TeamHondaTurkey.Com
FREE ZONE - TUNING SHOP => İlanlar => Arananlar => Konuyu başlatan: yassi - Ağustos 24, 2007, 10:20:05 ÖS
-
Aşağıda yazan parçaların orjinalleri lasım. Çıkma olması daha iyi olacaktır... Elinde olan veya bilen acil olarak bana ulaşırsa sevinirim... 0539 232 53 69
Arka Tampon
Arka Eksoz
-
egzosu attım keşke saklasaydım arkadaşım.. <783^2
-
<783^2 <783^2 hadi ya...yok mu kimsenin elinde işe yaramaz bile olsa ekzoz yaa :(
egzosu attım keşke saklasaydım arkadaşım.. <783^2
-
yassi "arka eksoz" yazmışsın. bu egzozun bi ön bi arkası mı var yoksa ben mi yanlış biliyorum? >%6rol
-
yassi "arka eksoz" yazmışsın. bu egzozun bi ön bi arkası mı var yoksa ben mi yanlış biliyorum? >%6rol
güzeldi.. >%6rol >%6rol >%6rol >%6rol
-
egzoz bazı araçlarda 3 bazı araçlarda ise 2 parçadan oluşur...
1- Manifolddan çıkış-orta boru ve son susuturucu
2- Manifolddan çıkış ve orta boru ile son susturucu ile beraber olan tip...
Bilgine...
-
o zaman son susturucu desene be canım kardeşim. senin bu tabirin uymamış, uydurma çabaların boşuna. yazdıklarını ben senden iyi biliyorum yazmana gerek yoktu.. :dil :con
-
sen zaten her zaman iyi bilirsin zaten ben değil sen yedek parçacısın değil mi? o zaman sen ekzoz bilyasını da bilirsinnn dimi >%Sakin
o zaman son susturucu desene be canım kardeşim. senin bu tabirin uymamış, uydurma çabaların boşuna. yazdıklarını ben senden iyi biliyorum yazmana gerek yoktu.. :dil :con
-
sen zaten her zaman iyi bilirsin >%Sakin
Evet ben daha iyi bilirim, bak haklı olduğunda seni nasıl da destekliyorum >=ok :gitar :girls :girls
-
Bu İşte Her Bilenin Bile Bilmediği Şeyler Olduğunu Öğrendim ...
-
egsoz bilyası :D :D bunu biliorum yasincim >=ok av aranıyor :D
GÜNCEL
-
Yasin son susturucu arıyorsan sana veriyim bizimkinin orjinali evde duruyor.. Durumu pek iyi değil ama idare eder..
-
konu kapanmıştır arkadaşlar. parçalar bulundu ve sorun çözüldü. İlgilenen ve yardımcı olmak isteyen herkese teşekkürler.
Ayrıca Sone-R;
Kendimi kimseyle kıyaslamam. Herkesin bildiği kendine arkadaşım...
Selamlar,
-
Ayrıca Sone-R;
konu kapanmıştır arkadaşlar. parçalar bulundu ve sorun çözüldü. İlgilenen ve yardımcı olmak isteyen herkese teşekkürler.
Ayrıca Sone-R;
Kendimi kimseyle kıyaslamam. Herkesin bildiği kendine arkadaşım...
Selamlar,
Dostum ben sana "sen kendini çok üstün görüyosun, herkes le kıyaslıyosun" tarzında sözler etmedimki ! SAdece arka egzoz sözüne espri yaptım, sen alıngan davrandın neyse sağlık olsun :) :)