TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => Diğer Honda Modelleri => Konuyu başlatan: Faruk - Haziran 07, 2007, 10:17:56 ÖÖ
-
Civic Type R da kullanılan 2.0 220 hp lik motor bu arac ta da kullanilacakmis.. :vaww :vaww
valla honda bu güne kadar yapmadı ama piyasa müsait..astra twintop, vw eos, megane cc, 307 cc, focus cc, olurmu olur yani.
(http://img261.imageshack.us/img261/5736/civiccc800xz2.jpg) (http://imageshack.us)
-
Olur hemde cok güzel olur :lovee renk bu olmamalı ama >%Sakin
-
>%Sakin >%Sakin olmamış beğenmedim ben... başı açık araba istemiyoruz biz >%6rol >%6rol
-
Hondaya Yakıştıramadım ...
-
yaww can bu araba photoshopp merak etme gerçek değilll >%6rol >%6rol
-
arkadaslar bizim kampuste var yaa kampuste canım 2002 civic ii komple kesmişler pickup yerine kullanıyolar , sz burda uuyuyosunuzz fotosunu atcam birazdan
-
Çok kötü olmuş...
-
Photoshop bu kadar kötü kullanılabilir....
-
eski konu...
kötü fatoşşş
-
kötü olmuş bence de sevmedim ben, honda dediğinin üstü kaplaı olur :emo olursa da sunroofu olur. :artis
-
Honda böle bşy yapmaz zaten >=ok
-
birde ricam olacak..konu açmadan ARAMA seçeneğini kullanalım ltf..
-
bu arada şöförün kafada felçli gibi >%6rol
-
Şöföre yandan airbag patlamış abi :) Yumurta kafa şekli
-
şoför avrupa yakasındaki burhan ı andırıyo sanki >%6rol pabucumun pugcularııı dicekmiş gibi duruyo
-
Emeğe saygı bile diyemiyorum bu photoshopu gördükten sonra ya :)
-
ben diyecektim adam aynı Burhan'a benziyo diye,algıda ortak seçim bu olsa gerek :D ön taraf 4 koltuk tek sıra,benzin deposu arka koltukların üstünde kapaktan anlaşıldığı kadarıyla :)
-
ben diyecektim adam aynı Burhan'a benziyo diye,algıda ortak seçim bu olsa gerek :D ön taraf 4 koltuk tek sıra,benzin deposu arka koltukların üstünde kapaktan anlaşıldığı kadarıyla :)
Burhan Style :kopkop
-
bu fatoşş emeğe saygısızlık esas....buhran modeli bi şöfer yanında afdosu, kepaze çizgiler, bu ne böyşe yaaw...insanlık ayıbı walla >ag bak yine dellendim
-
bncede honda böle bi araba yapmaz,yapmamalıdır!!
-
>%Sakin >%Sakin olmamış beğenmedim ben... başı açık araba istemiyoruz biz >%6rol >%6rol
+1500 muhahahaa çok iyi yaa >%6rol