TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Fotoğraflar => Konuyu başlatan: Faruk - Ağustos 09, 2007, 07:07:42 ÖS
-
Bu arada NOS'lar kapıda 3'erden 6 tane NOS kesin.. :vaww
Karşınızda 5 tane LCD bide onun üstünde bass daha ne olsun..
Oturduğunuz koltuğun etrafıda göstergelerle dolu.. :lovee
(http://img259.imageshack.us/img259/7104/01zx3.jpg) (http://imageshack.us)
-
Bu tayyar desibel ve estetik manyağı olmuş geçirdiği müdahaleler yüzünden >%6rol >%6rol Show car tamamda, çokgereksiz be =ok
-
bu arabaya ilk binen adam aracı nerden çalıştırcanı şaşırır yaww... modifiyeninde ötesinde...
-
Çok çirkin :)
-
bu ne yaa uçmuş bunlarr
-
Iyyyy.. :kurba
-
ya bua arabayı kullanabiln var mıdır acaba. o adar rengin içinde insanın gözünü alır valla iç dizayn. show car olarak tamam da gerçeğe uygun değil bence
-
Başarılı bi show car bence zaten amaç ilgi çekmek
-
Valla Gereksiz Güzelim Araba Ne Olmuş Baksanıza...
-
Araç Alpine ın 2006 senesinde elektronik fuarı için yaptığı araçtır.
İnanılmaz bir işiçilik var araçta. Amaç abartmak zaten. Kare kare yapılış fotoğrafları mevcut. Ciddi emek var araçta.
-
aşırı mavi kullanmak arabayı boğmuş biraz
-
Başarılı bi show car bence zaten amaç ilgi çekmek
haklısın serkan >=ok ..zaten bunun başka bi açıklaması olamaz,bu aracı kullanamazsın içerdeki parlaklıktan dolayı yani grafiti tarzı boyadan dolayı hep başın döner..bide karşında o kadar LCD varken imkansız..
-
Biliyorum yaw bu arabayı sadece dikkat çekmek amaçları...
-
<783^2 bence içi berbat
-
kendını havaya ucuracak kadar nos yuklemıs adam :dil
-
boylle tayyarmı olur yau ne sıgara koyacak yer var nede cep telefonu gozluk asacak yer bıle yok
-
bu araç taypeR degıl arkadaşlar asıl rengı gri ve bu arac 2.0 motorlu 160 hp olan amerıkan versıyonu Sİ.hayır yane resılerını gordum yapılırken oncesı ve sonrası dıye ordan bılyıorum yane :dil :dil :dil :seytani
-
emıgın ıcın sagol show car olarak basarılı olabılır ama bence honda sade olacak dısından kedı gıbı suzulcek motorunda bı canavar beslıcek ısı kafa koparma olacak derınden derıne <^^Seyt
-
uzay mekiği gibi olmuş..ben beğenmedim ama yinede emek var..
-
gözlerimi rahatsız etti.nereye bakacagımı şaşırdım.çok mavi beee
-
süper bişey olmuş bu yaaa
-
bedava verseler almam be ne o uzay mekiği gibi
-
boylle tayyarmı olur yau ne sıgara koyacak yer var nede cep telefonu gozluk asacak yer bıle yok
>%6rol
-
kopmuş bunlar artık
-
Tam show car >=ok
-
bööö :emo
-
abartmiş bence
-
show car bnilmez bence
-
abi adamın yaptgına araba denmez kı..bı kac lcd, bı kac hoparlore arabayı eklemıs arkadas..dıştan eyw cok saglam da ıcıne bınme be abı :]]
-
yaaaaa ben bu arabayı gördüm hatta yapılışını bile izledim dıscovery channel die 1 kanalda bu arabayı alpıne ekibi yaptı vede üzerinde 20 milyar dolar harcandı yani ne diyim hatta bunların yaptığı birde bmw X5 var araba metalik gri üzerinde chıp fose'nin yaptığı ölmüş ço künlü kişilerin resimlerini kara kalem gibi çizdi yani pıoneer ekibi ile bu alpıne ekibi birbirine düşmangibi bişi yani yasin abi'nin dediği gibi yabancı 1 insan arabayı nereden çalıştıracağını bulamaz
ayrıca bu yaptıkları bmw X5 te bass direksiyonun üzerinde direkdiyonda böle hanii uzey araçlarında olur iki taraflı yandan tıtmalı ya yuvarlak değil valla benim bildiğim bu kadar yani başka bilen varmı bilmiorumyani - SAYGILARIMLA İYİ FORUMLAR-
-
AYRICA CEVAPLARINIZI BEKLİORUM OKEY
:rc
-
Adamalar neler yapabileceklerini dökmüşler ortaya ;)