Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 ... 5 Yazdır
Gönderen Konu: 2008 siyah civic boyası soyuluyoooo!  (Okunma Sayısı 2043 defa)
erdemsss
Honda City
*

« : Mart 11, 2008, 03:02:18 ÖS »

ya arkadaşlar ben anlamadım.geçen gün arabayı yıkatırken fark ettim.sol ön çamurlugun iz yerinde soyulmalar var.nedendir anlamadım.ki ben arabaya boya koruma falan da yaptırdım.demekki öle bişy yapmasam araba komple soyulacaktı heralde.inanın artık arabamdan soğudum onu görünce yaa.torpidodn sesler emniyet kemerinin oradan gelen sesler.içeri aldığı yol sesi.yüksek hızda yolda gezme(yüksek hızda 130 km falan hanii).ince kaporta.(hemen taş izleri yapıyooo)çok yakıyo(bide ekonomikmiş) valla nediyim ben bu arabadan çok soğudum.ilk defa honda kullanmıyorumda daha öncede yine 0 km civic almıştım 2000 model.inanın o modeller bunlaran çok daha iyi yoltutuşuna sahip.daha az yakıyolar daha seriler.neyse araba kredili olduğundan satamıyorum.ben bu boya soyulma işini nasıl halledicem biraz akıl verirseniz sevinirim.
yassi
Co-Admin
Honda S2000

Professional Honda Driver...Drift time now!

« Yanıtla #1 : Mart 11, 2008, 03:07:16 ÖS »

İlginç şikayetler okudum şimdi ya... Gerçektende böyleyse bu araç neden çok satıyor?  kayıpolan kayıpolan

umut
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #2 : Mart 11, 2008, 03:26:19 ÖS »

boya koruma boyayı inceltmesin

10'suz olmaz

erdemsss
Honda City
*

« Yanıtla #3 : Mart 11, 2008, 03:26:44 ÖS »

dostum neden çok satıyo söliyim.
1:tipi çok hoş duruyor.
2:hondanın bi ismi var piyasada.
3:sınıfına göre çok seri.
4:motor problemi açmıyo..
işte bu yüzden çok satıyo.ama bu honda bu ismi 2007 den önce civic modellerine borçlu. çünkü o modellerden sorunu bırak hiç bi sorun çıkarmıyoduu.honda bu yüzden satıyooo.garantiyi boşuna 6 yıla çıkarmadı bu adamlar.çünkü honda ismi kötülenmeden herseyi garanti kapsamında halledicekler.dostum sana bi tavsiyye söyle 1 sene falan kullanılmış yeni civiclere bi bak bide 2000 ve sonrası modellere bak.hangisinin kasası daha dinç daha parlak daha sağlam duruyo görürsün.neyse benim niyetim honda aşağılamak değil ama ortada bi gerçek bu modelde honda bence cıvıtmışşş.
erdemsss
Honda City
*

« Yanıtla #4 : Mart 11, 2008, 03:31:04 ÖS »

dostum boya koruma yaptırdım pasta cila yaptırmadım.boya korumalar silikon içerik oldukların boyanın yüzyinde kalır.ve bu yüzdende zararlı ışınlar pislikleri önce bu maddeler karsılar.ve boyanın zarar görmesini engeller.pasta vursam boya inceldi falan diycem haklısın pastanın mantığı başkadır.
umut
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #5 : Mart 11, 2008, 03:38:06 ÖS »

bende teflon lusundan yaptırdıydım (350 usd)  aldığım gibi sonra birkaç kaç taş izi oluştu serviste önce boya çiziklerini onardılar ardından kaput koruma filmi şimdi şikayet yok tabi aynı kasa komşumda var boya koruma yaptırmadı problemide olmadı

dostum boya koruma yaptırdım pasta cila yaptırmadım.boya korumalar silikon içerik oldukların boyanın yüzyinde kalır.ve bu yüzdende zararlı ışınlar pislikleri önce bu maddeler karsılar.ve boyanın zarar görmesini engeller.pasta vursam boya inceldi falan diycem haklısın pastanın mantığı başkadır.

