TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => Type R - Civic / Integra (DC,EP,FK) => Konuyu başlatan: gurool - Temmuz 17, 2007, 10:06:47 ÖÖ
-
http://www.sahibinden.com/index.php?a=1002&b=3195842
Bu aracı tanıyan varmı acaba hafta sonu ankaraya gitmeyi düşünüyorum sadece 3 parça boya var dediler fiyatı 35 000 son.
-
bı tane ankarada turbolanıp normale dondurulen var o olabılır ama tam emın degılım oysa cok oynan mıştır sölıım..zaten 35 e 04 temız bıraz zor gıbı solıım yane
-
Haklısın fiyat çok cazip geldi bir problem söz konusu olabilir
-
yane benım aklıma o gelıyo valla.başka dusuncesı olan varsada sölesın .kıı ankaradan 2 arkımız typeR arıyo temız olsa ordan buraya araba aramaya gelmezlerdı :D yada gormemıslerdır.ama bu ılanı daha once cok gordum nette. sanmıyorum gormesınler
-
hep almak istedim bu typerı parası tamam araba yok şimdide ya <783^2 teşekkürler ilgine gelmeye gerek yok oraya boş yere.
-
ben istanbuldayımda onların aradıgını bılıyorum en azından 4 sıtede gordum :).sen bılırsın senı yonlendırmıı mben yıne.bence ıyıce arastır cunkı temız falan cıkar kufur yemıım sonra :)
-
ne kadarın varkı bı tane vardı gecen nette gordum 16 bın km de 45 ıstıyodu e son ama boyasız falan yazıyodu. temız gıbıydı
-
ruhsatta belki 2004 yazıyodur ama bu araba makyajlı kasa değil farkındaysan yan sinyaller falan dikiz aynasında değil çamurlukta sahibi kendisi farları stopları ön panjuru makyajlı kasayla değiştirmiş, ön panjurda hem garip duruyor hemde oturtamamışlar sanki yamuk gibi bagaj kapağındaki typer logosunuda rüzgar uçurmamıştır haralde, antende yok gezmeye gitmiş, bagajdaki h logosuda ya matlaşmış zor bir ihtimal bu ya da sporttan uydurmuşlar, panjurdaki typer logosuda olması gereken yerde değil sanki, sisler arabayı katletmiş zaten fotoğraflara bakarak bu kadar oluyor yol masrafımı çekersen ben geliyim daha sayarım sana istersen :) gene keyif senin tabi ama sana şunu söyliyim bende typer bakarken 2002 modelini 28 e, 2005 modelini 35 e buldum daha sonra daha fazla para verip 2004 ünü aldım 2005 modelden fazla verip yani pek toplatma niyetli alıncak bir araba değil çünkü typer bir debriyaj balatası değiştirsen gene işçiliğiyle 900-1000 ytl yi bulur zaten iyice araştırmakta fayda var spor araba alırken
-
ruhsatta belki 2004 yazıyodur ama bu araba makyajlı kasa değil farkındaysan yan sinyaller falan dikiz aynasında değil çamurlukta sahibi kendisi farları stopları ön panjuru makyajlı kasayla değiştirmiş, ön panjurda hem garip duruyor hemde oturtamamışlar sanki yamuk gibi bagaj kapağındaki typer logosunuda rüzgar uçurmamıştır haralde, antende yok gezmeye gitmiş, bagajdaki h logosuda ya matlaşmış zor bir ihtimal bu ya da sporttan uydurmuşlar, panjurdaki typer logosuda olması gereken yerde değil sanki, sisler arabayı katletmiş zaten fotoğraflara bakarak bu kadar oluyor yol masrafımı çekersen ben geliyim daha sayarım sana istersen :) gene keyif senin tabi ama sana şunu söyliyim bende typer bakarken 2002 modelini 28 e, 2005 modelini 35 e buldum daha sonra daha fazla para verip 2004 ünü aldım 2005 modelden fazla verip yani pek toplatma niyetli alıncak bir araba değil çünkü typer bir debriyaj balatası değiştirsen gene işçiliğiyle 900-1000 ytl yi bulur zaten iyice araştırmakta fayda var spor araba alırken
Bravo baba ozetlemisin !!
-
saolasın kendimizi düdüklettire düdüklettire öğrendik bizde :)
-
saolasın kendimizi düdüklettire düdüklettire öğrendik bizde :)
>%6rol >%6rol >%6rol. aman düdklenmeyelım :)
-
araba olaylarında adamı cayır cayır bunu sende biliyosundur >%6rol :)
-
toplam 35.000 ytl param var açıkçası kredi almaya kalksam s2000 de olabilir ama gerek duymuyorum çok teşekkürler ilginize alakanıza.
-
bence 35 ın varsa 02 03 makyajsız kasaya bak.cunkı ınan bana temız o fıyata zor bıraz makyajlı kasa.ama şans ısıdır bellıde olmaz.belkı bulabılırsınde denemek lazım
-
toplam 35.000 ytl param var açıkçası kredi almaya kalksam s2000 de olabilir ama gerek duymuyorum çok teşekkürler ilginize alakanıza.
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4129420 :) Eğer ilgini çekerse özelden mesajlaşırız...
-
pcp06; kardeş bu araba pert komple boyalı sakın bulaşma....
-
pcp06; kardeş bu araba pert komple boyalı sakın bulaşma....
Aman abi benim verdiğim link için dediğini sanacak >%6rol
-
hehe; ankaradaki 2004 siyah komple boyalıdır. bizzat sahibi söyledi, direğe daldık dedi e pert o zaman dedim ben de, ıhh mıhh dedi anladım ben onu :D :D
-
senin arabanda güzel bakmıştım sanırım bir kaza olmuştu bu araba ile ilgili yanlış hatırlıyorda olabilirim.
-
senin arabanda güzel bakmıştım sanırım bir kaza olmuştu bu araba ile ilgili yanlış hatırlıyorda olabilirim.
Doğrudur olmuştur. İstanbul ve Type R bir araya geldiğinde kaza kaçınılmaz ;)
-
Pm atıorum devam edelim dostum.
-
pcp06 sen ankarada mısın? baktığın ve beğenmediğin type-r lar var ise özelden benimle paylaşabilir misin?
-
Bence kazasız Type R aramaktansa en az kazalıyı aramalısınız. Özellikle motoru ve şanzımanı açılmamış, şasesi sağlam bir type R bulunmuşsa ve direklerde, tavanda bir işlem yoksa o type R iyi type R dır. Bütün bakımlarının ve işlemlerinin de servis kayıtlı olması güven vericidir. Nacizane fikrimdir. Saygılarımla...
-
ben alırsam motorunu açtıracam :seytani :seytani
-
Bence kazasız Type R aramaktansa en az kazalıyı aramalısınız. Özellikle motoru ve şanzımanı açılmamış, şasesi sağlam bir type R bulunmuşsa ve direklerde, tavanda bir işlem yoksa o type R iyi type R dır. Bütün bakımlarının ve işlemlerinin de servis kayıtlı olması güven vericidir. Nacizane fikrimdir. Saygılarımla...
Senin aracı tarif ediyor galiba yukarıdaki yazılar :) Cok dogru diyorsun bir de marka olmus araclar var harbi iyi giden onlar hepten pahalı ! Kısmet bakalım ..
-
istanbuldayım bende....
-
Senin aracı tarif ediyor galiba yukarıdaki yazılar :) Cok dogru diyorsun bir de marka olmus araclar var harbi iyi giden onlar hepten pahalı ! Kısmet bakalım ..
Evet benim aracımı tarif ettiği doğru ama ben bunu genel olarak söyledim type R sınıfındaki diğer arabaları da bu düşünceye dahil edebiliriz. Bu arada benim arabam da iyi giden type R lardan ama fiyata yansıtmadım haberin olsun >=ok
-
pcp06; peki kardeş hangi type-r lara baktın hangilerini beğendin hangilerini beğenmedin? Ben ankaradan kalkıp gelecem boşuna yol katetmeyeyim. Özelden yazarsan sevinirim...
-
soner kardeş gurolyi@hotmail.com eklermisiniz asil sende ekle burdan devam edelim hep birlikte müsaitseniz tabi.
-
[Evet benim aracımı tarif ettiği doğru ama ben bunu genel olarak söyledim type R sınıfındaki diğer arabaları da bu düşünceye dahil edebiliriz. Bu arada benim arabam da iyi giden type R lardan ama fiyata yansıtmadım haberin olsun >=ok
[/quote]
Dyno verisi varmı hic hocam elinde ? gerci ne kadar saglıklı o da tartısılır o degerlerin !
-
Ben ekleyemem haberiniz olsun
-
ekledim kardeş akşam konuşuruz....
-
Bomboş haliyle 202 HP çıktı ama o verileri boşver bence de. Ben aracımı kendim denedim biliyorum. Aracımı tanıyanlar da söylerler bunu... Neyse... Konu dağılmasın...
-
ok konusuruz sonra ! Daha olmadı HAfta sonu bir Florya gezisi yaparım artık !
-
Asil'in aracı gerçekten sağlıklı yürüyen sayılı type-rlardandır.
Kazası olması arabayı kötü yapmaz , zaten dünya üzerinde 36000 küsür tane olan bir araçtan bahsediyoruz. Asil'in dediklerine kelime kelime katılıyorum.
-
Asil e bende katılıyorum..ve iyi yüreyen type r lar arasındadır..
-
kendi aracım için söylemiyorum . Genel olarak kaza yapmamış motoru şanzımanı açılmış (spor debriyaj volan conta için ) emsallerine göre km düşük durumda olan Typer bırakında kazalılardan 1 milyar fazla istesin yani .. ha alırsınız almazsını o sizin bileceğinizi iş ama adam 1-2 lira fazla istiyor diye kimse bişey diyemez ...
-
Aracı gördüm seçimden sonraki hafta bakalım duruma teşekkürler.
-
kendi aracım için söylemiyorum . Genel olarak kaza yapmamış motoru şanzımanı açılmış (spor debriyaj volan conta için ) emsallerine göre km düşük durumda olan Typer bırakında kazalılardan 1 milyar fazla istesin yani .. ha alırsınız almazsını o sizin bileceğinizi iş ama adam 1-2 lira fazla istiyor diye kimse bişey diyemez ...
+5500 benim aracımda aldığımda kazalıydı ama şaselerinde en ufak oynama yok 2003 model orj 39.000 de toda baskı balata volan taktığım için şanzımanı ilk ben açtım motor kapağı hiç açılmadı
arabamı modeli yüksek ve kazasız hiçbir type-R la değişmem
-
Aracı gördüm seçimden sonraki hafta bakalım duruma teşekkürler.
Haydi hayırlısı Gürol ;)
-
beyler plakası ne 35 liralık type-r ın ben bilrim belki
-
slm arkadaşım benim typerımda satlık 2004 model gümüş gri kazasız sadece lokal boya var 42bin istiyorum ilgilenirsen buluşuruz ben ist teşekkürler.
-
eski konuları tarihine bakmadan hortlatıyorsunuz haberiniz yok :D :D :D