Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: 2008 Civic Premium'da Klima Problemi  (Okunma Sayısı 396 defa)
cengizkaan
Honda Jazz
*

« : Nisan 14, 2008, 03:56:44 ÖS »

2008 Civic Premium aracımı alalı 4 ay oldu. İlk defa dün klimayı çalıştırayım dedim. Ama aracı hiç soğutmadı. Önce AUTO'yu seçip dereceyi 16'ya getirdim. Fan hızı maksimuma çıktı ve iç hava moduna geçti. Baya bi bekledim hiç soğuk hava gelmedi. Sonra AUTO'dan çıkarıp A/C On yaptım, bi de öyle denedim yine soğuk hava vermedi. Ben mi bişeyi unutuyorum yoksa klima mı bozuk? Araç daha çok yeni, böyle bir problem olabilir mi?
SERVET
Honda Integra
*

« Yanıtla #1 : Nisan 14, 2008, 05:23:19 ÖS »

Merhaba
Ya ben tam anlamadım yada  AUTO modunda iken A/C off  modunda idi klimanızın göstergesi.
,Eğer bu durumda ise  soğuk hava alamamanız normal dostum zira auto modunda da olsa A7C On  olmalı  klimanın devrede olması için aksi taktirde klima degil sadece fan çalışır ve bu durumda da en fazla  rüzgar serinliği kadar bir serinleme olur.
Auto da  da olsa  fsan ayarını sizin yaptıgınız durumda da olsa dış  A/C On  görmelisiniz  göstergede ( Bu arada ukalalık yapmış olmayayım belkide yanlış söylüyorum ama En azından benim aracımda öyle, bende 2008 Civic Premium kullanıyorum )

selamlar

cengizkaan
Honda Jazz
*

« Yanıtla #2 : Nisan 14, 2008, 05:36:41 ÖS »

Öncelikle cevap için teşekkürler. AUTO moda getirip soğuk hava elde edemeyince, manuel moda almak için AC düğmesine bastım ve ekranda AC ON 'u gördüm. Bu esnada, derece de 16'ya ayarlıydı. Bu şekilde bir müddet bekledim ama soğuk hava gelmedi bir türlü. Servisi aradım, aracı getirin bakalım dediler. Fabrika çıkışı bi problem varsa çok vahim. Bu araçlar satılmadan önce kontrolden geçmiyormu?
SERVET
Honda Integra
*

« Yanıtla #3 : Nisan 14, 2008, 05:59:16 ÖS »

Fabrikadan çuıkarken zaten kontrol ediliyor olmalı ama ayrıca  teslimde de tüm fonksiyonların çalışıp çalışmadığının kontrolü anlamına gelen ve eğer yanlış hatırlamıyorsam PDA  dedikleri bir uygulama var. ben aracımı marmara Honda dan aldım teslimn ederken Klimaya kadar her detayın çalışır  halini göstererek verdiler aracımı.
Umarım kısa zamanda hallolur  sorununuz her şeyden önce çok iyi bir araca sahiğpsiniz ufak tefek sıkıntılar aracınızdan soğutmasın sizi
kazasız belasız keyifle kullanın inşallah

selamlar

CVC2008
Honda Prelude

i-VTEC Power

« Yanıtla #4 : Nisan 17, 2008, 01:11:36 ÖS »

valla 2008 premium var bende. kendisi beni zatüre yapıcak yakında Smiley servise gitmelisin bence...

ysfrmk
Honda Jazz
*

işte bu...

« Yanıtla #5 : Nisan 21, 2008, 08:00:27 ÖS »

kardeş geçmiş olsun sen yine şanşlısın benim arabam hareket halinde stop etti arızayı buluncaya kadar 4 kez servise götürdüm seervis bulamadı fabrikadan elaman gönderdiler arabamı değiştirin artık istemiyorumd edim adamlar bir özür bile dilemedi şimdi yargıya taşıyacaz olayı bu araçlar bence türkiyede yapılamamalı... geçmiş olsun...
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #6 : Nisan 25, 2008, 12:32:00 ÖÖ »

abi bir servise görün Smiley

BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: