TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: G-Turk - Temmuz 08, 2007, 09:54:21 ÖS
-
yeni kasa siyah civic sahibiyim.dün adamın biri otoparkta geri geri gelirken bnm ön tampona sürttü ve cok cnm sıkıldı. hafif cizik war.cizikler için rütuş boyayla düzeltiriz dediler oda nasıl olur bilemiorum önce bi size danışiiim dedim.
aracı 2-3 kere fırçayla yıkatmak zorunda kaldm we fırça beklediğimden daha cok zarar wermiş boyaya. yakından bakıldıgında kılcal çizikler belli oluyo.bu sorunlar için ne önerirsiniz arkadaşlar?? hangi işlemi nerde kaça yaptırabilirim acaba?
son olarak aracı komple pasta cilaya sokmamı tavsiye ederimisinz? we tabi bu işlemde kaça patlar???
-
bölgesel tadilat yaptır..tamponun tamamını boyatma sakın..autoking e git..süper işçilikle yapıyorlar bu işi, tamponun ilk günkü gibi oluyor..
-
fırçadan dolayı meydana gelen çizikler güneş altında yakından baktığında belli olur. ama yine de süngerle yıkattırsan ii olur. eğer o tampondaki çiziği kendin halletmek istersen şöyle yapabilirsin. aracın rötuş boyası ile çiziğin üstünden geç. sonra biraz kurumasını bekledikten sonra pasta-cila sür. eğer vernik gitmediyse çizik belli olmayacaktır. eğer yok kendim uğraşmayacağım dersen hakkaten tamponunu tamamen boyatmaya kalkma çok pahalıya gelir kısmi boyama yaptır.
-
bölgesel tadilat yaptır..tamponun tamamını boyatma sakın..autoking e git..süper işçilikle yapıyorlar bu işi, tamponun ilk günkü gibi oluyor..
auto king bu işin üstadı olmuş artık geçenlerde peder sıkışık trafikte giderken arkadan bir tane T5 sürtmüş arka tamponun sol tarafında 8-10 cmlik çızık vardı auto king'den randevu aldık ve sabah 9:00 da aracı verdik akşam 6 da aldık sanki araca yeni tampon takmışlar boyalı olduğunu kimse anlamadı bile..
gerçekten çok güzel ve çok temiz çalışıyorlar senin dediğin sorunuda hemen çözerler aynısı bizdede olmuştu gene autokıng yaptı on numara oldu..
çizik tampondaki boyayı aşıp biraz daha diplere girmişti yani fiber malzemesi görünüyordu ama adamlar gene on numara yaptı öyle tamponu komple boyamıyorlar çizik olan yerin 5 ila 10 cm çevresini boyuyorlar oda boya rengini tutsun diye ve hiç anlaşılmıyoır..
bence senin sorununu sadece auto king giderir bana güven >=ok bu konuda,auto kingle kanka olduk artık, ama adamlar gerçekten işlerini düzenli yapıyorlar.. :con
-
ankarada otoking var mı? :)
-
ankarada otoking var mı? :)
Sanırım yok ama Sonax Aca yı tavsiye ederim Dikmende
-
http://www.autoking.org/ankara.htm
Arkadaşım Ankarada Var 2 Tane ... Kesinlikle Git Autoking Yapar ... Pasta Cila yaptıracaksan Ankarada Var İse Meguiars...
-
saolun arkadaşlar heralde konuyu açan arkadaştan daha çok yardımcı olmuşsunuzdur bana :)
-
walla beyler bende cok tesekkur ederim. konuyu açtm sora nette bi problm oldu girip bakamadım :ağlaa
en kısa sürede gidip yaptırcam. umarım içime sinecek gibi temiz olur
-
benim bir sorum olucak benim arka tamponda 10cm karelik falan bir boya atması var .. ve araba yıllardır kaskolu .. hasarsızlık indiriminin gozune vurmus durumdayız ..normal odenmesi gerekenin katılımını falan oduyoruz ..duydumki kasko yılda 2 tane on cam degistirmeyi ucretsiz yapıyormus, ve hasarsızlık indirimin kalkmıyormus .. benim arkadas 2 yılda bir bisi olmasa bile degistirirm ben falan diyince uyandım bende .. boyle birsuru seyi varmıs hasarsızlık indirimi kalmadan yapılan .. buna tampon falan da girmiyormu ?? giriyorsa nekadar buyukluge kadarı giriyor ?? boyle seyleri kullanmak lazım arkadaslar .. adamlar tonla para alıyor bizden.. en azından hakkımızı bilelim .. ( kaskolu olmak guseldir .. ama ne aldıgınızı bilirseniz diyorya reklamda kesinlikle dogru .. )
-
benim bildiğim tabi yaptığın poliçeye de bağlı, 1000 ytl ye kadar olan zararlar hasarzılığı bozmuyor. Akrabanın tiposuna hırsız girmeye kalktı 600-700 lira hasar vermiş ama hasarsızlık bozulmadan yaptırmışlar.
-
bende bugun babamla konuştum o konuyu, autoking den bahsettim falan cam filmmi we tum araca komple wernik dahil 1200 ytl dediler dedim ne gerek war dedi arabanın kaskosu war ordan çizikleri falan yaptıtırsın dedi ki zaten 800ytl ciwarı tutuyodu göçük çizik falan. bu konuyu bi araştırmak lazım. eger yaptırtabiliosak enayi gibi gidip para bayılamaya gerek yok
-
abi cizik falan yapılıyor onu biliyorum .. hatta kaskonun anlasmalı oldugu yer oluyor gidiyosun yaptırıyosun.. ve hasarsızlık dusmuyor .. ben tatil esnasında policeyi adam gibi okuyum donuste on cam degistircem( yılda 2 tan hakkımız var, kesin bildigim sadece bu), tampondaki boya atmıstı bide 1 mm derinliginde 3 cm uzunlugundabi cizik var o boya kalkan yere onuda yaptırırım.. bide anten kırdım gecenlerde radyonun antenini .. onu degistiririm eger kaskodan oluyorsa .. polliceden birseyler ogrendikce yazarım buraya .. buarada bu policeler internet sitelerinde de olabilir .. arastırmak lazım ..
-
ewet ya bi zahmet edindiğiniz bilgileri paylaşın arkadaşlar