TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: By_BuGr4 - Eylül 09, 2007, 06:17:31 ÖS
-
beyler Arabanızda en sevdiğiniz/hoşlandığınız şey nedir ben egsos sesine ve sis farlarına bayılıyorum o egsos sesi bana ninni gibi geliyo bide sis farları gece gündüz farketmez her zaman yakarım sis farlarını
YA SİZİN?
-
çok şey yazılır burayada ilk aklıma gelen VSA
-
Uzaktan bakınca görünüşü çok hoşuma gidiyor. VTi da da böyleydi. Bir arabanın duruşu güzel olmalı... :rc
-
plakam ...
-
döşeme rengi ile dış renk arasındaki uyum, jantları :lovee, gidişi, yakıt ekonomisi vs. daha çok var aklıma ilk gelenler bunlar
-
Valla ben arabama hastayım...Durup seyderim bazen, içine biner oynarım, 2-3 yapar gazlarım, canım sıkılır bir güzel yıkarım vs vs vs... :emo :emo :emo
-
bence göstergeleri...
-
bende aracımın rengini çok beğeniyorum gerçekten güzel bi ton.. :lovee
murat kardeşimin dediği gibi konsoldaki çift renk uygulamasıda çok hoşş + bide benim metalik görünümlü kaplamalar araca ayrı bi hava kattı.. >=ok
bence aracımın en onemli yeride motoru.. :artis
-
sesi..................................
-
Tam hava kararmaya başladığında parklar ve sis farları ile şehir turu yaparım(ara caddelerde >%6rol)buna bass seside eşlik eder >=ok
-
Hava karadığında uzaktan kırmızı angel larıyla bana bakışına hastayım. Boyundan büyük işler yapacakmış gibi duruyo kerata :)
Birde içinde göğsümü sıkıştıracak şekilde çalan müzik beni üst düzey deşarj ediyo...
-
sesine hastayım
-
Hani böyle arabayı çalıştırıken jjjııjjjııııııtttt diye bir ses çıkartıyor ya, işte o ses.
Annem bile bazen çalıştırsana şunu bi sesini duyalım diyor.
-
Yollar gidişime , kızlar duruşuma hasta.
-
-aşıksan vur saza şöförsen bas gaza...
-gaz fren şanzıman halin duman...
-
vtec2 min motoru ve göstergeleri çok hoşuma gidiyor... :lovee En güzel sedan ve beyaz olmasıda... :dil
-
-bir sana ,birde sabah uykusuna hastayım...(Gazete dağıtan bir kamyonun arkasında görmüştüm... >%6rol )
-şoförsün dediler, vermediler....
-tabancam dolu mermi , seven böyle eder mi ...
-kuleyle kavgalı çilekeş pilot.... >%6rol
-
marş sesi >=ok
-
-bir sana ,birde sabah uykusuna hastayım...(Gazete dağıtan bir kamyonun arkasında görmüştüm... >%6rol )
euhehehee...bomba hepsi..en güzelide -kuleyle kavgalı çilekeş pilot
-
euhehehee...bomba hepsi..en güzelide -kuleyle kavgalı çilekeş pilot
Eyvallah Altıner kardeşim... :artis benimde favorim o... >%6rol
-
Eski arabamın en sevdiğim yanı, segmenti olan arkadaşlar beni geçmeye çalışırken benım bir vites küçültmemle 2-3 boy geride kalıp kafayı yemeleriydi >%6rol
-
Eski arabamın en sevdiğim yanı, segmenti olan arkadaşlar beni geçmeye çalışırken benım bir vites küçültmemle 2-3 boy geride kalıp kafayı yemeleriydi >%6rol
Ali abi dediğin mükemmel bir sevk >=ok
-
Coolsoul_VT senin arabanın yakıt sarfiyatı nasıl
Ben 2000 modelden 2004 e geçmayi düşünüyorum
-
Marş sesi...
-
Coolsoul_VT senin arabanın yakıt sarfiyatı nasıl
Ben 2000 modelden 2004 e geçmayi düşünüyorum
stariks düşünme hemen geç derim... >=ok 90-110 km/s (insan modunda :dil ) = 5.6 Lt. Şehir içi 3.000 devir geçmezsen 6.8 Lt..Tabii sürücü faktörü çok önemli ....
Umarım yardımcı olabilmişimdir Stariks ... :artis
-
Kapalı havada aracımın yeni yıkanmış arka ve ön çaprazdan görünümüne hastayım.
Kuzu kurdun
Yol Hondanın