Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 Yazdır
Gönderen Konu: 2008 siyah civic boyası soyuluyoooo!  (Okunma Sayısı 2101 defa)
erdemsss
Honda City
*

« Yanıtla #20 : Mart 13, 2008, 01:56:54 ÖS »

ya harbiden o marşbiyerler işe yarıyomu cidden.spoiler biraz abartı kaçıyoda marşbiyer taktırabilirim.tabi bide ses yalıtımı yaptırmak zorundayım malum..
umut
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #21 : Mart 13, 2008, 02:01:32 ÖS »

http://www.teamhondaturkey.com/forum/hondanizi_taniyalim/2008_new_civic_abant-t10627.0.html

benimki abartılardan değil

10'suz olmaz

erdemsss
Honda City
*

« Yanıtla #22 : Mart 13, 2008, 02:04:27 ÖS »

araban cidden  sade ve çok güzel duruyo.allah kaza bela vermesin.bende bi araştırayım bakalım nereden temin edebiliriz.tşk ederim
umut
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #23 : Mart 13, 2008, 02:14:30 ÖS »

98civic vardı daha önce benimde senin gibi... babamdada 406 onu sattı vectra aldı ki tam hataydı
407 onu da satıp nissan jeep almayı düşünüyor.
civici biraz erken alıp dertlerini paylaşanlardan biride benim
camdı, diskti ,direksiyon kutusuydu,boyasıydı derken baya bi ahbablığım arttı servisle her seferinde güler yüzle halloldu.Srvisle paylaş bence araç senin sonuçta beğenip almışsın kötülemeye gerek yok her sorun 6 yıl içinde hallolur unutma

10'suz olmaz

metin16
Honda Prelude

06 power 7080

« Yanıtla #24 : Mart 13, 2008, 02:19:32 ÖS »

burada ne bmw nede mercedes konuşuyoruz benim bahsettiğim honda ayrıca ben otomotiv fabrikasında çalışmaktayım bu standartları bana söyleme benim bilgim var yapamazsın diyorsun hondada daha ince olduğunumu idda ediyorsun?? ince derken benim bahsetmek istediğim oarad başka birşeydi yukarıda yazında ince kaporta diye sende bahsetmişsin pasta boyayı inceltmez

'' we only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention'' Soichiro HONDA ...
The Power of Dreams
erdemsss
Honda City
*

« Yanıtla #25 : Mart 13, 2008, 02:24:48 ÖS »

valla ben  nediyim ben de ufaklıktan beri honda sempatisi vardır.bende o yüzden aldım yoksa kafadan biliyorumki ses yalıtımı gibi bi olayın olmadığını kaliteli plastik kullanılmadığını ama bu kadarda arıza beklemiyodum. benimde sol cam  kafasına göre iner çıkmaz .frenler 2 kere torna oldu boya malum.ama ben bunları honda gibi bi firmaya yakıştıramıyorum fiat renault falan inan gıkımı çıkartmam.neyse ya bunları söledikçe inan arabadan soğuyorum.benim tek teselli kaynağım tipi motoru başka da bişy ni savunamam.bu arada ilgilendiğin için tşk.
metin16
Honda Prelude

06 power 7080

« Yanıtla #26 : Mart 13, 2008, 02:28:32 ÖS »

birşey değil ne demek bendeki honda sevgisi daha büyüktür inan

'' we only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention'' Soichiro HONDA ...
The Power of Dreams
metin16
Honda Prelude

06 power 7080

« Yanıtla #27 : Mart 13, 2008, 02:28:54 ÖS »

ayrıca banamı teşekkür ettin bilmem:))

The Power of Dreams
erdemsss
Honda City
*

« Yanıtla #28 : Mart 13, 2008, 02:29:18 ÖS »

ben hondanın kaportası 0.8 den ince demedim ama okadardır.bu arada pasta çokta güzel boyayı inceltir.nasıl dersen önce zamanla verniği yersin sıra boyaya gelirrr.ondan sonra uğraşır durursun.ben bmw mercedesten bahsederken kaportadan bahsettim özelliklerden  veyahut  performans vs den bahsetmedim.
erdemsss
Honda City
*

« Yanıtla #29 : Mart 13, 2008, 02:31:01 ÖS »

evt sana tşk ettim.bu kadar cvp yazdın tşk etmemek biraz ayılık olur bence
metin16
Honda Prelude

06 power 7080

« Yanıtla #30 : Mart 13, 2008, 02:32:40 ÖS »

pasta inceltmez zaten bende kaportadan bahsettim  okey

The Power of Dreams
erdemsss
Honda City
*

« Yanıtla #31 : Mart 13, 2008, 02:34:12 ÖS »

pasta tabiki kaportayı incelmez
metin16
Honda Prelude

06 power 7080

« Yanıtla #32 : Mart 13, 2008, 02:36:56 ÖS »

bak yukarıdakı yazında performans ya da motorundan değil kaportadan bahsettim demişsin bende kaportadan bahsettiğimi yazdım. Onun haricinde pastanın boyayı inceltmiyeceğini söyledim pasta kaportayı inceltmez demedim

The Power of Dreams
erdemsss
Honda City
*

« Yanıtla #33 : Mart 13, 2008, 02:39:00 ÖS »

neyse dostumm bizim arada parazitler oldu heralde birbiriimizi anlayamıyoruz.
metin16
Honda Prelude

06 power 7080

« Yanıtla #34 : Mart 13, 2008, 02:44:09 ÖS »

konuyu tam takip edebilirsen anlayabilirsin

The Power of Dreams
erdemsss
Honda City
*

« Yanıtla #35 : Mart 13, 2008, 02:46:40 ÖS »

valla sanada tavsiye ediyorum verdiğin fikri
metin16
Honda Prelude

06 power 7080

« Yanıtla #36 : Mart 13, 2008, 02:48:26 ÖS »

teşekkür ederim tavsiyelere göre heraket etmem

The Power of Dreams
erdemsss
Honda City
*

« Yanıtla #37 : Mart 13, 2008, 02:51:10 ÖS »

ok
korkuz
Honda City
*

« Yanıtla #38 : Mart 27, 2008, 04:43:46 ÖS »

arkadaşlar benim civic siyah.bazı yerlerinde ufak tefek çizikler var,silmedenmi fırçalamadanmı yoksa bilerekmi çizilmiş bilmiyorum.ilk defa siyah araba kullanıyorum.bu çizikler için serviste yaptıkları bir uygulama varmı acaba?tşk.
Badboy®
Honda City
*

« Yanıtla #39 : Mart 27, 2008, 07:48:43 ÖS »

Yeni civiclerde bariz bir boya sorunu var.Bizim civiclerin her ikisindede (ikiside beyaz) ufak tefek atmalar mevcut.
Kısacası boyası dandik..

Yol tutuşuna gelirsek zaten hondadan çok iyi bir yol tutuş beklemek yanlış olur ama eski kasalar bundan iyi tutuyor diyeninde arabadan anladığına şüphe ederim.

Kalitesi,donanımıda aynı şekilde önceki hondalarla mukayese edilemez.Kat kat üstündür.

Bizdeki aracın teki otomatik teki manuel,manuel olan 7-8 arası yakıyor karışıkta.Otomatik olan ise 10 litreden aşağı düşmüyor.

Yakıtın hem şanzımanla,hem trafikle hemde aracın yaptığı yol ile büyük ilgisi var..İlk 10 binde hakkaten fazla yakıyor ama daha sonraları kendine geliyor yakıt olayı..Biraz sabır sadece.

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: