Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 Yazdır
Gönderen Konu: 2008 siyah civic boyası soyuluyoooo!  (Okunma Sayısı 3939 defa)
metin16
Honda Prelude

06 Black CıvıC

« Yanıtla #40 : Mart 27, 2008, 11:27:59 ÖS »

boya da kalitesizlik yok birçok firimanın kullandığı boyalar

ben eski ben değilim...
Badboy®
Honda City
*

« Yanıtla #41 : Mart 28, 2008, 01:28:32 ÖÖ »

boya da kalitesizlik yok birçok firimanın kullandığı boyalar

Peki,boya sorunları size göre rastlantı olabilir ama bana göre gerçek.
Ayrıca kaçırdığınız bir nokta şu olabilir,boya ne kadar kaliteli olursa olsun işçilik düzgün olmadıktan sonra...Heyhat.

metin16
Honda Prelude

06 Black CıvıC

« Yanıtla #42 : Mart 28, 2008, 01:35:46 ÖÖ »

boya soyulma ilk defa duyduğum birşey boya dan çıktıktan sonra araç birçok noktada kontrol edilmektedir hata yoksa tabiki iyice bir kontrolden sonra beyaz bant çekilir boyayı korumak için daha sonra montaj a verlir montaj çıkışı tekrar kontrol edilir bu kadar kontrolde sorunlar giderilir

ben eski ben değilim...
korkuz
Honda Integra
*

« Yanıtla #43 : Mart 28, 2008, 06:51:08 ÖS »

o zaman ufak bir taş geldiğinde neden boya kalkıyor?önceki arabamda içeri çöküntü olurdu ama boya kalkmazdı.
CVC2008
Honda Prelude

i-VTEC Power

« Yanıtla #44 : Mart 29, 2008, 01:38:40 ÖÖ »

metin bey çalıştığınız firmaya bağlılığınızı takdir ediyorum ancak boya konusunda rakiplerinizden ciddi anlamda geridesiniz. Ucuz markalardan (tata, lada) en lükslerine (mercedes, BMW, Porsche, Audi) hepsini kullanma veya arkadaşlarım vasıtasıyla içine binme şansına sahip oldum. Honda bir çok konuda audi, volkswagen gibi firmaları geride bırakmasına karşın boya konusunda ciddi sıkıntılar mevcut. Tırnakla boya çizilebilir mi? ben denedim ve çizdim. Önemli olan eksikleri görüp firma imajının üst kademelere taşınması konusunda kullanıcılardan fikir almalı ve bu eksiklerini giderme yoluna gitmelidir. Saygılar

FATOŞ
HONDA PLAZA MARMARA
Honda Prelude

HONDA PLAZA MARMARA OTOMOTİV A.Ş.

« Yanıtla #45 : Mart 29, 2008, 01:47:16 ÖÖ »

boya soyulma ilk defa duyduğum birşey boya dan çıktıktan sonra araç birçok noktada kontrol edilmektedir hata yoksa tabiki iyice bir kontrolden sonra beyaz bant çekilir boyayı korumak için daha sonra montaj a verlir montaj çıkışı tekrar kontrol edilir bu kadar kontrolde sorunlar giderilir

malesef yaşanıyor metin... gerekli iyileştirme çalışmaları yapılıyor arkadaşlar artık böyle bir sorunumuz olmayacak...

Fatoş KILIÇ
Müşteri İlişkileri Sorumlusu
Satış Sonrası Hizmetler Müdür Asistanı
Honda Plaza Marmara Otomotiv A.Ş.
Tel:    (0212) 456 58 58 (Dahili: 813)
Direk: (0212) 456 58 13
Fax:  (0212) 456 58 44
E-Mail: fatoskilic@marmarahonda.com
Web : www.marmarahonda.com
Badboy®
Honda City
*

« Yanıtla #46 : Mart 29, 2008, 06:19:31 ÖÖ »

malesef yaşanıyor metin... gerekli iyileştirme çalışmaları yapılıyor arkadaşlar artık böyle bir sorunumuz olmayacak...

Peki sıfır kilometrede 2 adet civic aracımız ne olacak? 6 senelik garanti kapsamı dahilinde birinin kaputu diğerinin çamurluğumu boyalı olacak ?
Ah ahh..Sonra geri alırken 1500 lira fiyat düşersiniz araç boyalı diye..

metin16
Honda Prelude

06 Black CıvıC

« Yanıtla #47 : Mart 29, 2008, 01:00:01 ÖS »

evet çalışmalar var bu konuda denetimleri sıklaştırdılar kontrol konusundada bize daha sıkı olmamız şeklinde yön verildi.Boya konusunda kötü olan taraflar için iyleştirme yapılıyor.

ben eski ben değilim...
EXELANCE
Honda City
*

« Yanıtla #48 : Mart 30, 2008, 12:27:30 ÖÖ »

arkadasım sen servise bir sor belki hata olusmus olabilir boya yapımında.

honda muhtesen bir arac
metin16
Honda Prelude

06 Black CıvıC

« Yanıtla #49 : Mart 30, 2008, 02:11:58 ÖÖ »

tek o raç için değil bir vardiyede üretilen bütün siyah cıvıclerde sorun olur buda demektirki 105 araç

ben eski ben değilim...
Badboy®
Honda City
*

« Yanıtla #50 : Mart 31, 2008, 12:05:29 ÖÖ »

Siyahları bilmiyorum ama beyazlar sorunlu.

metin16
Honda Prelude

06 Black CıvıC

« Yanıtla #51 : Mart 31, 2008, 12:06:38 ÖÖ »

nasıl sorun Huh?

ben eski ben değilim...
FATOŞ
HONDA PLAZA MARMARA
Honda Prelude

HONDA PLAZA MARMARA OTOMOTİV A.Ş.

« Yanıtla #52 : Mart 31, 2008, 12:11:09 ÖÖ »

Peki sıfır kilometrede 2 adet civic aracımız ne olacak? 6 senelik garanti kapsamı dahilinde birinin kaputu diğerinin çamurluğumu boyalı olacak ?
Ah ahh..Sonra geri alırken 1500 lira fiyat düşersiniz araç boyalı diye..

yok onunda çözümü var sisteme hasardan dolayı değilde boya hatasından dolayı not alınırsa çok sorun olmuyor... yetkili servis onaylı iş emride veriliyor satma durumlarında...

Fatoş KILIÇ
Müşteri İlişkileri Sorumlusu
Satış Sonrası Hizmetler Müdür Asistanı
Honda Plaza Marmara Otomotiv A.Ş.
Tel:    (0212) 456 58 58 (Dahili: 813)
Direk: (0212) 456 58 13
Fax:  (0212) 456 58 44
E-Mail: fatoskilic@marmarahonda.com
Web : www.marmarahonda.com
metin16
Honda Prelude

06 Black CıvıC

« Yanıtla #53 : Mart 31, 2008, 12:14:00 ÖÖ »

evet o öyle oluyor doğru

ben eski ben değilim...
systemcar
Honda City
*

« Yanıtla #54 : Nisan 01, 2008, 02:24:36 ÖS »

sıfır araba boya gördükten sonra sebebi ne olursa olsun migde bulandırıcı olur bence..valla bende siyah düşünüyordum allahdan siyah almamışım gri ile zor ugraşıyorum .... Smiley

rserkan
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #55 : Nisan 02, 2008, 02:52:43 ÖÖ »

bendede var siyah civic ve bende hiç memnun değilim arabanın önü haritaya döndü ön tamponu boyatmak zorundayım kaputla beraber ama arabayı satarken ne diyeceğim onu düşünüyorum, ancak şu bir gerçekki honda nın imajı gitgide düşüyor tamam belki sattığı araç sayısı artıyor ama imaj geriliyor, bir ürün piyasaya çıkmadan denenmeli o ürünü ilk alanlar cezalandırılmamalı ben kendimi honda tarafından kandırılmış hissediyorum ama arabamı çok seviyorum iki yıl oldu bi iki yıl daha beraberiz yine hayat güzel kaç kişinin arabasını yolda giderken fotoğrafı çekilir ?
metin16
Honda Prelude

06 Black CıvıC

« Yanıtla #56 : Nisan 02, 2008, 08:23:33 ÖS »

zaten deneniyor yeni cıvıc çıkmadan önce piyasaya denendi tabiki müşteriler bilemez bunları denenip araç 100 bin km de fabrikaya geri dönüyor ve araç parçaları test edilmek üzere parçalanıyor araç ve sonuç olumluysa piyasaya sürülüyor boya kousuna gelince boyada bence sorun yok honda nın imajı sarsılmaz honda büyük bir firima ve kalitesi ortada 2000 yılından beri 2 yılda bir değişiştirrek giden bir cıvıc hastalığı var ve araçta ne boya proplemi yaşandı nede kalite nede yakıt tabi bu benim görüşüm herkesin görüşlerine saygım var

ben eski ben değilim...
korkuz
Honda Integra
*

« Yanıtla #57 : Nisan 03, 2008, 12:58:14 ÖS »

Arkadaşlar geçen gün yıkatırken dikkatimi çekti.ufak ufak birsürü boyası soyulmuş yer var,benim araba siyah ama bu kadar kolay soyulmamalı bence.alalı daha 3 ay oldu.demekki dahada çoğalacak.bu arada boyası soyulan tırnak büyüklüğünde bir yer vardı oraya rutuş yapmışlardı,ancak geçen baktım o rutuşda soyulmuş,nasıl bir iş anlamadım.bu aralar ençok taktığım konu boya konusu valla..
61.osman
Honda City
*

« Yanıtla #58 : Nisan 06, 2008, 03:16:24 ÖS »

dostum boya koruma yaptırdım pasta cila yaptırmadım.boya korumalar silikon içerik oldukların boyanın yüzyinde kalır.ve bu yüzdende zararlı ışınlar pislikleri önce bu maddeler karsılar.ve boyanın zarar görmesini engeller.pasta vursam boya inceldi falan diycem haklısın pastanın mantığı başkadır.

dostum neden çok satıyo söliyim.
1:tipi çok hoş duruyor.
2:hondanın bi ismi var piyasada.
3:sınıfına göre çok seri.
4:motor problemi açmıyo..
işte bu yüzden çok satıyo.ama bu honda bu ismi 2007 den önce civic modellerine borçlu. çünkü o modellerden sorunu bırak hiç bi sorun çıkarmıyoduu.honda bu yüzden satıyooo.garantiyi boşuna 6 yıla çıkarmadı bu adamlar.çünkü honda ismi kötülenmeden herseyi garanti kapsamında halledicekler.dostum sana bi tavsiyye söyle 1 sene falan kullanılmış yeni civiclere bi bak bide 2000 ve sonrası modellere bak.hangisinin kasası daha dinç daha parlak daha sağlam duruyo görürsün.neyse benim niyetim honda aşağılamak değil ama ortada bi gerçek bu modelde honda bence cıvıtmışşş.

erdems  kardeşim doğru sölüyo  arkadaşımmm  ve  bu sitede arakdaşın biri daha konu açmış ki  arabası daha 2008 model çalışmama  ekran ışıklarının ve arıza lambasının yaktığını söylüyormuş   honda markasını  önceki araçlarına borçlu  ve ayriyeten honda türkiyede montaj edilme  türkiyede boyanma  böyle bişi olmasında ne olsun   he ama adına üzüldüm yalan değil inş servisinde problemini hallederler ama sanmıyorum

metin16
Honda Prelude

06 Black CıvıC

« Yanıtla #59 : Nisan 06, 2008, 07:47:50 ÖS »

Honda Türkiye de çalışanlar yapılan araçlara özen göstererek yapmaktadır Honda çalışanlarının felsefesi yaptığı araca kendisi binecekmiş gibi hissederk yapmasıdır bir başka değişle bir müşteri gözüyle yapılmasıdır.Çalışanların hepsinde birer hondacı ruhu vardır hata çalışanların değil

ben eski ben değilim...
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: