Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 Yazdır
Gönderen Konu: 07 sedan cıvıc te yuksek süratte yol tutus ve fren sorunları  (Okunma Sayısı 2886 defa)
erdemsss
Honda Integra
*

« Yanıtla #60 : Nisan 29, 2008, 05:59:02 ÖS »

doğrudur.ama ya siz arabalarınızı çok sevip toz kondurmak istemiyosunuz yada bazı seyleri görmezden geliyosunuz.CVC2008 arkadaşımızın dediğine göre frenlerde kronik hata var demiş servis .bu forumdakilerin neredeyse hepsi frenlerden sikayetçiyken metin bey senin sikayetçi olmamanız çok ilginç hemde focus tan daha iyi olduğunu iddaa ediyosun.metin bey zaten frenlerden gelen sesi bi sürü elektronik olaya bağlıyo.nasıl bi elektronik sesse resmen demir dövülüyo be arabamda.heralde honda size civic frenleri yerine accord frenleri takmış olabilirmi?
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #61 : Nisan 29, 2008, 06:00:36 ÖS »

abi focustan iyi oldugunu savunan benim Smiley

BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
erdemsss
Honda Integra
*

« Yanıtla #62 : Nisan 29, 2008, 06:02:02 ÖS »

bu arada metin 2008 SİYAH HONDA CİVİC i alsın gibi bi ibare kullanıldı.inş yanlış bilgi dir metin abi rezil olmaz tüm foruma
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #63 : Nisan 29, 2008, 06:06:02 ÖS »

metin abinin civic 2008 i varmış öle söledi kendi hatta siyah dedi ben sordum kendi aracıda kendi elinden geçmiş metin abi'nin dogruları söliceginden eminim

erdemsss
Honda Integra
*

« Yanıtla #64 : Nisan 29, 2008, 06:10:04 ÖS »

valla ne diyim doğrudur inş.ama diğer arkadaşımızın dediğini dikkatli okursan tanıdığım birisi diyo o yüzden söledim
mars
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #65 : Nisan 29, 2008, 06:15:09 ÖS »

gençler onunda civici var diyimde şu gereksiz tartışmayı bitirin artık!!walla renodan sonra frenler bana mükemmel geldi.ama dediğiniz gibi sınıf farkı var...karşılaştırmak bile hata.ama genel anlamda da dediğiniz gibi uçak indirsek daha iyi.o gelen ses yüzünden araba parçalandı sandım bi ara Smiley sordum abs devreye giriyormuş.ben sizin gibi düşünmüyorum arkadaşlar.madem honda araçlarına güveniyor madem 6 yıl garanti veriyor.ne olursa olsun yapıcaklar (onlardan kaynaklananları) onun için benim içim çok rahat Smiley
hattori hanzo
Honda Jazz
*

« Yanıtla #66 : Nisan 29, 2008, 06:18:38 ÖS »

abi ben en iyisi bi servıse gıdıım de bı bakıım nolcak frenler zayıf ve problemlı abı kım ne derse desın bıkere kesın dısklerde bı arıza var artı balatalar yetmıyo abıcım yol tutusa gelınce ondada sorunlar var ama nasıl cozulur bılmıyorum belkı sımdıye kadar 15-20 araba gectı elımden bu kadar yuksek hızda korktugumu hatırlamıyorum resmen havalanıyo abi arac
erdemsss
Honda Integra
*

« Yanıtla #67 : Nisan 29, 2008, 06:18:43 ÖS »

bencede halledicektir.ama honda ya bu hiç yakışmadı.bilirsiniz hondalara yağını suyunu koy başka bişy istemez derler.ki bende ilk defa honda almıyorum bundan öncede 2000 civic almıştım sıfırdı yemin ediyorum servise ssadece bakımdan bakıma gitti.ama bununla sürekli gidicez gibi geliyo
erdemsss
Honda Integra
*

« Yanıtla #68 : Nisan 29, 2008, 06:21:08 ÖS »

çok doğru solüyosun hattori.valla bizde suan 407 var onu hiç sevmiyodum ama şimdi o bambaşka geliyo bana yüksek hızlarda.
hattori hanzo
Honda Jazz
*

« Yanıtla #69 : Nisan 29, 2008, 06:35:36 ÖS »

aslında honda yapmazdı boyle ama arabaya cok talep oldu da yetıstırmek ıcın cokmu sısırdıler naaptılar anlamadım yada ılk uretım sıkıntılarını mı cekıyoruz nedır bıde cabuk dokulecek gıbı bı hıs var ıcımde 6 yıl garantı aklıma gelınce rahatlıyorum valla neyse ınsallah baska sıkıntılar olmazda servıste ısı yokusa surmeden yardımcı olursa ii olur diyorum...
hattori hanzo
Honda Jazz
*

« Yanıtla #70 : Nisan 29, 2008, 06:37:32 ÖS »

bıde arkadaslar ben yazeks hondadan aldım arabayı servıse oraya gıdıyorum bı kere 10000 bakıma gıttım bıde ufak bı onden tampon kırılmıstı onun ıcın gıttım servıs notum ehh iidir diicem sızın servısler farklıysa dusuncelerınızı paylasırmısınız...
Badboy®
Honda City
*

« Yanıtla #71 : Nisan 29, 2008, 07:00:17 ÖS »

abi focustan iyi oldugunu savunan benim Smiley

Kardeşim bunu sakın başka biyerde söyleme Smiley

fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #72 : Nisan 29, 2008, 07:45:23 ÖS »

abi ben söledigim herşeyin arkasındayım Smiley daha önce focus ve golf kullandım golf belki biraz daha iyiydi ama arada inanın ki çok fark yok focus tan daha iyi frenler bana göre görüş faklılıgı ama ses konusunda haklısın yüksek hızda sert fren yapınca herkez size bakıyo  emoooo emoooo

metin16
Honda Prelude

06 Black CıvıC

« Yanıtla #73 : Nisan 29, 2008, 08:10:53 ÖS »

bu arada metin 2008 SİYAH HONDA CİVİC i alsın gibi bi ibare kullanıldı.inş yanlış bilgi dir metin abi rezil olmaz tüm foruma

yeni aldım aracı ok daha önce aracı kullandım bu araçların tüm huylarını bilirim

ben eski ben değilim...
metin16
Honda Prelude

06 Black CıvıC

« Yanıtla #74 : Nisan 29, 2008, 08:11:58 ÖS »

orjinalinde denicem yumuşak lastiklerle.olmadı 17 inçjant  225 45 lastikle değiştirecem.bizim bi abi var anlaştık.he bu arada türkiyeye fren ekipmanı getiren bi firmayla görüştüm.oradaki beyefendi de yeni civic varmış adam abi git michelın al bak o zaman nekadar değişiyo dedi.sonuçta adam satmak ister dimi.sunuda soliyim continental lastikler brıdstonedan daha yumuşak olduğu için daha iyi yol tutuş ve fren mesafesi sağlıyomuş.benim arabayı aldığım firmadaki sahıs söledi siyah hariç bütün civiclere continental geliyomuş.diyorumki belki metin beyin lastikleri conti dir.
brıdgestone turanza

ben eski ben değilim...
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #75 : Nisan 29, 2008, 08:12:57 ÖS »

hayırlı olsun metin abi Smiley

metin16
Honda Prelude

06 Black CıvıC

« Yanıtla #76 : Nisan 29, 2008, 08:14:03 ÖS »

doğrudur.ama ya siz arabalarınızı çok sevip toz kondurmak istemiyosunuz yada bazı seyleri görmezden geliyosunuz.CVC2008 arkadaşımızın dediğine göre frenlerde kronik hata var demiş servis .bu forumdakilerin neredeyse hepsi frenlerden sikayetçiyken metin bey senin sikayetçi olmamanız çok ilginç hemde focus tan daha iyi olduğunu iddaa ediyosun.metin bey zaten frenlerden gelen sesi bi sürü elektronik olaya bağlıyo.nasıl bi elektronik sesse resmen demir dövülüyo be arabamda.heralde honda size civic frenleri yerine accord frenleri takmış olabilirmi?
abs ve acil fren destek sistemli araçlarada frene fazla yüklenince ani frenlemede bu sessin gelmesi normaldir kitapçığına göz gezdirisen görürsün yazıyordu sanırım

ben eski ben değilim...
metin16
Honda Prelude

06 Black CıvıC

« Yanıtla #77 : Nisan 29, 2008, 08:15:42 ÖS »

hayırlı olsun metin abi Smiley

sağol teşekkürler hondada çalışan olarak bu aracı kullanmamam çok büyük hata olurdu

ben eski ben değilim...
metin16
Honda Prelude

06 Black CıvıC

« Yanıtla #78 : Nisan 29, 2008, 08:21:56 ÖS »

ayrıca ben güvenmediğim  bir hatasını gördüğüm şey hakkında asla olumlu yorum yapmam bir kötü tarafını görsem olumsuz eleştiri yazardım.Bu araçlar segmentindeki araclara göre çok üstün bunu kabul edin

ben eski ben değilim...
CVC2008
Honda Prelude

i-VTEC Power

« Yanıtla #79 : Nisan 30, 2008, 07:44:18 ÖS »

Tasarım, motor gücü konusunda rakiplerini aşıp bir üst sınıfı yakalama gibi bir üstünlüğü olsada frenaj ve yol tutuş allaha emanet bir araç artık 120 yi geçmiyorum çünkü aracımın frenlerine güvenmiyorum. Dürüst söylemek gerekirse benim 2004 ford fiesta m daha sağlam basıyordu yere.

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: