TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Organizasyonlar, Buluşmalar, Yarışmalar ve Yayınlar => Geçmiş Buluşmalarımız => Konuyu başlatan: Agent - Temmuz 24, 2007, 10:22:30 ÖS
-
Evet arkadaşlar 28/07/2007 C.tesi akşamı Bostancı sahilde Çatana restaurant'ın karşısındaki cepte buluşalım. Ortama göre ordan karting'e veya kafamıza göre biyerlere geçelim. Ne dersiniz?
-
ben warım agent kardes ama bi kendini tanıt ta geldiimde bugunki tatsız mevzuyu da bi konusalım yaa sabahtan beri olayı toparamaya calsıorumm
neyse kısacası ben geliorum saat bide irtibat tel vermeniz onemle rica olunur ben avrupadayım:)
-
ne kadar şanslısınız ...ufakta olsa toplanmalar başladı :lovee keşke istnbl da olsaydık :ağlaa neyse yakında izmir ede bekleriz hondacı tüm dostları >=ok
-
Katılıma göre bende gelebilirim...
-
OOO Öle katılıma göre falan olmuyo ama >%6rol Hadi beyler elleri görelim...
-
Katılıma göre dediğim yanlış anlaşılma olmasın öyle şu şu gelirse gelirim değil demek istediğim , güzel kalabalık bir buluşma yaparsak , bir programım var onu iptal edip geleceğim o yüzden :)
-
Kesin demiyorum ama %80 ihtimalle bende ordayım.
-
Katılımcı listesi
Agent
beyaz
R-13239
deeperblack
-
Evet arkadaşlar şu üstümüzdeki toprağı bi atalım dimi?? Cumhur abi sticker getirirmisin? Malum aramızda dergiye çıkacak arkadaşlar olacak >=ok
ve temsilci olupda hala sticker sız gezen arkdaşlar var >%6rol
-
>%6rol
-
Katılımcı listesi
*Agent
*beyaz
*R-13239
*deeperblack
*Can_DCK
Kaan la Aynı Durumdayım Bi Programımı İptal Edip Gelebilirim SAyıya Göre ...
-
gelmeyi isterim büyük bir aksilik çıkmaz ise ordayım arkadaşlar...
-
*Agent
*beyaz
*R-13239
*deeperblack
*Can_DCK
*black code
Eveeettt güncelleyelim ozaman.. Karting e >=ok
-
büyük ihtimal orda olucamm
-
*Agent
*beyaz
*R-13239
*deeperblack
*Can_DCK
*black code
*GEKIDO
Güncel...
-
Katılıma göre dediğim yanlış anlaşılma olmasın öyle şu şu gelirse gelirim değil demek istediğim , güzel kalabalık bir buluşma yaparsak , bir programım var onu iptal edip geleceğim o yüzden :)
pazar gun bızı satmada gerisine karışmam:)))
-
28 inde istanbuldayım gelmeye çalışıcam kaynağa izin varsa tabi
-
28 inde istanbuldayım gelmeye çalışıcam kaynağa izin varsa tabi
Herzaman bekleriz nedemek kaynak falan tanışmış oluruz >=ok
-
tam saati belli mi agent
-
tam saati belli mi agent
Akşam 20:00
-
koskoca tht den 7 kişimiyiz yaa hadi beyler uyanın artık sıcaklar olmu 40 derece carting in rüzgarıyla ferahlarız hadii:) :dil
-
koskoca tht den 7 kişimiyiz yaa hadi beyler uyanın artık sıcaklar olmu 40 derece carting in rüzgarıyla ferahlarız hadii:) :dil
dostum benim için de bir iki tur at :ağlaa
-
--------------------------------------------------------------------------------
*Agent
*beyaz
*R-13239
*deeperblack
*Can_DCK
*black code
*GEKIDO
*GU
haydi beyler elleri görelim die başlık açılmış ama... :rc
-
--------------------------------------------------------------------------------
*Agent
*beyaz
*R-13239
*deeperblack
*Can_DCK
*black code
*GEKIDO
*GU
haydi beyler elleri görelim die başlık açılmış ama... :rc
Pardon bayanlarında ellerini görelim >=ok Tekrar buralarda görünmen çok güzel gülsen
-
:rc Teşekkür Ederim Ali,Güzel 1 buluşma olacağa benziyor :rc
-
Sinan'la Uğur'uda zorlarım ben...
-
Buğra yı falanda sıkışitır Kaan sürekli beraber gezen iki kırmızı CTR varya :)
-
34_AGC_38-ordayım....
-
Güncel Liste
*Agent
*beyaz
*R-13239
*deeperblack
*Can_DCK
*black code
*GEKIDO
*GU
*TuninG_BariS
-
Adminlerimizden biri teşrif etmezlermi acaba?
-
1i teşrif etti işte :)
-
1i teşrif etti işte :)
Pardooonnn birileri terfi etmiş haberimiz yook >%6rol
-
Karting yapmam ben kendime saygım kalmıyor sonra...
-
Aaa olmaz ama Kaan. Sensiz karting in tadı mı kalır :) Ne güsel ufak ufak gezicez. Piknik gezmesi.
-
Aaa olmaz ama Kaan. Sensiz karting in tadı mı kalır :) Ne güsel ufak ufak gezicez. Piknik gezmesi.
Bu yalanlarla beni kandırıp ondan sonra kaan şu kadar dakka yapmış gezmeye gelmiş demesini biliyosunuz ama :)
-
Kaan Sensiz Olmaz . Pistin Misafire İhtiyacı var :)
-
Ashaha şimdiden karıştı ortalık desenize >%6rol
-
Ya bende cartin yapamam bu cüsseyle >%6rol
-
Güncel Liste
*Agent
*beyaz
*R-13239
*deeperblack
*Can_DCK
*black code
*GEKIDO
*GU
*TuninG_BariS
*DOHC_Sİ
BENIM ILK BULUSMAM OLACAK HADI ARKADASLAR
-
Kaan Cartinge Eller Havayaaaa
-
BEN BU BULUSMAYA GELICEKTIM AMA VAZGECTIM NEDEMEK BEYLER olmazkı valla yakıstıramadım forumda bayan erkek olurmu OTOMOBIL hatta HONDA SEVERLER olcaktı >%Sakin :ağlaa :ağlaa
-
İstemiyorum Arkadaşım Seni :) Gelmee hıh
-
G-E-L-M-İ-Y-O-R-U-M RAHAT OLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL >%Sakin
-
Gelirsin sen Beni Kırmazsın beee :)
-
Biri benim eski araba olur Cumhurum sen bindin ona hatırlarsın :)
-
şimdi son liste noolduu z>^+
-
Güncel Liste
*Agent
*beyaz
*R-13239
*deeperblack
*Can_DCK
*black code
*GEKIDO
*GU
*TuninG_BariS
*DOHC_Sİ
*i-lker
Bu Güzel Buluşmamızda R-13239 (KAAN) Arkadaşımız Go-Kart ta Güvenli Sürüş Teknikleri Dersi Verecektir . Bence Kaçırmayın .
-
Bende geliyomuşum :lol: Bu arada benle birlikte bir nissancı da gelebilir nede olsa japon japondur >=ok
-
ilkerciim ama nissanı reno aldı die biliorum ben hani japonya da dogdu fransalı oldu fln >%6rol
-
Güncel Liste
*Agent
*beyaz
*R-13239
*deeperblack
*Can_DCK
*black code
*GEKIDO
*GU
*TuninG_BariS
*DOHC_Sİ
*i-lker
Bu Güzel Buluşmamızda R-13239 (KAAN) Arkadaşımız Go-Kart ta Güvenli Sürüş Teknikleri Dersi Verecektir . Bence Kaçırmayın .
Go-kart kullanan herkesin kaçırmaması gereken bir derstir , söylemesi bizden ...
-
ilkerciim ama nissanı reno aldı die biliorum ben hani japonya da dogdu fransalı oldu fln >%6rol
Primeralar falan renault ya baglıdır,ama zamanında renonun katkısıyla 200sx uretildigini sanmıyorum,uretildiyse bile iyiki uretmis :kiskis
-
ben reno ya parca yapıorum da ordan biliorum 350z haric hepisini biz yapıosss :dil
-
BEN BU BULUSMAYA GELICEKTIM AMA VAZGECTIM NEDEMEK BEYLER olmazkı valla yakıstıramadım forumda bayan erkek olurmu OTOMOBIL hatta HONDA SEVERLER olcaktı >%Sakin :ağlaa :ağlaa
Yerden göğe haklısın çok özür dilerim, Yanlış yazılmış bir söz. Gülsen de geliyo zaten, seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
-
arkdASlar bu bulusmayı neden pazar guu yapmıosunuzkı bence bu paza gunu olsa katılım ıkı katı olur bence. calısanlarımız var benım c.tesı ıs gunum gelmeyı cok ıstıom ama gelemıom ıste.bence boyle seyler paazAr gunlerı olsun vee saat aksam yerıne erkenden baslasınkı bulusmadan bısıler anlıyalım ;)
-
arkdASlar bu bulusmayı neden pazar guu yapmıosunuzkı bence bu paza gunu olsa katılım ıkı katı olur bence. calısanlarımız var benım c.tesı ıs gunum gelmeyı cok ıstıom ama gelemıom ıste.bence boyle seyler paazAr gunlerı olsun vee saat aksam yerıne erkenden baslasınkı bulusmadan bısıler anlıyalım ;)
Dostum MİNİ buluşmlarımızın hepsi cuma veya c.tesi akşam 20:00 de yapılır. zaten ve kaldki herkes pazar günü nü MİNİ buluşmaya ayırmak istemez. Adı üstünde, ayrıca erlkenden buluşup güneşin altında kavrulmaya gerek yok. Buluşma c.tesi akşam 20.00da dır. Gelebilirsen seviniriz, gelemezsen başka buluşmada artık.
-
eyVallaH SAol ACıklAman ICın.
-
Biri benim eski araba olur Cumhurum sen bindin ona hatırlarsın :)
Hatırlamazmıyım abi :) Artık anadolu yakasında boy gösteriyo.
-
Güncel Liste
*Agent
*beyaz
*R-13239
*deeperblack
*Can_DCK
*black code
*GEKIDO
*GU
*TuninG_BariS
*DOHC_Sİ
*i-lker
-
Cumhur Abi Notu Unutuyorsun Ama :)
-
SLH siz olmaz bulusma >=ok
karting time !!!
-
Güncel Liste
*Agent
*beyaz
*R-13239
*deeperblack
*Can_DCK
*black code
*GEKIDO
*GU
*TuninG_BariS
*DOHC_Sİ
*i-lker
*SLH
-
Güncel Liste
*Agent
*beyaz
*R-13239
*deeperblack
*Can_DCK
*black code
*GEKIDO
*GU
*TuninG_BariS
*DOHC_Sİ
*i-lker
*SLH
-
<783^2
-
Güncel Liste
*Agent
*beyaz
*R-13239
*deeperblack
*Can_DCK
*black code
*GEKIDO
*GU
*TuninG_BariS
*DOHC_Sİ
*i-lker
*SLH
-
28/07/2007 C.tesi Bostancı Çatana Restaurant Karşısındaki Otopark (Eski Cep) Akşamı Saat 20.00
-
Abi ahehaehaehea :D Koptum , perişan oldum :)
-
Gelen herkese teşekkürler.. Muhabbet çok güzeldi >=ok
-
bir işim çıktı gelemedım , nasıldı arkadaslar bulusma neler yaptınız , yediğiniz içtiğiniz sizin olsun
anlatın bakalım resim yokmu ?
-
Resimler cumhur abi ve can da herzamanki gibi, koyarlar inş >%6rol
Sohbet muhabbet herzamanki gibi, yeni arkadaşlarımızla tanıştık sonra bizim tayfa 1e kadar koyu muhabbete daldık tabiki
-
guzeldı:)
-
ford takımıda gelmıs anlasılan :)
resımlerı beklıyoruz en kısa zamanda
-
Resimler Yolda sabaha Yetişir İnş. :)
-
kaçırdık misler gibi buluşmayı ama ne yapalım eminim çok güzel ve de keyifli geçmiştir..kafamda canlandırabiliyorum neler yaşanmıştır,az çok biliyorum o pisti de,arayan soran dostlara çok teşekkür ederim kısmet değilmiş ben de 4 5 günlüğüne memleket havası koklamak için malatya'dayım :) inşallah ilerideki daha güzel buluşmalarda görüşeceğiz..
-
Güzel bi buluşma oldu. Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Gider ayak Can kardeşimin arka tamponuna yapışıyodum :) Allah korudu.
A3 vakası :)
-
Abi Apışıp Kalıoduk Valla :)
-
üye olduktan sonra gördüm buluşma olduğunu haberim olsa gelirdim bidahaki buluşma ne zmn olucak
-
resimleriii isteriisss :dil
-
Buradan devam
http://www.teamhondaturkey.com/forum/index.php?topic=9184.new#new