TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: ALG - Haziran 09, 2007, 12:00:40 ÖÖ
-
(http://img169.imageshack.us/img169/4869/2445040796e5e13987ajz2.jpg) (http://imageshack.us)
-
güncel,kimse bilardoyla ilgilenmiyor mu arkadaşlar?
-
i am very good bilardo Player :artis :artis
İyi oynarım, severim, takip ederim... Herhangi bir organizasyonda zaten klasik siz kovana kadar bende varım ;)
-
amerikanda iyiyim ama 3 top bana göre degil
-
amerikanda iyiyim ama 3 top bana göre degil
Al benden de okadar.. Ama bilardo zaten mantık aynı hertürlü >%6rol +Agent
-
amerikan şans işi, 3 top oyuncu işi :kurba
-
kesinlikle katılıyorum. amerikanda ne taraftan atarsan at illa ki bi şekilde giriyo top deliğe. Ama 3 topta falso vericen iyi görücen nereye vurursan nereye gider onu bilicen. Ama orada gelenlerde illa ki amerikan oyanayan da çıkar. Ben de gelirim. Her ne kadar iyi bi oyuncu olmasam da :)
-
İzleyici olarak gelirim her türlü :)
-
Fotoları Alırız :)
-
ok o halde..amerikan + 3 top yaparıss...yeterki toplanalım, kişi sayısı çıksın..
evet amerikancılar ve 3 topçular, elleri görelim....?
-
American +1
ama sayı çıkmazsa 3topada girerim anlıycanız hertürlü
+Agent >=ok
-
ALG
yassi
yako (memduh)
agent
-
Cumhur abi gelirim dememişmiydi? Hadi arkadaşlar lüffen ama + + + + + ları görelim
-
ALG
yassi
yako (memduh)
agent
Deeperblack (felaket izleyici)
-
ALG
yassi
yako (memduh)
agent
Deeperblack (felaket izleyici)
Can_DCK (18-19-20 Haziran Harici)
-
ben çakmam bilardodan :)
-
ben çakmam bilardodan :)
Güven abi gel hakem olursun izliyici olursun. Başımızın tacısın abi >=ok
-
gelmezmiyim kısmet olursa inş yanınızdayım >=ok
-
Güncel liste
1-ALG
2-yassi
3-yako (memduh)
4-Agent
5-Deeperblack (felaket izleyici)
6-Can_DCK (18-19-20 Haziran Harici)
7-Güven
Evet.. arkadaşlar güncel olsun katılım bekliyoruz..
-
up...
Semih Saygıner' i davet ettim bilardo buluşmamıza ama 2 aylık süre içinde programı fullmüş... :(
1-ALG
2-yassi
3-yako (memduh)
4-Agent
7-Güven
8- SEMİH SAYGINER >%6rol demek isterdim ama programı çok yoğunmuş o yüzden katılamayacakmış...
-
Geldiğini Düşünemiyorum Ztn Ben Biz Oynamazdık Herhalde :)
-
Dükkanımda bir üç top bir amerikan var ben dahil herkez Amerikancı 3 top oynayan yok hatta suan satılığa çıkardım isteyen olurmu onuda bilmiyorum ya neyse
uzun lafın kısası Amerikancıyız :hehe
-
benim için farketmez demek isterim ama 3 topu da amerikana değişmem yani. 3 top bilardo daha zevkli ve heyancanlı oluyor.
Hodri Meydan... İsteyenle, istediği bilardoyu oynarım...
-
Deniz biz senle american oynarız >=ok
Maksat birlikte zaman geçirmek değilmi
-
Bayanlar oynayabiliyor mu; korkmayın dart turnuvasındaki gibi beceriksiz değilim :kurba :kurba
Ben de Amerikancıyım >=ok
-
ıstaka tutmayı ellerin kime ait olduğu farketmez angella... sorun ve ayrım yok >=ok
-
Ne Zaman Gidiyoruz Veya Şöyle Soriim Gidiyormuyuz?:)
-
1-ALG
2-yassi
3-yako (memduh)
4-Agent
7-Güven
8-Vtimania
Mekan ve masaların kalitesi önemli...bu arada güven abi ben anlamam dediğine göre kesin bir iş vardır onda..
-
Bizde arkadaslarla amerikan oynarız genelde...
1-ALG
2-yassi
3-yako (memduh)
4-Agent
7-Güven
8-Vtimania
9-mert2002vtec
-
salon bilen varmı? düzgün bir mekan olursa iyi olur
-
salon bilen varmı? düzgün bir mekan olursa iyi olur
Konuştugumuz mekan uygun bence
-
Neresi Abi ? Bizde Bilelim Mekanı?
-
Cumhur üstadın yanına benide yazın , felaket oturucu olarak :)
-
Neresi Abi ? Bizde Bilelim Mekanı?
Bahçelievler Bilardo Max olarak düşünüyoruz...
-
Biz Nasıl Bulucaz ):
-
Kesinleşsin tarif ederim..basit yeri zaten..e5 ustunde kadır has centerın yanı
-
bende yaylada güzel bir yer biliyorum , ama kadir hasın yanı guzel diyorsanız.. karsıdan gelcek arkadaslar için daha uygun olur..
karsıdan gelirken arkadaslar fatih sultan mehmet için soluyorum geçiniz sağdan okmeydani taksim sapagına giriniz düz devam ediniz sütlüce bilmemne oralara sapmayınız soldan kaptırabildigniz kadar kaptırınız zaten sizin hızını azaltacak 2 viraj gorceksiniz ondan sonra yol 2 ye ayrilacak siz sağ taraftan E5 e cıkacaksınız topkapi cevizlibag tarafına ordan sonra yine 5-6 dakka bastırın kadir has sağ da kalıyo zaten >=ok
-
Oohhh baya uzakmış yaa.. Biraz daha yaklaşıverin bea köprüye doğru please
-
Hahah Noldu Ali Kaçma Bakim ...
-
Gün bellimi?? c.tesi yapmayın sakın lütfen bari
-
şimdi biz kalktık taa ömerlilere geldik..bu yakaya geçmemeniz biraz ayıp olmazmı beyler?
-
+1903 >=ok
şimdi biz kalktık taa ömerlilere geldik..bu yakaya geçmemeniz biraz ayıp olmazmı beyler?
-
Hobaaa Altıner abimm gelmeyiz diyenmi oldu size >=ok Yalznıca bu c.tesi (16/06) olmasın. Pazar olsun yada bidahaki cuma,ctesi,pazar hiç farketmez.
-
eyw. ali..tamamdır >=ok
-
Her Türlü Aranızdayım Ancak Yolu Hiç Bilmiyorum...
-
Her Türlü Aranızdayım Ancak Yolu Hiç Bilmiyorum...
Takılırı beraber gideriz >=ok
-
Anadolu Buluşur Öyle Gider Avrupa İle Ortak Bi Yerde Buluşulur Bilardo Salonuna Yakın Sonra Salona Geçilir .
*Salon Küçük Mü?
*Salon İçimizi Bunaltır mı?
-
GS-BJK-FB Mi Yapacağız :)
-
Anadolu Buluşur Öyle Gider Avrupa İle Ortak Bi Yerde Buluşulur Bilardo Salonuna Yakın Sonra Salona Geçilir .
*Salon Küçük Mü?
*Salon İçimizi Bunaltır mı?
Salonun Türkiye'deki en iyi salonlardan biri oldugu söylenıyor..
-
tarihi bi netleştirelimde, yer tarifi kolay arkadaşlar..
tarih konusunda fikirler ne yönde?
-
Walla gelebilen olursa hafta içide gelirim ben yani.. >=ok
-
22 haziran cuma - 23 haziran cumartesi ?
-
C.tesi >=ok
-
Cuma
-
22 haz cuma olur..
-
Abi 22 Haziran Cuma Oluyor...
-
22 haziran cuma uygundur o zaman
-
herkese uyarmı 22 haz cuma?
-
Walla ben 8de işden çıkıp (bakırköyden) B.çamlıcaya gelip, o saatte oraya geri gelicem.. Sorun değil gelirim >=ok
-
Dönme Direk İşte Gelsen Daha İyi Değil mi?
-
Walla ben 8de işden çıkıp (bakırköyden) B.çamlıcaya gelip, o saatte oraya geri gelicem.. Sorun değil gelirim >=ok
işden çıkı direk gelsene işte yaw?
-
işden çıkı direk gelsene işte yaw?
bir şekilde ayarlamaya çalışcam artık bakalım.
-
bende warımm milet itina ile seyeredenlerde eğer ogüne kadar çözmüş olamazsam çnk bi arkla çalışıoruzz daha doğrusu kafayı yemezse bnm yüzümden öğrenicem :gitar
-
cuma aksam bana da uyar
-
şimdi ben yine bi kaç gün pc 'ye oturmayınca dolu olay olmuş hemen dalıyım konuya.
öncelikle bende her türlü varım, çok iyi oynamam ama maksat THT bir olsun
yer konusunda da sadece tavsiye olsun diye söylüyorum. Ben sürekli profilonun, oyun salonunda oynuyorum büyük bir salon, aynı salon içinde 4 adet 3 top masası yanlış hatırlamıyorsam 8 adetde american masası var, ayrıca bir adet büyük olan bize gelmiyecek pro bir masa var. bilardo dışında bowling, dart, atari, masa tenisi, internet cafe, cafe, alkollü içkiler (ki bira eşliğinde oynanır bilardo dimi ama) gibi çeşitli aktivitelerde bulunuyor. karşıya yakın olmasıda ayrı bir avantaj ama sadece öneriydi maksat yer çeşitliliği olsun
ben her yere her çeşide okeyim
-
aBİ BENDE FENA DEĞİLİMDİR 3 TOPTA ORGANİZASYoN AKŞAM OLURSA KATILMA OLASILIĞIM OLUR FULL ÇALIŞIORUSS KAHRETSİn
-
Evet Aslında Profiloda Olur Otopark Sorunuda Olmaz ... Yerininde biliorm
-
Evet Aslında Profiloda Olur Otopark Sorunuda Olmaz ... Yerininde biliorm
Al benden de okadar >=ok
-
Arabadaki 5 cm yay lardan ötürü giriş çıkışım çok problem olmuştu bir kere gittim daha gitmiyorum ;)
-
mekan olarak bahçelievlerdeki yer daha iyi..akşam trafiğinde profiloya gidiş zulüm resmen..
-
İnşallah Buluruz :)
-
bak şimdi yaa
-
burdan devam
http://www.teamhondaturkey.com/forum/index.php?topic=8586.new#new