TeamHondaTurkey.Com
FREE ZONE - TUNING SHOP => İlanlar => Arananlar => Konuyu başlatan: aSil - Temmuz 20, 2007, 12:35:42 ÖÖ
-
2004 model ve/veya üstü, 40000 km. nin altında, bildiğiniz, tanıdığınız kişilere ait, nispeten temiz S2000'ler varsa ve benimle paylaşırsanız sevinirim dostlar. Bi kaç parça boya olması sorun değil yeter ki büyük kazası olmasın ve motoruyla, şanzımanıyla, şasesiyle oynanmamış olsun. Teşekkür ederim.
sahibinden.com da var bi kaç ilan. Listede BSG plaka S2000 var (Anadolu yakasının arabası), BY 2894 plaka S2000 var (Bahçeşehir'in arabası) FB plaka vardı ki NOS varmış üstünde sonradan öğrendim ve listeden çıkardım. Bunların dışındaki adaylar lütfen...
-
Ha bu arada BSG ve BY 2894 plakalı S2000'ler hakkında bildiğiniz bişey varsa paylaşın ki ben de bileyim. Teşekkür ederim.
-
s2000 alırkende nelere dikkat etmek lazım acaba millet yanlıycaz diye anasını ağlatıyor hep
-
bsg gayet temiz bi aractır.. sahibi gayet bilincli bi kullanıcıdır... we kazasız bi aractır...
aracta yay we silencerlı son susturucu war o kadar...
-
s2000 alırkende nelere dikkat etmek lazım acaba millet yanlıycaz diye anasını ağlatıyor hep
Valla yanlama var yanlama var... Bi diferansiyeli patlatarak yanlama var bir de adabıyla yanlamak var. Ne yapalım artık bulacaz bir tane eğer kısmetse tabi... Şimdi yanlamamış S2000 aramaya çalışırsak, S2000 almaktan vazgeçeriz. O yüzden adabıyla yanlatılmış ya da nispeten az yanlatılmış olanı bulmak lazım :D
-
BY 2894 plakalı siyah S2000 bahçeşehir'de ikamet etmektedir..
ama araç sahibi ile bir muhabbetim yoktur(çoğunlukla bmw ve mersolarla muhabbeti vardır.. :lovee )
genel olarak araştırma yaptım ve araç 2005 Şubat çıkışlı olup rehinlidir(İŞ BANKASI AVCILAR ŞB'DEN)..
Bence aracını gayet temiz ve sakın kullanıyor doğruyu söylemek gerekirse yanladığı bile yoktur,araçta yanılmıyorsam egzoz ve filtre kit'i vardı..
valla bahçeşehirde hiç vukuatı olmadı buyuk bir ihtimal araç hasarsızdır ufak tefek çizikleri vardır..(zaten istanbulda olupda aracı çiziksin olamaya yoktur sanırım).. :con
-
ama araç sahibi ile bir muhabbetim yoktur(çoğunlukla bmw ve mersolarla muhabbeti vardır.. :lovee )
genel olarak araştırma yaptım ve araç 2005 Şubat çıkışlı olup rehinlidir(İŞ BANKASI AVCILAR ŞB'DEN)..
Bence aracını gayet temiz ve sakın kullanıyor doğruyu söylemek gerekirse yanladığı bile yoktur,araçta yanılmıyorsam egzoz ve filtre kit'i vardı..
valla bahçeşehirde hiç vukuatı olmadı buyuk bir ihtimal araç hasarsızdır ufak tefek çizikleri vardır..(zaten istanbulda olupda aracı çiziksin olamaya yoktur sanırım).. :con
Çok teşekkür ederim Faruk. BY 2894'ün komple boyalı olduğunu öğrendim. Bir gün garaj dışında bırakmış arabayı o gün de çizmişler dediklerine göre. Tabii ne kadar güvenilir bir bilgidir bilmem biraz daha araştırmak lazım. Ama senin bilgiler iyi oldu teşekkür ederim.
-
Çok teşekkür ederim Faruk. BY 2894'ün komple boyalı olduğunu öğrendim. Bir gün garaj dışında bırakmış arabayı o gün de çizmişler dediklerine göre. Tabii ne kadar güvenilir bir bilgidir bilmem biraz daha araştırmak lazım. Ama senin bilgiler iyi oldu teşekkür ederim.
ne demek abim yemekte tuzum olduysa ne mutlu bana.. :lovee
bu arada arabanın komple boyalı olduğunu yeni duydum ama bir söylenti neyse aklımda bulunsun..
-
asil kardeş FB plakalı aracın ilk 2 sahibini tanıyorum.şu andaki 3.sahibi, 3. sahibinde ne oldu bilemicem ama ilk 2 sahibini yakinen tanıyordum. üstünde bulunan nos
ilk sahibi tarafından takılmıştır ve sadece 1 tüp kullanılmıştır, 2. sahibi hiç ellememiştir bile. 2 sahibinde bırak boyayı çizik bile yoktu. 2. sahibide normalde bmw cu bir arkadaştı ben bu s2000leri çok seviyorum dıyıp ilk sahibine yogun baskı yaparak almıştı ama kullanmayı beceremeyip yaklaşık 2-3 ay sonra galeriye verip gene bmw ile takas yapmıştı >%6rol bu 3.sahibinde de uzun zamandır oldugunu sanmıyorum. ayrıca ne yaptıgınıda bılmıyorum ama bence git bir bak ve baktır. ben ilk 2 sahıbınde çok temız kullanıldıgını biliyorum.......... ama dediğim gibi bu son sahibinde nolmuştur onu bilemem??? baktır eger temiz çıkarsa çakırma derim.
-
asil kardeş FB plakalı aracın ilk 2 sahibini tanıyorum.şu andaki 3.sahibi, 3. sahibinde ne oldu bilemicem ama ilk 2 sahibini yakinen tanıyordum. üstünde bulunan nos
ilk sahibi tarafından takılmıştır ve sadece 1 tüp kullanılmıştır, 2. sahibi hiç ellememiştir bile. 2 sahibinde bırak boyayı çizik bile yoktu. 2. sahibide normalde bmw cu bir arkadaştı ben bu s2000leri çok seviyorum dıyıp ilk sahibine yogun baskı yaparak almıştı ama kullanmayı beceremeyip yaklaşık 2-3 ay sonra galeriye verip gene bmw ile takas yapmıştı >%6rol bu 3.sahibinde de uzun zamandır oldugunu sanmıyorum. ayrıca ne yaptıgınıda bılmıyorum ama bence git bir bak ve baktır. ben ilk 2 sahıbınde çok temız kullanıldıgını biliyorum.......... ama dediğim gibi bu son sahibinde nolmuştur onu bilemem??? baktır eger temiz çıkarsa çakırma derim.
Teşekkür ederim. Ama çok el değiştirmiş ve fazla fiyat çekiyorlar <783^2 Ayrıca NOS değmiş midem kaldırmıyor :)
-
büyük ihtimalle hala temiz ondan dolayı öle yüksek fiyat çekiyorlardır. dediğim gibi ilk 2 sahibinde boya deil çizik bile yoktu.hatta bende üzülmüştüm bize haber vermeden direk galeriye verdi diye yoksa bnm gözüm vardı o arabada.eger sökmedilerse DC headers, delikli çizikli spor diskler,safc falan olması lazım. dediğim gibi eger sökmedilerse. çok el değiştirmesi önemli deilki al ben sana kazalı gösteriyim kimse almadıgından hala ilk sahibinde >%6rol .... yanlış anlama sakın bukadar üstelememden bi karım yok hee, sadece temiz bir araba almanı isterim.
( ama gene sölüyorum sen bir baktır... çocugun verdı galeride olsaydı keşke de sana gönül rahatlıgıyla al derdim. )
-
Teşekkür ederim. Ama çok el değiştirmiş ve fazla fiyat çekiyorlar <783^2 Ayrıca NOS değmiş midem kaldırmıyor :)
valla bence o arabayı alma fazla el değiştirdiği için keyfn bozulur en ufak bişeyde bu araç 3. el ondan oldu falan diye kendini yersin + aracın motorunada nos girmiş kim bilir adam nasl kullandı..
düşüncelerini çelmiş gibi olmıyım ama bence o arabayı alma..
-
siz gerçekten bnm yazdıklarımı okumuyorsunuz glb, veya anlamak istemiyorsunuz. tutulmuşunuz gidiyorsunuz. neyse tabe cnm herkesın keyfi, motor nos girmemiş ama diferansiyeli gitmiş açılmış zorla yama yapılmış bir sonraki sahibinde patlıcak olan araçlar daha cazip. kolay gelsin inşallah gönlüne göre araba bulursun.
-
siz gerçekten bnm yazdıklarımı okumuyorsunuz glb, veya anlamak istemiyorsunuz. tutulmuşunuz gidiyorsunuz. neyse tabe cnm herkesın keyfi, motor nos girmemiş ama diferansiyeli gitmiş açılmış zorla yama yapılmış bir sonraki sahibinde patlıcak olan araçlar daha cazip. kolay gelsin inşallah gönlüne göre araba bulursun.
abim senin demek istediğini anladım arkadaşların yani tanıdıkların kullanmış ben onlara bişey demiyorum..
yani aracı kötü kullanmışlar onlar arabadan anlamaz falan demiyorum sadece bir sorun çıktığı zaman hemen aklına arabanın 3. el olduğu gelir..
ister ilk sahibi iyi kullansın ister kötü kullansın her zmn bilmediğin bir kişi kullanınca şüphelenirsin..
umarım ne demek istediğimi anlamışsınız'dır..
SAYGILAR ..
[/b]
-
Sevgili S15 sen bizimle fikirlerini ve bildiklerini paylaşıyorsun ve ben de sana teşekkür ediyorum. Arabayla ilgili bir problemim yok. NOS uygulaması ciddi bir uygulamadır ve yanlış uygulamanın moturun "internal" aksamlarına ne gibi zarar verebileceğini biliyor musun bilmiyorum. Bir aracın çiziksiz olması, o aracın durumunun çok iyi olduğunun göstergesi değildir. Yani kısacası kafam rahat almak istiyorum bir arabayı alırken hepsi bu. Yoksa aracın temizliğine diyecek birşeyim yok. Tekrar teşekkür ederim paylaşımların için.
-
BY plakalı güzelmiş gerçekten, Marmara Honda'dan satılık sanırım, ilanın linkini koyuyorum görmeyenler baksın diye >=ok
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4371271
-
BY plaka fiyatta uçtu. 2005 model 37000 km. deki komple boyalı arabaya çektikleri en son fiyat 61000 YTL >%Sakin Bu gidişle satamazlar. Evet BY de listeden silindi böylece.
-
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4313137 bu araba nasıl model bakımından fiyat iyi gibi ama gidip bakmak lazım tabii bugün bir aradım telefon meşguldü hep, 2004 typer veriyim üstüne 5000 ytl veriyim diycektim nederlerdi acaba :)
-
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4313137 bu araba nasıl model bakımından fiyat iyi gibi ama gidip bakmak lazım tabii bugün bir aradım telefon meşguldü hep, 2004 typer veriyim üstüne 5000 ytl veriyim diycektim nederlerdi acaba :)
Ya ben aradım bir tek ön tampon boyalı dedi ama eğer öyle olsaydı şimdiye kadar çoktan satılırdı o fiyata...
-
milletin istediği rakamlara bakılınca fiyatı iyi gibi ama gidip bakma imkanın varsa bir git bak istersen, piyasayı iyi takip edersen kelepir düşüyor ben üç-dört ay önce bulmuştum bir tane satan 48-50 falan istiyodur 45 e gel al dedi 2004 model 33000 binde ama araba nasıldı bilmiyom ben istanbul dışından gelcem anlamayan bir adam değilim beni boşa getirtme hiç bir şey yok diyosan geliyim falan dedim yok dedi, benim typer ı biri istiyodu oda fiyat kırdı benim arabadan, birde alsam iki araba elimde kalır diye gözüm yemedi iki üç haftayada satıldı araba ama durumu neydi bilmiyorum
bir de bir ara 2006 model siyah 5000 km mi çok düşük km. li vardı 60 bin istiyolardı onuda başka bir s2000 ci taklalı tentesi falan yırtık dediler ama yani iyi takip edersen düşüyor, çevremde öyle 3-4 aylık s2000 i 65 e falan alan oldu düşüyor ara sıra adam kafadan 19 bin lira karda 4 aylık araba sıfır gibi
-
karasovalye vallahi büyük kazası olmayan S2000 bulmak zor. Dediğin gibi kollayacaksın böyle düşerse atlayacaksın hemen. Bakacağım gözüme kestirdiklerime tek tek.
-
hayırlısı olsun, bu füme olan galeride zaten gidip bir takas teklif etsene, tabi o araba güzelse ne diycekler bakalım
-
BSG Cidden Kazasız Bir Araç . Ve Kesinle Yanlanmış Araç Değil . Sahibi Efendi Kullanıyor ... Kesinlikle Tavsiye Ederim ...
-
BSG Cidden Kazasız Bir Araç . Ve Kesinle Yanlanmış Araç Değil . Sahibi Efendi Kullanıyor ... Kesinlikle Tavsiye Ederim ...
Teşekkür ederiz önemli bilgiler için.
-
34 E 7193 plakalı siyah S2000 hakkında bilgisi olan var mı ?
-
Pyasayı az çok bilen narkadaşlara soruyorum: Sizce 2006 model 15000 km. deki kazası boyası olmayan S2000'e ne kadar verilmeli ?
-
67-68 max. bence ...
-
BSG yi Düşünüyorsan Beraber Konuşuruz...
-
BSG yi Düşünüyorsan Beraber Konuşuruz...
Evet BSG ile beraber 1 araç daha var bakalım arabamı hele bir satayım ondan sonra başka alternatifler çıkmazsa ikisinden birini tercih edicem. Çok teşekkür ederim.
-
BSG Gitti Gidiyormuş... :)
-
BSG'nin avantajı çok ayarlı yaylar , hardtop :)
-
BSG'nin mevcut fiyatına hardtop dahil değil. Ayarlı yayları aracı alsam da ilk gün söker doğru düzgün eibach falan takarım. BSG kazasız oluşuyla öne çıkan bir araç fakat nedense ısrarla siyah içi kırmızı istiyorum. Füme içi bej bi türlü bana S2K enerjisini yansıtamıyo. Füme içi bordo falan olsaydı hoş olurdu. Siyah içi kırmızılarda ya pahalı oluyo ya km. si fazla oluyo ya çok oynanmış ya da ağır kazalı falan çıkıyor.
-
BSG boş veriliyor kaan cım :)
-
asil senin arabanın ilanı nerde birader ?? ya da varmı ilanın ??sen nekadar istiyorsun?? bi yazarsan bi arkadas siyah arıyo temiz, ama griye ne der bilmiyorum ..ek nelerinin ve modifiyelerinin neler oldugu falan yazan ilanın varsa ve link koyarsan makbule gecer .. saygılar. .
-
asil senin arabanın ilanı nerde birader ?? ya da varmı ilanın ??sen nekadar istiyorsun?? bi yazarsan bi arkadas siyah arıyo temiz, ama griye ne der bilmiyorum ..ek nelerinin ve modifiyelerinin neler oldugu falan yazan ilanın varsa ve link koyarsan makbule gecer .. saygılar. .
Özel mesaj attım Ali.
-
Bu arada BSG yi sanırım bir arkadaşım alacak çünkü o arabasını benden önce sattı :)
-
hayırlısı olsun :)
-
BSG Dün Satılmış ... Bilginize ...
-
BSG Dün Satılmış ... Bilginize ...
Eheh yabancıya gitmedi arkadaşım aldı. Ne diyelim kazasız, belasız...
-
Bugun MEguiarsta Komple Temizleniyordu :)
-
Bi güncel çakalım bakalım var mı böyle bildiğiniz temiz, bakımlı S2000 ler ?
-
ben bi tane biliom park hondada..2007 hemde VSA lı :kurba :emo
-
ben bi tane biliom park hondada..2007 hemde VSA lı :kurba :emo
75000 YTL çok istiyo abicim sen de biliyosun ki :) Bekleyelim bakalım kışa yaklaştıkça iner onun fiyatı :)
-
sana alıcaz o arabayı..ben devreye giricem elimden geleni yapıcam..savaş abiye kadar gideriz olmadı..
-
Yaz Geçsin Fiyatları Düşecek...cabrio olayı...
-
sana alıcaz o arabayı..ben devreye giricem elimden geleni yapıcam..savaş abiye kadar gideriz olmadı..
Heyt be Altıner abim ağzından bal damlıyor :) Zaten Savaş Bey'in arkadaşınınmış araba :) Gerekirse Eylül ayını bekleyelim de düşsün fiyatlar... Benim de gözüm o araçta. Bakalım kısmet abicim hayırlıysa olur...
Yaz Geçsin Fiyatları Düşecek...cabrio olayı...
İşte Can ben de onu düşünüyorum zaten... Olmazsa beklerim yani. Çünkü istediğim arabayı almak istiyorum. Aklımda soru işareti kalsın istemiyorum. Beklerim eğer gerekirse...
-
asilim konuştuğumuz gibi para hazır olsun gideriz direk. almışken VSA lısını alman daha doğru olur kanımca
-
son Samurai tarzı olur >=ok
hayırlsı kardesım
-
asilim konuştuğumuz gibi para hazır olsun gideriz direk. almışken VSA lısını alman daha doğru olur kanımca
Aynı fikirdeyim abi. Bekleyelim bakalım doğru zamanı.
-
Eskiden VSA 'mı varmış be abi :)
-
Eskiden VSA 'mı varmış be abi :)
-
VSA varsa niye s2k alıyorumkı o zaman :)
-
Ya bi önceki mesajı yanlışlıkla attım sonra da değiştiremedim fırsat olmadı. Şimdi yazayım bari...
VSA özellikle ıslak zeminde çok gerekli bir sistem. Tamam herkes şimdi işin eğlencesinde fakat madalyonun bir de öteki yüzü var. Ben S2000 ile bizzat önüne atlayan bir araç yüzünden vites küçültmek zorunda kaldığında başına neler geldiğini yaşadım (ki yerler kuruydu bir de). Öyle eğlence, profesyonellik falan bir yere kadar. Islak zeminde ve uzun yolda VSA nı açıp gideceksin. Eğer herşeyi yeri ve zamanında yapabilecek iradeye sahip değilsen de S2000'den uzak duracaksın. Bana tecrübelerim bunu gösterdi...
-
Ya bi önceki mesajı yanlışlıkla attım sonra da değiştiremedim fırsat olmadı. Şimdi yazayım bari...
VSA özellikle ıslak zeminde çok gerekli bir sistem. Tamam herkes şimdi işin eğlencesinde fakat madalyonun bir de öteki yüzü var. Ben S2000 ile bizzat önüne atlayan bir araç yüzünden vites küçültmek zorunda kaldığında başına neler geldiğini yaşadım (ki yerler kuruydu bir de). Öyle eğlence, profesyonellik falan bir yere kadar. Islak zeminde ve uzun yolda VSA nı açıp gideceksin. Eğer herşeyi yeri ve zamanında yapabilecek iradeye sahip değilsen de S2000'den uzak duracaksın. Bana tecrübelerim bunu gösterdi...
Açıklama Budur . s2000 için geçerli yanlız...
-
Valla ben 1 de elektrik kesen 2 ye atınca aracın arakasını yandaki doblo ya carpan bir adam duymustum yani ben olsam VSA alırdım en azından ilk 6 ay acık dolasırdım >=ok
-
Valla ben 1 de elektrik kesen
Bu kısmı anlayamadım
-
Simdi eleman 1 i bitirmis 2 ye almıs ve yandaki doblo ya arkasını carpmıs toplayamamıs arakasını aracın , o yuzden vsa gerek dedim !
-
Simdi eleman 1 i bitirmis 2 ye almıs ve yandaki doblo ya arkasını carpmıs toplayamamıs arakasını aracın , o yuzden vsa gerek dedim !
Tamam genel olarak anladım da ben sadece "elektrik kesme" olayını anlamamıştım. Neyse :) VSA gerekli...
-
S2000 daha 106 geçemiyor yaw boşver Asil sana 106 alalım >%6rol >%6rol :vaww
-
S2000 daha 106 geçemiyor yaw boşver Asil sana 106 alalım >%6rol >%6rol :vaww
;
ahaa ahaaa >%6rol evet öyle görünüyo bazı çekimlerde
-
106 cıların adetidir. Fıll modlu arabayı sorarsın ne var bunda diye: Egzoz filtre abi o kadar... Yersennnnnn :gitar
-
hepsinde forget pistonuna pt52 egzantiriğine beynine kısasına debriyajına kadar var abi modsuz 106 mı var
hadi var diyelim oda önce vtec geçsin <^^Seyt
-
Bende kayseriden katılıyorum
2004-2005 s2000 düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz araba varmı?
-
bide VSA hangi yıldan itibaren standart
-
2006 ve sonrası vsa lı.
-
bide VSA hangi yıldan itibaren standart
2005 yılının 2. döneminde gelen S2000 ler de 2006 model olarak geldi fakat onlarda VSA yok. 2006 yılı içerisinde gelen 2006 model S2000'lerde ve sonrakilerde VSA mevcut. Kolay gelsin...
-
Asil , senin type r a bakarken ben bir arkadas aramıstı seni benim adıma aracın halen satılımı diye s2000 sahibi siyah type r satıp almıstı aracını aracı 1 haftadır kazasker de estremo nun onunde duruyor ya tatilde yada satılık bir ara konus istersen guzel araca benizyor yada ben gecerken sorayım bir satılıkmı diye >=ok
-
Asil , senin type r a bakarken ben bir arkadas aramıstı seni benim adıma aracın halen satılımı diye s2000 sahibi siyah type r satıp almıstı aracını aracı 1 haftadır kazasker de estremo nun onunde duruyor ya tatilde yada satılık bir ara konus istersen guzel araca benizyor yada ben gecerken sorayım bir satılıkmı diye >=ok
Valla geçerken bir sorarsan iyi olur Seko zahmet olmazsa eğer tabii. Modeli (VSA'lı mı?) - fiyatı ve boya-değişen durumu nedir..?
Teşekkür ederim şimdiden...
-
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4500376&keyword=hondata
Bu araca benziyor on tampon yok jantlar sarı bu olsa gerek !
-
Ahh ulan jantları yeter bee... Fiyat konusunda uçmuş doğrusu boş haline 70 de çok 2007 model olsa 70 i anlarım da 2006 model için fazla.
Paylaşım için teşekkür ederim Seko.
-
konu ile pek alakası yok ama paylasayım bu s2000 in bir onceki sahibini benim kanki HGT ile cadde-sahil perişan etmişti sonrada adam hırsından duz gitmeyi bırakıp yan gitmeye baslamıstı sahibi sonra bostancıda bir galeriye bıraktı ordan da simdiki sahibine gecti arac >=ok
-
Jantlar BSG Nin Eeski Jantları Diye Biliyorum . AG Plakalı Olması Lazım
-
Jantlar BSG Nin Eeski Jantları Diye Biliyorum . AG Plakalı Olması Lazım
BSG'nin jantlarını forumumuza da SKUNKSTER nick i ile üye olan Mehmet abimiz aldı. Fakat o arabasını satmıyor şu an için. Sanırım bu başka S2000 Can.
-
AG Plakalı s2000 üstünde dediler bana ondan dedim
-
BSG nin jantlarını Mehmet aldı. Fakat kendisi askere gittiginden dolayı aracı satmayı dusunuyor. Gercekten cok temiz ve guzel yuruyen bir arac. AG plaka olandır.
-
guncel
-
Bende bi güncel atim yokmu temiz s2000 ?
-
Arkadaslar konu acılalı 2 sene olmus fakat 34 BY 2894 bir tanıdıgımın aracı mehmet adında satıldı zaten. 2.sahibi zaten suanda satıyor arabayı 55 milyara aracın herseyi orjinaldi acık hava filtresi sadece gecen yıl m5 aldı ilgilenenlere soylıyım
-
linki warmi?