Abi bence Chuck Norris :)
Öncelikle Ellerine sağlık , Akranlarımız (28-30 yaş ) iyi bilirler hangimiz çocukluğumuzda o na hayran değildik >=ok Evet o efsane ve en iyi kung fu üstatlarından...Benim seçimim görselliği ve estetiği çok iyi birleştiren ;J E T L İ :artis :artis
Bizim kuşak nasılda belli oluyor yaw..yaa allah aşkına bu saydıklarınızın hiç biri ustanın eline su dökemez..bide şimdi gülerek hatırlarım hep farklı isimleri vardı adamın..telaffuz kaynaklı mevzu >%6rol
kimi buruş li der, kimi burçele der, buruzli derdi, bide kavga çıkarda hangi telaffuz doğru diye..
Öncelikle Ellerine sağlık , Akranlarımız (28-30 yaş ) iyi bilirler hangimiz çocukluğumuzda o na hayran değildik >=ok Evet o efsane ve en iyi kung fu üstatlarından...Benim seçimim görselliği ve estetiği çok iyi birleştiren ;J E T L İ :artis :artis
ya benim hayranlık derecesini anlatamam, geceleri Allaha dua ederdim, rüyamda gelsin bana kungfu öğretsin diye >%6rol hani bir film vardı bilirsin belki teslim olmak yok geri dönmek yok diye...o filmde bruce lee çocuğa hayalet olarak görünüp ders veriyordu..nasıl içim giderdi çocuğa..
yani şu yaşımdaydım hala filmlerini keyif alarak izliyorum..
yaş 30...yaşlı falan diiliz , çoğu yirmilikler su dökemez elimize :dil