sislibirgece06
Honda Integra
|
 |
« : Nisan 16, 2008, 10:48:53 ÖS » |
|
arkadaşlar herkese merhaba; arabama xenon far taktırmak istiyorum sizlerden birkaç bilgi almak istiyorum
1.benim arabamam xenon far olurmu? 2.olursa hangi marka ve model uygundur. 3.sonradan taktırılan xenon fardan ne kadar performans alırım aracıma bir zara verirmi? 4.trafikte polis tarafından bir sıkıntı olurmu?
şimdiden teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merburvehan
Honda Prelude

Burhan
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 16, 2008, 10:55:19 ÖS » |
|
1..Senin arbana tabiki zenon olur 2..monza yada m-tech markaları iyidir 6000k 3..6000k iyi performans alırsın yağmurlu ve sisli havalarda daha iyi olur istersen 8000k taktırabilirsin ama yağmurlu ve sisli havalarda görünüm aza düşüyo 4..Trafik polisi tarafından kesinlikle hiçbir problemin olmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sislibirgece06
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 16, 2008, 11:14:50 ÖS » |
|
peki arkadaşım bu linkte http://www.geceucusu.com/makaleler/xenonyukseltme/ H4 tipi ampül kulanan farlada xenon dönüşümünün pek uygun olmadığınıdan bahsediyor bu benim kafama takıldı bilgiğim kadarı ile 2000 civic te bu tür ampül kullanıyor yani farın içinin koomple değiştirilmesinden falan bahsediyor bu konuda nedersin arkadaşım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merburvehan
Honda Prelude

Burhan
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 16, 2008, 11:19:33 ÖS » |
|
Ben öyle bişey duymadım arkadaşım zaten zenonlardada var h4 h11 vs.. arbandaki neyse ondan alıyosun takıyosun senin arabanın kasasında sayısız zenon gördüm hiç birinden şikayet duymadım far falan değişiyoda demediler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sislibirgece06
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 18, 2008, 04:23:19 ÖS » |
|
ya arkadaşlar dün hi-fi marka 220 ytl 8000 lik xenon taktırdım ama ben hiç beğenmedim ya çünki ışık çok dağınık ve karşıdan gelen insanları çok rahatsız ediyor ayrıca uzunlar la kısalar arasında bir fark görünmüyor bu normalmi çünki ben hiç memnun olmadım yardım ederseniz sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CVC2008
Honda Prelude

i-VTEC Power
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 19, 2008, 01:27:24 ÖÖ » |
|
xenon taktıktan sonra benim uzunlarımda ezildi biraz servise gittik daha yüksek amperli takamayız dediler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sislibirgece06
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 19, 2008, 04:10:17 ÖS » |
|
gökhan bilgi verdiğin için teşekkür ederim ya aslında bu xenonu sana danışıp alacaktım , ama ford yedek parçacacı bir arakdaşım var o çok ısrar eti sen tak güzel olur diye ona güvenip taktım ama dediğim gibi ışık çok dağınık uzunmu kısamı belli değil karşıdan gelen araçlar sürekli sellektör yapıyor bana far ayarı yaptırmaya götürdüm başaramadılar sonra bu formda angel farları gördüm ve bu konuda senden yardım isteyecektim o yüzden aradım seni fakat ulaşamadım yani bu angel farı aldığım zaman elimdeki xenon normal haline dönermi yani uzunlar ve kısalar arasındaki fark tekrar geri gelirmi.kafam çok karıştı eski farımı arar oldum değiştirecem fakat xenon elimde kalacak  ((( ya bu modifiye işi varya çok sıyrık bir iş insanın deneme şansı olmuyor o yüzden sizin bilgilerinize gerçektende ihtiyaç var....göürşmek üzere
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oracle
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 22, 2008, 11:27:50 ÖÖ » |
|
dostum angel far aldığında uzun ve kısa için ayrı ayrı ampuller kullanacaksın şu an senin kullandığın uzun ve kısa için aynı ampul sanırım zenon ampulunde değişecek angel far alırsan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sislibirgece06
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 23, 2008, 09:05:08 ÖS » |
|
yani xenon havaya gitmesin diyorsam sesimi kesip yoluma devam edecem yoksa bu iş baya tuzluya maal olacak anlaşılan. valla başka pratik fikri olan varsa sevinirim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sislibirgece06
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 25, 2008, 10:15:50 ÖS » |
|
teşekkür ederim gökhan, peki kardeş bu angel far fiyatı nekadar tek olarakmı yoksa çift olarakmı satılıyor,ayrıca ampüllerler beraber toplam bir giyat yazarsan sevinirim (beni üzmesin kardeş) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Rüya'larını gerçekleştirmek istiyorsan,Hemen uyan.
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 25, 2008, 10:46:03 ÖS » |
|
teşekkür ederim gökhan, peki kardeş bu angel far fiyatı nekadar tek olarakmı yoksa çift olarakmı satılıyor,ayrıca ampüllerler beraber toplam bir giyat yazarsan sevinirim (beni üzmesin kardeş)  far 290 ytl xzenonda creative marka 8000k .. 200 ytl sadece 2 adet ampul istersedne 85 ytl
|
|
|
|
|
|
Coca CoLayım Hayatın Tadıyım...CıkoLatayım Coq Tatlıyım ...AL Beniyim Bahanem Yoq...CiKoLaTaLı Gofretim Beni Sevmeyen Var mı...!
|
|
|
|