slck
Honda Jazz
|
 |
« : Nisan 24, 2008, 12:38:32 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
SLCK®
|
|
|
|
Mahir TÜRKMEN
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 24, 2008, 12:46:07 ÖÖ » |
|
Arkadaşım aynı şey benim aracımdada var ben bu ay sonu kurtuluyorum hiçbirişe yaramayacagını cok kişiden duydum ve mantıken o filtre ancak orada pişer ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poşetçay
Honda Prelude

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 24, 2008, 12:50:47 ÖÖ » |
|
arkadasım ilk önce motoru yıkat we filitreyi temizle bence yakıtın artar pis filitre ile bide bi ek yapıp filitreyi iyice çamurluga orj filitrenin oldugu yere yaklaştırki souk hawayı raatça çeksin böle pek bi işe yaramaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mahir TÜRKMEN
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 24, 2008, 12:52:22 ÖÖ » |
|
Abi şu motoru yıkatmaktan korkuyorum ya :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
farukfaruk
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 24, 2008, 12:53:41 ÖÖ » |
|
Çok geride kalmış yarardan çok zararı olur gibi, eski sahibi işgüzarlık yapmış biraz, orjinal filtre kutusu varsa onu tak bence, kutu yoksa uzatma borularla farın arkasına birazda aşağı indirebilirsen faydası olabilir, birde filtre ucunu söküp temizletirsen iyi olur kirli gibi geldi, saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SpeedTuning
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 24, 2008, 12:54:08 ÖÖ » |
|
arkadasım ilk önce motoru yıkat we filitreyi temizle bence yakıtın artar pis filitre ile bide bi ek yapıp filitreyi iyice çamurluga orj filitrenin oldugu yere yaklaştırki souk hawayı raatça çeksin böle pek bi işe yaramaz
+10000
|
|
|
|
|
|
Kor ol, ama Nankor olma !... Hz. Mevlana
|
|
|
poşetçay
Honda Prelude

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 24, 2008, 12:54:29 ÖÖ » |
|
hiç korkmana gerek yok iyi bi yıkamacı bide neleri sökçeni bil yeterli biz neleri yıkatıoz motor nefes alsın ilaçları sipreyleride war am pek tesirli deil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poşetçay
Honda Prelude

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 24, 2008, 12:58:01 ÖÖ » |
|
ben mesaj yazıncıya kadar 4 kişi mesaj atmış hepside aynı zaten nerdeyse
yazdıklarımı okuyup yazma sen ewi tadilat yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Honda Civic Type R

Rüya'larını gerçekleştirmek istiyorsan,Hemen uyan.
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 24, 2008, 01:00:36 ÖÖ » |
|
ben mesaj yazıncıya kadar 4 kişi mesaj atmış hepside aynı zaten nerdeyse
yazdıklarımı okuyup yazma sen ewi tadilat yap sorma volki yaw evde yemekte ekmekte yok annem sagolsun gene topkek cubuk kraker canpareye talim edicem anlaşılan
|
|
|
|
|
|
Coca CoLayım Hayatın Tadıyım...CıkoLatayım Coq Tatlıyım ...AL Beniyim Bahanem Yoq...CiKoLaTaLı Gofretim Beni Sevmeyen Var mı...!
|
|
|
slck
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 24, 2008, 01:01:58 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler, söyledikleriniz çok yararlı bilgiler. Dandik marka aldığımız filtre bir sorun çıkarır mı? Sanırım o filtre 1-2 yıldır hiç temizlenmeden kullanılmış. Söylediklerinizi uygulayacam, yeni bir filtre alıp, orjinal filtrenin olduğu yere kaydırmayı planlıyorum. Malasef orjinal filtre yok, olsa hiç düşünmeden takardım. Yeni orjinal filtreden 300 YTL istediler, bostancı sanayide, banada çok mantıksız geldi.
|
|
|
|
|
|
SLCK®
|
|
|
poşetçay
Honda Prelude

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 24, 2008, 01:04:39 ÖÖ » |
|
ucuz mal alacak kadar zenginsen bişey diyemem ama 60-100ytl arasında filitreyle hem istedin yere taşırsın hemde kalitelisini alırsın fln gökhana danış bence yapar bi kıyak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slck
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 24, 2008, 01:22:19 ÖÖ » |
|
Evet çok para vermek istemiyorum şu aşamada, komple kitin göreceği işin %80 ini görür diye düşünüyorum ilk öneriniz. Nasıl temin edebiliriz, montaj konusunda yardımcı oluyor musunuz ?
|
|
|
|
|
|
SLCK®
|
|
|
|
|
|
Mahir TÜRKMEN
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 24, 2008, 01:26:41 ÖÖ » |
|
hiç korkmana gerek yok iyi bi yıkamacı bide neleri sökçeni bil yeterli biz neleri yıkatıoz motor nefes alsın ilaçları sipreyleride war am pek tesirli deil
Sökülecek parçalar ? aklıma direk filtre geldi bitek su kaçması gibi :s
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|