TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: ALG - Haziran 28, 2007, 09:33:17 ÖS
-
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4351308
-
:wow :-s
Üretici firmayı cok merak ediyorum..
-
Şamil CO.
-
10 metre gider 11. metrede kalır gibi bir his var...
-
sekizyüzbin türk lirası yazıyor değilmi yanlış okumadım? :)))
-
yaa oyuncak gibi duruo ama <nohapy can haklı 11.metrede daılır gibi
-
Motoru Ne Koyuyorlar Acaba ??
-
İyi cesaret cidden farklı bir girişim olmuş.
Paylaşım için saol abi araştırmadayım.
-
ŞAMİL 55 AMG modeli de varmıymış acaba >%6rol >%6rol >%6rol
Bi kere isimden ofsayt makine. Ayrıc karoserin şekli çok kötü. Değmez bence...
-
Koreserin şekilimi var yaa? Ön taraf mclaren arka tarafa neoldu belirsiz abidik bişey, gene zihni evel bi türkün çıkardığı acayip bişey ( araba demiyorum ) ACAYİP bişey bu ya..
-
tasarım hatası gibi duruyor.
ön taraftaki hava girişleri, arka tarafın tamamı, markanın logosu ve zaten adı (şamil???)...
sanki yanlışlıkla yapmışlar
emeklerine saygı duyuyorum, adamlar denemiş ama..
O fiyata 1 tane bile satabilirlerse bence büyük başarı.
-
Şamil team >%6rol
-
millet araba çok ciddi bir araba hiç gırgır kaldırmaz yani.başka tasarımıda var bu aracın çok kalite yapmışlar tamamı el yapımı daha ne olsun.biliyorum bu aracı kısacası.bende diğer resimleri vardı kırmızısının...
-
aynen düşünüyorum. firmayı cok merak ediyorum dememden de kasıt oydu; bence cesur ve farklı bir girişim olmuş, tasarım tartışılır elbette ama tamamı da el yapımıysa 2 defa takdir ediyorum. ( isim değişirse güzel olur :( )
Bulursan diğer fotografları da ekleyebilir misin?
-
ok koyarım şimdi.isim olayı konusunda kesinlikle haklısın.sanırım adamın kendi ismi...
-
bencede iyi bir girişim olmuş..hakkını yememek lazım insanların..ama isim ofsayt gerçekten
-
ya bizim insan belli ya fatih koyar ya yavuz ya kanuni buda sokullu olsaymış bari.
-
Valla bence gereksiz bir girişim olmuş , çünkü 800.000ytl 'ye gidip 1 adet Lamborghini , 1 adette gündelik Porsche alırsın.
Kimsenin bu araçlara o paraları vereceğini sanmıyorum. Ayrıca motoruda çıkma alıyorlar , tercih sizin , yani 1.3 , 1.4'ten tutun sl65amg motoru bile olabilir :) Ama bu paralara biraz hayalperestlik olmuş.
-
tamam yapmışlar bişey helal olsun ama
bence projeyi çöpe atsınalr maketinide yaksınlar :)
-
şaka gibi :dil