yüksek devirlerde kullanmam gerekirki tam performansa ulasıyım öle dimi.rodaj yağından bahsetmişsin rodaj yağı normal yağlardan daha ince bi yağdır.bunun  amacı motor ekipmanları birbirine iyice otursun yerleşsin diyedir . biz bunu bilmicek kadar cahil değilz.ama bu benim arabı zorlamıcam anlamına gelmez.ilk defada sıfır araç kullanmıyorum ama daha önce hiç böyle durum başıma gelmedi.kullandığım sıfır araçlar 2000 civic 2004 focus 2005 407 benzinli 2006 407 dizel.neden daha önce böyle bişy başıma gelmedi acaba onları dahamı sakin kullandım aksine sürekli yüksek devirlerde kullanıyodum.2008 civic ise çok sevdiğim için ona onlar gibi davranmadığım halde böyle bi problem çıkartı bana.bu arada arabama boya  koruma parlatma malzemeleri kullanıyorum ki bunlarıda sonax tan almıştım.pejolarda kullanıyorum hiç işy olmuyoda civic te kullanınca boya neden kabarıyo.yoksa civic in boya çok kalitelide uyummu sağlamıyo acaba ama hiç zannetmiyorum.407 suan 118.000 onu köpek gibi bağırtırıyorum arabanın canı çıkacak nerdeyse araba bi tane sorun çıkartmadı dizel olduğu haldee.ki şuan konuştuğumuz araç dünyanın en büyük motor üreticisi ve sorunsuz motorlar yapan firma diye bildiğimiz üretici yani honda.servislere gelince 2 servise gidiyorum.daha önceki hondayı da oralara götürüyodum.isim veremicem ama anadolu yakasında.sence çokmu iyi diyemicem ama iyimi diye soruyorum eğer çok beğendiğin servis varsa banada sole ben oraya gidiyim bundan sonra   ok?
erdemsss
Honda Integra
*

« Yanıtla #13 : Nisan 10, 2008, 02:13:06 ÖS »

he bu arada yakıt ortalam ısk yanmadan önce 8 falandı.ama  ondan sonra 9.5tan aşağı inmiyo.
görkem
Honda Prelude

34 UK 7110

« Yanıtla #14 : Nisan 15, 2008, 12:42:52 ÖÖ »

0 arabaların 1000 bakımında yağlarının değişmesi gerekir arkadaşlar...ben 1000 bakımında serwise sordu yağ değiştirildimi diye hayır yağ değişimi 10.000 de dediler bana...ben arabamın yağını ve filtresini değiştirdim aracım şuan 5.500 km de 10.000 bakımında yine değiştiricem....bence aynı yağ ile 10.000 km gitmek soğru değil tabi bu bnm fikrim....ben 5000 de bir değiştirmekten yanayım......
SERVET
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #15 : Nisan 15, 2008, 09:59:57 ÖÖ »

Erdemmsss selamlar
Dostum anlaşılan  sende bir kısmetsizlik var, yada aracını yıkattıgın yerde  asitle yıkıyorlar ( boya sorunun olmuştu bir ara senin ) .Profesyonel değilim motor konusunda bilgim yok burada yazan diğer arkadaşlar gibi ama insan ilişkilerinde iyiyimdir ve Honda servislerinden hiç birinin DANDİK olduğunu görmedim. Pazar günü bile servisi açıp yedek parçaya varana kadar tüm hizmeti surat asmadan güler yüzle veriyorlar ve işlerinide son derece iyi yapıyorlar ( En azından benim gördüklerim )
Aracın hatalı çıkmış olabilir  son derece doğaldır bu, Mercedes, BMW, Audi  gibi firmalarda zaman zaman artac toplatırlar  bir problemden ötürü. Bunun sorumlusu olarak servisi göstermen yanlış.
(Bu arada ben servis çalışanı yada sahibi değil sadece  bir Honda kullanıcısıyım )

Selamlar

CVC2008
Honda Prelude

i-VTEC Power

« Yanıtla #16 : Nisan 17, 2008, 01:18:20 ÖS »

Bazı servisler işlerini baştan savma yapabiliyorlar. ben aracımı bulunduğum ilin servisine değil komşu ilin servisine götürüyorum mesela. ama erdems e kızamayacağım çünkü anlattığı sorunlar bende çıksaydı (boya kabarır, yağ eksiltir ve hatırlayamadığım bir ton olay) heralde çoktan aracımı satmıştım. Benim aracımda hiç bir problem yok ancak problem olan insanlara da bu şekilde tepki gösterilmemeli. kimi zaman kafayı yiyecek gibi olabiliyor insan ki aracını seviyorsa. MArmara Honda gibi servisler hondada ne yazıkki çoğunluk değiller bunu da kabul etmek lazım...

erdemsss
Honda Integra
*

« Yanıtla #17 : Nisan 17, 2008, 04:27:14 ÖS »

valla arkadaşlar ben ne diyim benim derdim arabamla servislerle değil yahu çoçuk gibi sevinerek aldım ben bu arabayı.ama açıkça solemek gerekirse pişmanım.şuan sunu yazarken bile içimde garip bi duygu var pişmanlıkla beraber karışık bi duygu işte.inanın canım çok sıkılıyo.ama aldık işte arabayı ya satamıyorumda kredi borcu var böyle uğrasıp gidicez işte.bu arada servis olayında ise servisler demicem ama benim gittiklerim çok kötü yada bana denk geliyo.
FATOŞ
HONDA PLAZA MARMARA
Honda Prelude

HONDA PLAZA MARMARA OTOMOTİV A.Ş.

« Yanıtla #18 : Nisan 17, 2008, 06:22:28 ÖS »

Bakım yapıldıktan sonra gözlem altında tutalım yağ seviyenizi eminim aracınızda yağ eksiltme sorunu yoktur...

Fatoş KILIÇ
Müşteri İlişkileri Sorumlusu
Satış Sonrası Hizmetler Müdür Asistanı
Honda Plaza Marmara Otomotiv A.Ş.
Tel:    (0212) 456 58 58 (Dahili: 813)
Direk: (0212) 456 58 13
Fax:  (0212) 456 58 44
E-Mail: fatoskilic@marmarahonda.com
Web : www.marmarahonda.com
poşetçay
Honda Prelude

poşetçay köyün delisi

« Yanıtla #19 : Nisan 17, 2008, 06:39:18 ÖS »

erdem bey uslubumdan dolayı bana kızdınız yada kızmadımız önemli deil siz 16 yaşınızdan beri araç kullanıosunuz ben 14 yaşımdan beriyedek parça işi yapıyorum.bu forumda bulanmamızın sebebi belli orta bi marka bu markaya arabalarına biz sewdalıyız sizin yapmış oldunuz yorum sert olmasaydı bende öle bi cvp wermezdim bunu geçelim iyi bi serwis istiosanız sponsorumuz olan marmara hondaya gelin sponsorumuz oldugu için deil türkeyideki en iyi 3 servisten birisi oldugu için başınızdan tatsız olaylar geçmiş olabilir hassas olmanızda anlıyorum ama yaklaşımınız kötüydü saygılarımla...
Sayfa: [1] 2 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: