Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: 2008 YENİ KASA HONDA CİVİC ROLANTİ KONUSU (ÖNEMLİDİR!!)  (Okunma Sayısı 240 defa)
mfsancar
Honda Jazz
*

« : Temmuz 24, 2008, 03:52:49 ÖS »

Arkadaşlar yine ben. Daha önce amortisorlerden gelen meşhur "TAK" sesini gündeme getirmiştim. Ve bir sonuca bağladık

Şİmdi bir başka önemli konu var. NE pimpirikli adammışsın diyeceksiniz ama bence onemli o yuzden paylaşmak istiyorum

Her zaman soyledigim gibi her seye ragmen Honda alarak dogru bir karar verdigimi dusunuyorum. FAkat en son dikkatimi çeken konu yine canımı biraz sıktı.

Aracım 2008 model Civic Otomatik premium. Kİlometre yaklaşık 4000 ve yaklşık 3 aydır biniyorum. Aracı durdurduktan sonra vitesi "P" ye getirdiğimde rolanti anlık bir sekilde dusuyor ve hemen normale donuyor. Bİlirsiniz bu problem eski model araclarda olur. FAkat yeni bir arabada bunn olması garibime gitti. Yalnız tekrar soyleyeyim bunu her zaman yapmıyor. Bugune kadar 7-8 defa yaptı. Aracı durduruyorsunuz, "P" ye aldıgınız anda rolanti dusuveriyor (normalin altına) ve hemen tekrar duzeliyor.

Ikinci bir konu ise bugune kadar 1 yada 2 defa başıma geldi. Araç ilk marşda almadı. Ama bunun cok onemli olmadıgını dusunuyorum. Ama rolantimeselesi kafama takıldı

Sİmdi sizlere sorum su, aranızda 2008 model otomatige binip de bu problemi yasayan oldu mu? Eger olmadıysa bundan boyle bu konuya 1-2 hafta dikkat edip boyle bir seyin sizde olup olmadıgını soyler misiniz

Hepinize Tesekkurler

FAtih Sancar
Ankara
SERVET
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #1 : Temmuz 24, 2008, 05:07:05 ÖS »

2008 Premium otomatiğim var
Evvelki otomobilimde otomatikti.  Bazan frene yeterince basmamış isen parka geçirirken R de bir yüklenme sözkonus olur. Frene tam basmamış olman durumunda bu yüklenmeden dolayı Parka aldıgında freni bırakır bırakmaz belli belirsiz bir hareket hissedersin ve rölantide anlık bi gider gelir.
Bu durumu yaşıyor olabilirsin. Bunu ben 1  2  kez  honda da yaşadım daha evvelki aracımda da.
Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum ( kendi adıma ) Yinede içinin rahat etmesi için bu konuda daha bilgili olan servislere de danışabilirsin

selamlar

SERVET
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #2 : Temmuz 24, 2008, 05:08:21 ÖS »

Ayrıca kendi ifadenle "pimpirikli" olman hiç te kötü değil. Sorun olması muhtemel şeyleri byümeden yakalamanı sağlar. Sonuçta küçük birer servet ödüyoruz araçlara. Ufak şeyler büyük sorunların habercisi olabilir.

Okyay PAY
Honda Jazz
*

« Yanıtla #3 : Temmuz 24, 2008, 08:31:47 ÖS »

bu konu 3 sayfa konuşulur sonra tekrar bu probleminde normal olduğuna kanaat  getirilir Smiley
onun için sıkılma sen boşveeer
mfsancar
Honda Jazz
*

« Yanıtla #4 : Temmuz 30, 2008, 01:55:33 ÖS »

demek ki kimsede bahsettigim sorun olmuyor oyle mi?
Bu durumda problem benim arabada olabilir diye servise gidecegim
Herkes emin mi bu problemi yasamadıgına???
doan
Honda Civic VTI
**

en stock CiviC :)

« Yanıtla #5 : Temmuz 30, 2008, 02:05:18 ÖS »

bana normal birşey gibi geldi çünkü bizimkinde onu hep yapıyor aracı durdurup Pye aldığınızda dediğiniz gibi devir biraz düşüyor sonra yne normal hale geliyor. ayrıca ilk çalıştırmada P'den Dye aldığınızdada devir normalin altına düşüyor. ben herhangi bir sorun olucağını sanmıyorum..

mfsancar
Honda Jazz
*

« Yanıtla #6 : Temmuz 31, 2008, 05:10:55 ÖS »

OK o zaman

Tesekkurler
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: