TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Honda'nızı Tanıyalım => Konuyu başlatan: Güven - Eylül 13, 2005, 11:28:07 ÖÖ
-
Resimler Civic Type R Owners bölümüne taşınmıştır .
-
Kırmızı Type R güzel duruyor, kazasız belasız,
Buluşmalarımızda kapalı garajdan çıkarak bize katılmasını dileriz. :-)
-
kazasız belasızzzz kullanman dileğiyle gercekten çok güsell
-
aha evl
aha hondahastası bi şahsıyet daha
aramıza hoşgeldin :-o
-
Abı MUmKUnSe Bı Kac ReSIm DahA AlsAK,,,,,
BıDe AllAH BaGısLASIn KıZIn CooooOq TaTLı Yaaaa :lol: :lol: :lol:
-
Amin Allah Razı olsun Arkadaşlar Tabiki buluşmalar olursa yattığı yerden kalkıp gelecep öyle miskin miskin yatmaktan yoruldu zaten :)
-
Gerçekten Çok güzell güle güle kullanın...
-
suuuuuuuuuuperrrrr
-
AbI OrDA OtuRAN KımDIR??????
BırDE BıkAc RESIm DAHA IyI OlUCaKTIr....
-
arabanın maşallahı var... kazası, belasız, cezasız kullanırsın inşallah..
gerçi ona araba dememek lazım ya..
type r bambaşka bir şey..
kızınızı da Allah bağışlasın.. Uzun ve hayırlı ömürler versin inşallah..
ilk buluşmada merakla görmek isteyeceğim arabalardan birisi bu olacak...
-
çok güzel araban, maaşallah... nazar değmesin
-
buluşmalara mutlka bekliyoruz...
renk renk çekelim... gümüş, kırmızı, siyah.... :)
-
guven abi arabannn tekrar hayırlı olsunn. kazasızz belasız kmler :D
-
Herkese yorumları için sonsuz teşekkürler
-
Yeni resim eklemesini becerebildim sonunda
-
Masallah,,,
Ben teslim alamazdım. Kıyamazdım sanırım...
Allah Kaza, bela vermesın abi... Yeniliklerini bekliyoruz :cool:
-
allah kaza bela vermesin maşallah güle güle kullanasın,da birşey sorcam müsade verirseniz abi nedir şu sis farı olan yerin boş çılgınlığı bu aralar çoğu typerde görüyorum yaw herkezmi aynı şeyi düşünüor yoksa....!
-
aldıgında sis farı yok zaten arabada o bir extra aksesuar :D
-
yaw ilk typerlarda var idi ama,makyajlı olanlarında fabrika çıkışlı yokmu!
-
Hayır Yok Bırak Sis Farını İçinde Orjinel ne teyp ne de kolon bilem yok hepsini çalmışlar herhalde gemide :lol:
-
ömer arkadaşta alırken taktırmadım demiştin,hafifliği düşünerekten...bir yanlışınız olmasın ben merak ettim şimdi bu konuyu?varda isteğemi bağlı yoksa hiç yokmu!!!!!!
-
İlk gelen Type R larda da yok sis farı. Ben sonradan taktırdım sis farı, çok da güzel oldu :-D
-
orjinalde sis farı ve müzik sistemi yok.. isteyenler sonradan taktırıyor mecbur...
-
kazasız belasız...10 numara....kırmızısıda hain duruyor yaw...arkadaşın dediği gibi bir rahatsız hondacı daha....yaw alıyorus binmeye bilem kıyamıyorus..warmı waaarr..a geliyor iş....:-)
-
tr ye gelen ne ilk nede son wersiyonlarında sis farları yok..eski kasalarda sis yeri güsel oluyor..yeni kasalarda ise arada boşluk kalıyor..sportlarda ise standart..
-
Erdoğan Abi demişki ;
kazasız belasız...10 numara....kırmızısıda hain duruyor yaw...arkadaşın dediği gibi bir rahatsız hondacı daha....yaw alıyorus binmeye bilem kıyamıyorus..warmı waaarr..a geliyor iş....
vallaha öyle erdoğan abi otoparkı olmayan yere misafirliğe bilem zor giderim bide zaten kıyamıyorum Bir aydan beri ilk defa bu cuma akşamı aldım ve cumartesi akşamı tekrar mekanına götürdüm. Özlüyo insan ama fena tetikliyor beni cumartesi anadolu yakasında epeyi bir gazladım yani :)
-
güwenin deği gibi..otopark olmadığı yerde konaklama yapmıyorum..muhakkak garaj olmalı...saniye bırakmaslar aracı mahwederler...hondacılar korurlar arabayı ama..diğerleri korumazlar:-)
-
En son haliyle resimleri güncelleyip yeni resim ekledim arkadaşlar :) :cool:
-
guven cok gusel araban ordaki bıcırık senin ufaklıkmı...cok tatlı yaw
-
Allah Bağışlarsa benim Altınerim.Çok Teşekkür Ederim saolsss :D :D :D
-
V2'de fena duruyo...
Tekrar güle güle kullan... :-)
-
hayirli olsun...kirmizi yakisyor bu arabaya....
-
V2 hayırlı olsun :)
Maaşallah!
Ses nasıl? Memnun musun bari?
Bir de kule gergisi lazım acilen
-
Gereğinden fazla memnun etti beni inanırmısın SuperSonic :D Hatta o kadar memnun ettiki araba böğürmekten başka bişey yapmıyo bu aralar çok yükleniyorum :D Kule gergisine gelince o sorun değil heryerde mevcut nede olsa :D Sen memnunmusun peki bir ara senle ekürü ekürü böğürterek dolaşalım ne dersin :cool:
-
bir ara senle ekürü ekürü böğürterek dolaşalım ne dersin
:unibrow:
-
Aman Ömerim kızma sakın özür dilerim :mrgreen: Tüm Type R cılar ekürü olalım ama orada Edistede V2 olduğundan onu yazmıştım böğürterek tüm trafikte senfoni yapardık :D
-
Aman Ömerim kızma sakın özür dilerim :mrgreen: Tüm Type R cılar ekürü olalım ama orada Edistede V2 olduğundan onu yazmıştım böğürterek tüm trafikte senfoni yapardık :D
tmm abi siz type-r lılar takılın bakalım :-D
-
:D:D . . . .
-
Gürültü yapmaktan içeri atarlar valla... :-D Tabi yakalamaları da lazım...
Bir gün TypeR gençliği toplanalım bakalım
-
walla ii olur toplanmak. katılmak isterim
-
toplanalım toplanalım diyoruz ama icraat yok arkadaşlar kusura bakmayın ama iftar bilem yalan oldu yane daha ist turu yapacaktık göya cadde den başlayıp :? :? :?
-
toplanalım toplanalım diyoruz ama icraat yok arkadaşlar kusura bakmayın ama iftar bilem yalan oldu yane daha ist turu yapacaktık göya cadde den başlayıp :? :? :?
THT'de hiçbirşey yalan olmaz...
Herşeyin zamanı var. Herkes buluşur. Biz BULUŞACAĞIZ...
-
Havalar iiyken diyorum buluşma falan yapsak ii olur yane yeni üyelerde aramıza katılmışken yane çok süper :) Böğürte böğürte inletiriz ortalığı bu arada benm tesisat düzeldi bide müzik inletmesi yaparız diyorum :D :D :D
-
Havalar iiyken diyorum buluşma falan yapsak ii olur yane yeni üyelerde aramıza katılmışken yane çok süper :) Böğürte böğürte inletiriz ortalığı bu arada benm tesisat düzeldi bide müzik inletmesi yaparız diyorum :D :D :D
Full gürültü gidiyorum diyosun içerden, motordan... :D
-
wall ii olur..en kisa zamanda yapalim..tanisalim, cosalim 8)
-
wall ii olur..en kisa zamanda yapalim..tanisalim, cosalim 8)
Coşalım :D :D :D
-
maşallah aracın güselllll :D
-
ötesi yok abi type r rulezzzzz
-
Buluşma Gününden Hatıra
(http://img219.imageshack.us/img219/5958/gvn6au.jpg)
-
Maşallah hem arabaya hem sana nazar değmesin...
Kırmızı çok göz alıyor cidden... :-)
-
Allah Razı olsun Ömerim
-
Yakında araçlarımızı yıkatıp cilalatıp bir fotoğraf günü yada gecesi
düzenleyeceğiz bunu da buradan duyurmuş olalım. :-)
-
Güven abi hiç bahsetmiyorsun neler yaptın, hiç resim falan koymuyorsun, olmaz böyle ama, sırf imzandaki resmi güncelleme ;D
-
Aynen oyle Onur haklı valla Güven abi :)
-
Ok arkadaşlar güzel resimler koyarım ama bana öyle prof çekim yapacak bir teklif gelmiyoki ( Bu arada bu taş Onurun Kafasını yarmadı umarım ) Bir gün yıkatıp cilallatıp güzel resimler çekip buraya koyarım.... Güncellemelere gelince onların arkası gelicek kısmet olursa ;)
-
(http://img245.imageshack.us/img245/9363/gvn11ic0.jpg)
-
(http://img225.imageshack.us/img225/1994/yanhksmd4.jpg)
-
(http://civictype-r.co.uk/phpbb2/garage.php?mode=view_gallery_item&type=garage_gallery&image)
-
(http://img482.imageshack.us/img482/9393/forum18yg.jpg)
-
Süper araba kazasız belasız ne diyelim :)
-
allah kaza bela vermesin :) cillop makina
-
Allah Razı Olsun Arkadaşlar
-
maşşallah kanka
-
Hos makina guven hocam...kazasiz belasiz...;)
-
Maaşallah Güven abi, giderken bile resmin var ya daha ne profesyonel olacak ;D Ama gel bir gün buralara, yapalım hep beraber yıkama cilalama fotoğraflama muabbeti :)