10'suz olmaz

korkuz
Honda City
*

« Yanıtla #6 : Mart 11, 2008, 05:00:46 ÖS »

valla beyler 3 aydır bu yeni civici kullanıyorum,ama bu arabadan gelen sesler,beceriksiz servisler,kötü boya...3 ay gibi kısa bi zamanda benim bile bunlarla ilgili deneyimlerim oldu.ben de krediyle aldım,sanırım yanlış yaptım.tamam motorunna diyecek bişey yok ama okadar para verdik,insan başka şeylerde istiyor kardeşim..
CVC2008
Honda Prelude

i-VTEC Power

« Yanıtla #7 : Mart 11, 2008, 05:35:42 ÖS »

bu sitede metin bey var o honda fabrikasında boya bölümünde olduğunu söylemişti. belki size yardımcı olabilir.

infaztim
Bursa il Temsilcisi
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #8 : Mart 12, 2008, 03:15:00 ÖÖ »

çok kötü intibalar bunlar yeni bir araba için gerçekten çokkkk kötü.

hepinize geçmiş olsun beyler.

---MOLLA VTEC-İ MECİD-ÜL EL TYPE-R---

DİP-ÜL GAZ BİN FULL-ÜL YAN EL FERİŞTAH-ÜL İSYAN
oldwolf
Honda Jazz
*

« Yanıtla #9 : Mart 12, 2008, 11:52:42 ÖS »

Şimdilerde gazetelerde internette ve reklamlarda bilmem kaç yıl boya garantisi veriyoruz diye haykırıyor otomobil firmaları benim sana tavsiyem gidip bir aldığın yerle görüşüp garanti kapsamıyla aracını değiştirtmen ( belki kolay olmaz ) ama bence ne yaparsan yap yinede sıfır sayılacak aracına boya işlemi yaptırma emin ol bu işin peşinden gidersen kazanacaksındır... ( tabi yaptrdığın korumayla alakası yoksa ) bende 2001 civic ies var tamponu komple boyalı ufak bi sürtmüştüm şimdi o sürttüğüm yerden başşlayıp sonuna kadar boya çatlaması oldu bu yüzden boyatma işlemine girmemeni tavsiye ederim değer düşürürsün... Saygılar

Teşekkürler... Emre-Kurt
görkem
Honda Prelude

34 UK 7110

« Yanıtla #10 : Mart 13, 2008, 01:00:15 ÖÖ »

boyası biraz nazik en ufak bi taşla falan çiziliyo ama bende öyle soyulma falan yok ilk defa sizden duydum yaptrdığınız korumayla alakası olabilir bence
Mahir TÜRKMEN
Honda Civic Type R

HondA = Nü HarikA

« Yanıtla #11 : Mart 13, 2008, 02:29:59 ÖÖ »

Ya bilmiyorum ama bizim abide var ondada böyle bir sorun olmadı şimdi bende düşünmeye başladım boya koruma sorun yapabilirmi diye :s
erdemsss
Honda City
*

« Yanıtla #12 : Mart 13, 2008, 10:07:55 ÖÖ »

görüşleriniz için çok tşk ederim.
erdemsss
Honda City
*

« Yanıtla #13 : Mart 13, 2008, 12:59:18 ÖS »

ya arkadaşlar boya koruma yaptırdıkta dandik mallarla yaptırmadık ya.ürünleri bizzat ben aldım.hepsi amerikan malı.ucuzları var onlarda yapmaz ama hadi yapar diyelim.he bu arada ben bu ürünleri ilk defa kullanmıyrum.1 tane megane 2 tane peugeotta kullandım.hiçte bişy olmadı.ben boya korumadan olduğunu zannetmiyorum.sadece honda nın dandik boya ve ince verniklerinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.inş.daha büyümez yoksa honda türkiye yi tüketici mahkemesine vericem.neyse düşünceleriniz için tşk.ederim...
erdemsss
Honda City
*

« Yanıtla #14 : Mart 13, 2008, 01:01:04 ÖS »

2008 siyah civic boyası soyuluyoooo!
« : Mart 11, 2008, 03:02:18 ÖS »
   Bu mesajı alıntı ile cevapla
ya arkadaşlar ben anlamadım.geçen gün arabayı yıkatırken fark ettim.sol ön çamurlugun iz yerinde soyulmalar var.nedendir anlamadım.ki ben arabaya boya koruma falan da yaptırdım.demekki öle bişy yapmasam araba komple soyulacaktı heralde.inanın artık arabamdan soğudum onu görünce yaa.torpidodn sesler emniyet kemerinin oradan gelen sesler.içeri aldığı yol sesi.yüksek hızda yolda gezme(yüksek hızda 130 km falan hanii).ince kaporta.(hemen taş izleri yapıyooo)çok yakıyo(bide ekonomikmiş) valla nediyim ben bu arabadan çok soğudum.ilk defa honda kullanmıyorumda daha öncede yine 0 km civic almıştım 2000 model.inanın o modeller bunlaran çok daha iyi yoltutuşuna sahip.daha az yakıyolar daha seriler.neyse araba kredili olduğundan satamıyorum.ben bu boya soyulma işini nasıl halledicem biraz akıl verirseniz sevinirim.
metin16
Honda Prelude

06 power 7080

« Yanıtla #15 : Mart 13, 2008, 01:10:13 ÖS »

dandik boya değil bir çok firimanın kullandığı boya şirketi ince koparta diye birşey yok satandarttır boya koruma sorun yaratırmı bilmem ama 2006 model cıvıc vardı ve onda boya koruma vardı çok memnunduk ayrıca 2000 yılından beri honda kullanırız 2 yılda bir değiştirerek boya ve araç ne de yakıtında bir sorun yaşamakdık çevremden aldığım sonuçlarda böyle tüketici mahkemsine şikayet adilecek birşey yok eğer şikayetin varsa boyada ya servise ya da honda Türkiye sitesine girip bize ulaşın bölümünden mail atarsın onuda istemezsen fabrikayı ya da merkezi arasın

'' we only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention'' Soichiro HONDA ...
The Power of Dreams
metin16
Honda Prelude

06 power 7080

« Yanıtla #16 : Mart 13, 2008, 01:16:42 ÖS »

yeni cıvıclerle eski cıvıcler arasında kesinlikle kalite farkı yoktur hepsi aynıdır 130 gezdiğinide ilk defa sizden   duyuyorum

'' we only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention'' Soichiro HONDA ...
The Power of Dreams
erdemsss
Honda City
*

« Yanıtla #17 : Mart 13, 2008, 01:44:01 ÖS »

dostum 130 da geziyo sana söyle anlatayım.ven genellikle kartal otobanını kullanıyorum bilmem biliyomusun.orada gişeleri geçtikten sonra rampa aşağı inen bi düzlük var.ama etrafı dağlık olduğu için rüzgar yandan esiyo ok? bu arada bizde 407 de var.oradan da 407 2.0 hdi ile sürekli 160-170 km lerde inerim ole bişyle hayatta karşılaşmıyorum.ama honda daha 130 da falan kafayı kaydırıyo yani bunu acemi bi insan bile hissedebilir.sallamıyoruz yani.hem ben ilk defa da HONDA kullanmıyorum.daha önce 4 sene b,ndim.2000 kasaydı sıfır almıştık.onda öle bi muhabbet yoktu yani.neyse ya bana göre honda bu modelde sadece tip yapmış kardeşim gerisini sallamış..
erdemsss
Honda City
*

« Yanıtla #18 : Mart 13, 2008, 01:50:12 ÖS »

bu arada dostum ince kaporta diye bişy yok demişşin.test etmedi bedava git bi audi bmw mercedes lerin kaportalarını bi yokla bakalım arada ne kadar fark olduğunu görürsün.bu arada kaporta standardı 0.8mm den başlar.yani 0.8 en ince sac kalınlığıdır daha ince yapamazsın ama kalında yapamayazsın diye bi durum yok yanii
umut
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #19 : Mart 13, 2008, 01:52:58 ÖS »

407 bizdede var arada kullanıyorum motoru haricinde iyi ses yalıtımı süper civice göre . Boyası bronz bana civicin boyasına göre daha mat geliyor taş izi ondada var yollardaki mıcırdan ötürü..spoiler alabilirsin hızlı kullanıyorsan daha iyi yere basıyo ben trafiğe çıkmadan taktırdım yan -ön-arka marşpiyel ve spoileri bursa çevre yolunda ki orasıda rüzgarlı 207 de dahi gezinme yok  bende

dostum 130 da geziyo sana söyle anlatayım.ven genellikle kartal otobanını kullanıyorum bilmem biliyomusun.orada gişeleri geçtikten sonra rampa aşağı inen bi düzlük var.ama etrafı dağlık olduğu için rüzgar yandan esiyo ok? bu arada bizde 407 de var.oradan da 407 2.0 hdi ile sürekli 160-170 km lerde inerim ole bişyle hayatta karşılaşmıyorum.ama honda daha 130 da falan kafayı kaydırıyo yani bunu acemi bi insan bile hissedebilir.sallamıyoruz yani.hem ben ilk defa da HONDA kullanmıyorum.daha önce 4 sene b,ndim.2000 kasaydı sıfır almıştık.onda öle bi muhabbet yoktu yani.neyse ya bana göre honda bu modelde sadece tip yapmış kardeşim gerisini sallamış..

10'suz olmaz

Sayfa: [1] 2 3 ... 5 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: