görkem
Honda Prelude

34 UK 7110
|
 |
« Yanıtla #40 : Nisan 28, 2008, 12:55:56 ÖS » |
|
bende o seslerden dolayı servise gittim test sürüşü yapıldı hiç bi sorun yok gayet normal dendi bariz bi uğultu geliyo yani sanki böyle diskin bir bölümünde bi çıkıntı warda oraya sürter gibi ses geliyo ama sorun yok dendi....bende o servisi bıraktım artık önümüzdeki günlerde başka servise gidicem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erdemsss
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #41 : Nisan 28, 2008, 12:56:26 ÖS » |
|
dostum böle bi problem benide şasırttı ama oldu bi kere.bakalım.iyi veya kötü sizide söylerim arkadaşlar.ama inş önemli bişy yoktur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erdemsss
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #42 : Nisan 28, 2008, 01:01:40 ÖS » |
|
valla görkem.banada normal dediler gittik beraber test ettik.benim baskılarımla torna yaptılar.oda geçici bi çözüm işte.diskler bombe yapıyomuş ve bu sesler o yüzden çıkıyomus.ya ne uğraşıcam frenleri değiştirecekler bi süre sonra yine çıkacak çünkü aynı fren disk aynı balata.valla su firmanın fren setini dört gözle bekliyorum.gelsin hemen alıcam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
görkem
Honda Prelude

34 UK 7110
|
 |
« Yanıtla #43 : Nisan 28, 2008, 01:20:22 ÖS » |
|
bencede yani başka bi marka almak en mantıklısı sanırım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Badboy®
Honda City
|
 |
« Yanıtla #44 : Nisan 28, 2008, 03:10:54 ÖS » |
|
Erdem sağaduyulu mesajın için teşekkürler.Aynı şekilde sol ön çamurlukta bizim civictede ufak tefer delikler vardı.Gittik servise,söyledikleri aynen şu bu arabayı böyle satmış olmamış imkansız.Zorlasak boyarlar ama 1 haftalık arabanında boya görmesi insanın moralini alt üst eder tabi bizde rütüş yaptırdık..
Ayrıca Gu gibi bizim hondada beyaz.Ve gu'dada kaputta boya soyulmaları meydana geldi.Bir boya koruma firması tazikli sudan fln dedi ama bu bile boyanın kalitesini ortaya koyar.Sudan boyamı soyulurmuş?
Bahsi geçen araçların ikiside beyaz ve full pakettir..
Birde gu'da yüksek hızdaki frenajlardaki titreme problemi var ben jantların balansından olduğunu sanıyodum ama demekki kronikmiş.Onlarında üzerine gideyim en kısa zamanda..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CVC2008
Honda Prelude

i-VTEC Power
|
 |
« Yanıtla #45 : Nisan 28, 2008, 04:39:03 ÖS » |
|
160 ve üstü süratte hafif frene bile dokunsanız piyasa karışıyor ( değişik sesler uğultular. zannedersin uçak piste teker koyuyor ) ervise gittik kronik dendi bununla ilgili testler yapılıyormuş yani değişik firmalardan alınan diskler 100.000 km testindeymiş şuan 2009 da çözecekler heralde bizde bir şekilde garantiye sokmaya çalışacağız bakalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metin16
Honda Prelude

06 PoWeR 7080 ---- NeVeR DıE
|
 |
« Yanıtla #46 : Nisan 28, 2008, 09:00:37 ÖS » |
|
valla metin bey bence siz bu işin içinde olmaktan çok körü körüne honda milliyetçiliği yapıyosunuz.size soruyorum acaba hiç yeni honda civic kullandınızmı?gerçekten çok merak ediyorum.bana sanki kullanmadınız gibi geliyo.çünkü herşeye muhalefet ediyosunuz.frenleri iyiymiş yol tutuşu süpermiş hele boyasında hiç ama hiç sorun yokmuş siz bu arabayı kullansanız eminim bu kadar körü körüne savunma yapamazsınız.ben anadol örneğini veren arkadaşa katılıyorum.hadi bende lada vega falan diyim veya samara diyim bu araçlara göre frenleri iyi diyebilirim.ama bu arabaların sınıfı bile meçhul bence sadece 4 teker ve karoserden mevcut.tamam bizde çoğu zaman hondalarımızı savunuyoruzda ama sizin yaptığınızda çok abartı.siz fabrikada çalışıyo olabilirizsiniz heralde siz bu arabayı fabrika alanı içersinde kullanıyonuz frenleri saatte 50 km ile falan yol tutuşuda 60-65 km ile test ediyosunuz.doğru ozaman bu aracın frenleri süper yol tutuşuda süper sanırsız. siz yeni civiclerle bi trafiğe çıkın bi yüksek hızlara ulasın panik frenler yapın bakalım bu civicim yol tutuşu fren performansını yol sesini bi göründe o zaman da doğruları söyleyen arkadaşlara muhalefet yapın.açıkçası ben sizin yorumlarınıza genel olarak bakıyorumda çok abartısınız.insanlara yanlış bilgiler veriyorsunuz.lütfen ya milliyetçilik güzeldir malını savunmak güzeldirde herşeyi dozajında bırakmak gerekir fanlığa gerek yok hele körü körüne hiç gerek yok.DOĞRULARI SÖYLEYEN TÜM TEAM HONDA TURKEY AİLESİNE TŞK...
2008 model cıvıc sahibiyim siyah renk şikayetçi olduğunuz renk
|
|
|
|
|
|
sevgi savaşında hitap düşmüş bir ordum var.Kayıp ve mutsuz sevgi... Honda Türkiye ye son veda 20.06.2008
|
|
|
metin16
Honda Prelude

|
 |
« Yanıtla #47 : Nisan 28, 2008, 09:03:13 ÖS » |
|
heralde tüm söylediklerinize güzel bir cevap
|
|
|
|
|
|
sevgi savaşında hitap düşmüş bir ordum var.Kayıp ve mutsuz sevgi... Honda Türkiye ye son veda 20.06.2008
|
|
|
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ
|
 |
« Yanıtla #48 : Nisan 28, 2008, 09:07:21 ÖS » |
|
bencede metin abi süper bir cvp 
|
|
|
|
|
|
BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
|
|
|
metin16
Honda Prelude

|
 |
« Yanıtla #49 : Nisan 28, 2008, 09:17:02 ÖS » |
|
valla metin bey bence siz bu işin içinde olmaktan çok körü körüne honda milliyetçiliği yapıyosunuz.size soruyorum acaba hiç yeni honda civic kullandınızmı?gerçekten çok merak ediyorum.bana sanki kullanmadınız gibi geliyo.çünkü herşeye muhalefet ediyosunuz.frenleri iyiymiş yol tutuşu süpermiş hele boyasında hiç ama hiç sorun yokmuş siz bu arabayı kullansanız eminim bu kadar körü körüne savunma yapamazsınız.ben anadol örneğini veren arkadaşa katılıyorum.hadi bende lada vega falan diyim veya samara diyim bu araçlara göre frenleri iyi diyebilirim.ama bu arabaların sınıfı bile meçhul bence sadece 4 teker ve karoserden mevcut.tamam bizde çoğu zaman hondalarımızı savunuyoruzda ama sizin yaptığınızda çok abartı.siz fabrikada çalışıyo olabilirizsiniz heralde siz bu arabayı fabrika alanı içersinde kullanıyonuz frenleri saatte 50 km ile falan yol tutuşuda 60-65 km ile test ediyosunuz.doğru ozaman bu aracın frenleri süper yol tutuşuda süper sanırsız. siz yeni civiclerle bi trafiğe çıkın bi yüksek hızlara ulasın panik frenler yapın bakalım bu civicim yol tutuşu fren performansını yol sesini bi göründe o zaman da doğruları söyleyen arkadaşlara muhalefet yapın.açıkçası ben sizin yorumlarınıza genel olarak bakıyorumda çok abartısınız.insanlara yanlış bilgiler veriyorsunuz.lütfen ya milliyetçilik güzeldir malını savunmak güzeldirde herşeyi dozajında bırakmak gerekir fanlığa gerek yok hele körü körüne hiç gerek yok.DOĞRULARI SÖYLEYEN TÜM TEAM HONDA TURKEY AİLESİNE TŞK...
senin yazıdkların biraz kabaca buldum başkalarınada aynısını yapıyorsun yazdıklarına biraz önemsersen sevinirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ
|
 |
« Yanıtla #50 : Nisan 28, 2008, 10:08:32 ÖS » |
|
erdem abi sat şu arabayı kurtulalım abi ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hattori hanzo
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #51 : Nisan 29, 2008, 02:00:51 ÖS » |
|
arkadaslar konu bıraz sankı dagıldı ben genel tum hondalardan bahsetmıyorum ve kotulemıyorum sadece benım gıbı sıkıntı yasıyanlar varsa toplu bı sekılde servıse sıkıntımızı ve sıkayetımızı bıldırelım ve geregını yaptıralım dıyorum... bazı arkadasların arabaları sorunsuz olabılır onlara bısey demıyorum ama bazı araclarda benımkı dahıl buyuk bı ıhtımalle fabrıkasyon hata var bu sekıldede devam etmek sınır bozucu bakın arkadslar arabanın en hayati sıstemınden bahsedıyoruz en ufak hata olumle sonuclanır ALLAH korusun metın bey sızde benım gıbı honda fanatıgısınız galıba ama bu gercegıde yokmus gıbı saymak sacma olur...erdem kardesım sende frenlerı baska bı marka ıle degıstırecegını soyluyosun ama garantı olayını ya atlıyosun yada onemsemıyosun bence bu cagre degıl orjınalını hakkın olan garantıden bedava degıstırmek varken (tabıkı daha ii olacaksa) nıye masraf yapalım abi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Typerkan
|
 |
« Yanıtla #52 : Nisan 29, 2008, 05:11:58 ÖS » |
|
frenler yüksek hızlarda ani fren yapınca titreme gibi bişey yapıyor..birde dreamlar gerçekten iyi değil , ama elegance bişey diyemem.. dreamın yol tutuşu bile bi garip ama VSA çok fark ediyormuş onu ögrendim..
Benim Araç 2008 Elegance, Evet yol tutuşu konuşunda iyi hele hele VSA Konusunda süper ne gerek var diyip 1 hafta kapalı gezdim farkı çok anladım. Ama şu fren muhabbetine gelince aracı durduramıyorum  ? Sıren mesafesi inanılmaz kötü ve abs ' den gelen sesi hiç hesaba katmıyorum bu ses konusunu defalarca konuşmuştuk hatta.. Aracımın iki şeyinden şikayetciyim Birincisi BENZİN, İkincisi Fren mesafesi... :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erdemsss
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #53 : Nisan 29, 2008, 05:23:25 ÖS » |
|
fikito valla satma gücüm olsa satacam.kredili aldım.ama biraz daha bekliyelim bakalım.bi yay takalım lastikleri yumusak hamur bi lastik takalım.marşbiyerleri takalım.diskleri falan da bi değiştirelim.belki ozaman düzelir.sonuçta ticaret yapıyoruz sağlam bi iş kaparsam krediyi kapatıcam.ama önce saydıklarımı bi yapım.bakalım ozaman arabada neler değişecek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ
|
 |
« Yanıtla #54 : Nisan 29, 2008, 05:25:34 ÖS » |
|
inş abi belki düzelir  kesin düzelir ama lastikleri 225 fln al alcaksan hayırlısı olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ
|
 |
« Yanıtla #55 : Nisan 29, 2008, 05:25:57 ÖS » |
|
neyse konuya güncel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erdemsss
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #56 : Nisan 29, 2008, 05:35:37 ÖS » |
|
orjinalinde denicem yumuşak lastiklerle.olmadı 17 inçjant 225 45 lastikle değiştirecem.bizim bi abi var anlaştık.he bu arada türkiyeye fren ekipmanı getiren bi firmayla görüştüm.oradaki beyefendi de yeni civic varmış adam abi git michelın al bak o zaman nekadar değişiyo dedi.sonuçta adam satmak ister dimi.sunuda soliyim continental lastikler brıdstonedan daha yumuşak olduğu için daha iyi yol tutuş ve fren mesafesi sağlıyomuş.benim arabayı aldığım firmadaki sahıs söledi siyah hariç bütün civiclere continental geliyomuş.diyorumki belki metin beyin lastikleri conti dir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ
|
 |
« Yanıtla #57 : Nisan 29, 2008, 05:37:35 ÖS » |
|
metin abininde siyah civic var benimde civic siyah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mars
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #58 : Nisan 29, 2008, 05:52:40 ÖS » |
|
Metine yüklenmeyin arkadaşlar.o honda aşığı birisi.bazı olaylara çok fazla objektif yaklaşamıyor .ama tanıdığım birisi olduğu için söylüyorum arabasını alsın oda aynı sorunlardan muzdarip olucak.sonuçta bunları bizde yaşıyoruz.ve bize hak verecek!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