aracın gayet guzel >=ok plakalarıda yapıştırırsan daha guzel olur >=ok ..(eminimki sende plakaları yapıştırmayı duşunuyorsun ama ben söylemeden edemedim.. :lovee )
saolun arkadaşlar. plakaları yapıştırtcam en kısa zamanda ama serviste yapmıolar. orda efe yazısı görünsün iistiyolar. zaten arabanın her yanı efe yazılarıyla dolu. adım efe olsaymış keşke. :)
Alıntı
saolun arkadaşlar. plakaları yapıştırtcam en kısa zamanda ama serviste yapmıolar. orda efe yazısı görünsün iistiyolar. zaten arabanın her yanı efe yazılarıyla dolu. adım efe olsaymış keşke. :)
Maşallah....Allah nazarlardan korusun,kaza bela vermesin...Düldül ha >%6rol Bijonları renkli yap(kırmızı) ve siyah film çektir,başka da dokunma.. >%Sakin Type-R zaten sporif on numara bir araç... >=ok
Alıntı
Maşallah....Allah nazarlardan korusun,kaza bela vermesin...Düldül ha >%6rol Bijonları renkli yap(kırmızı) ve siyah film çektir,başka da dokunma.. >%Sakin Type-R zaten sporif on numara bir araç... >=ok
siyah film için konuştum geçen ama fiyatta anlaşamadık. bikaç yerde sorcam. sizin önerdiğiniz bi marka filan var mı fiyatlarının da çok farketceğini sanmıyorum ama olsun.
Senin araba düldülse benimkide rintintin!!! Allah kaza bela vermesin!!!
kazasız belasız cezasız arkadaş.allah korusun senide arabanıda tüm tht yi en çokta beni :D
Bu düldülse bizimki Nasrettin Hoca' nın eşeği ozaman >%6rol. Hayırlı sürüşler dilerim....
maşallah kazasız belasız gunlerde kullan inşallah :). yanlız bu arabaya egzos nasıl yapılır acaba merak edıyorum :)
baba bi modlama yap da öle koy dimi, parayı basıp alması kolay :)
baba bi modlama yap da öle koy dimi, parayı basıp alması kolay :)
len daha yeni araba dur daha biraz parçalar çoğalsın :artis sen sanki bişey yaptın da arabana, benim düldüle bulaşıyosun? dalton seni... >%6rol
kazasız belasız kullanman dileğiyle keyifli sürüşler
plaka için sanayide bu işi yapan bildiim yerler var app yi 40 yaptırırsın filmide 120 ye çekiolar
araba süper gerçekten bu plakada app nedir ben hiç duymadım?
plakaların kaportaya yapıştırılması sanırım.
plakaların kaportaya yapıştırılması sanırım.
plakanın kenarlarındaki bombe olan yerler düz ve yazıları geniş belirgin olan plakalar app diolar:D ama şimdi bombesiz basmıolar sadece yazılar koyu ve kenarı silikler var
kardeş kazasız belasız güle güle kullan.. >=ok
tek beğenmediğim yanı direksiyonu... geri kalanı 10 numara bir araba...
konu 2007nin arkadaşlar.Ben 2007 nin konusuna msj atmıştım bi ark uyarmıştı bni bnde sizi uyariim dedim :D:D