TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => Type R - Civic / Integra (DC,EP,FK) => Konuyu başlatan: maestro_es - Haziran 05, 2007, 11:23:18 ÖS
-
Arkadaşlar yeni type-r'la ilgili merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.
-
bu arada biraz önce 0-160 ölçtüm 16 saniyede aldı. aslında biraz daha ii olmasını beklerdim ama hava biraz yağmurluydu ondan böyle oldu heralde.
-
mesela 0-100 ve 0-200 lerini çok merak ediorum.(aman dikkat haaa :):)
-
0-145 9,6 sn ölçmüşlerdi ark'lar draglarda sliklerle falan tabi :)
-
0-145 9.6 sn stock muydu bu araç çok iddialı bi veri bence..
-
şunu merak ediyorum.araç nasıl yakıor.şehir içi sakin kullanımda.ve gazlamalarda.
-
0-160km 16 sn aslında okadarda kötü bir değer değil çünkü eski kasada 15 sn de çıkıo ama daha 5000km de.arakadaş 0-145km 9.6 demiş.hondatalı toda egzantrikli toda debriyajlı toda headersli injen caili komple egsozlu ep3 typer 0-145km ye tam 9.5 da çıkıo sanırım dediğin böyle bi araçtır aksi halde 12 saniye bile zor plotajı bilmem ama :):)
-
0-145 9,6 sn ölçmüşlerdi ark'lar draglarda sliklerle falan tabi :)
bu deger yeni type r a mı ait, anlıyamadım pek?
-
0-160 km 16 sn çıkmış yeni typer ın.
-
bu deger yeni type r a mı ait, anlıyamadım pek?
hayır benim aracın değeri 2003 ep3 >=ok
-
0-160km 16 sn aslında okadarda kötü bir değer değil çünkü eski kasada 15 sn de çıkıo ama daha 5000km de.arakadaş 0-145km 9.6 demiş.hondatalı toda egzantrikli toda debriyajlı toda headersli injen caili komple egsozlu ep3 typer 0-145km ye tam 9.5 da çıkıo sanırım dediğin böyle bi araçtır aksi halde 12 saniye bile zor plotajı bilmem ama :):)
dediklerinin hepsi olmasada bikısmı var dostum :seytani
dragda ölçülen değer diyorum (ark söyledi ben ölçmedim ) araba 80kg falan hafif + slikleRRRRR + pilotaj :artis
-
dediklerinin hepsi olmasada bikısmı var dostum :seytani
dragda ölçülen değer diyorum (ark söyledi ben ölçmedim ) araba 80kg falan hafif + slikleRRRRR + pilotaj :artis
maşallah makina tehlikeli olmuş :)
-
şehir içinde 100 kmde ortalama 12litre civarında yakıyo ama habire gaza abanınca bi de şehir içindeyse 14ü buluyo. şehir dışında devirli kullanırsan 10-11 filan işte muhtemelen ep ile aynı yakıyodur. bu arada 0-145 9.5 saniye baya ii. normalde 0-130 o kadar olmaz bişeyler eklenmiştir muhakkak.
-
yol tutuşu nasıl ,eskisinden daha mı iyi acaba ?
-
yol tutuşu fena değil. yön değiştirmeleri ve direksiyon tepkileri keskin ama sonuçta eskisine göre daha ağır olduğu için sağa sola keskin dönüşler yapmak daha zor olur.
-
dostum video çekebilirmisin 0-100 ve 0-200.tabi uygun bi zemin ve yolda.en verimlisi bu olur bence.en azından aracın sesini falan duyalım.internette var ama bi türkün gazlaması farklıdır >%6rol >%6rol
-
valla bi arkadaşın çekmesi lazım videoya. bir elde direksiyon öbür elde telefonla vites zor oluyo geçen kronometre tutcam diye uğraştım baya.
-
ozaman yanına bi arkadaşınıda al mümkünse kız olsun kg olayı açsından :) çekin bakalım ne sonuç olucak.aslında ben eski typer ile pek fark olucağını sanmıyorum ama denemek lazım sonuçta...
-
eski type r la farkı en iyi rollingde çıkar ortaya, öyle kamera çekimiyle falan olmaz..birgün buluşmamıza gelir arkadaş, yolda yaparız roll u yazarız sonuçları buraya..
-
eski type r la farkı en iyi rollingde çıkar ortaya, öyle kamera çekimiyle falan olmaz..birgün buluşmamıza gelir arkadaş, yolda yaparız roll u yazarız sonuçları buraya..
Altıner abi sende benden betersin herkese gider abi >%6rol
-
yok be alim bee >%6rol aşkolsun , hani belli olsun o açıdan diyorum..maksat denemek yani..
-
yok be alim bee >%6rol aşkolsun , hani belli olsun o açıdan diyorum..maksat denemek yani..
Anlıyorum tabi abi, yanınızda ben bilem kalkarım >%6rol Hatta bizim mert gelir alayımızı ayırır >%6rol
-
heuehehhehee..
-
30-160 videosu... 0-160 olcaktı da arkadaş geç basmış düğmeye. ama sonra 0-200 çekerim o zaman daha aydınlatıcı olabilir. link: http://www.youtube.com/watch?v=xqiU3chcKm0
-
teşekkürler mestro sesi çok güzel.hızlanma videosu olarak yenilerini baklioruz.(bu pek belli değil :)
-
Videoyu ben çektim ama düğmeye geç basmışım. Bi ara yine video çekeriz hatta gündüz vakti olursa daha iyi olur ama 0 - 200 zor gibi onun için istanbula giderken çekmemiz gerek :D
-
motor sesi guzelmiş gercekten... bu arada vtec ve kesici hangi devirlerde yeni typer da ???
-
Güzel ama denemek lazım tabi :D
-
Güzel ama denemek lazım tabi :D
deneriz :D
-
30 kg hafifletiyorum ben arabayı bi deneyelim abi :)
-
vtec 5400de giriyo 8300de kesiyo
-
Meraba Arkadaslar Bende Yeni kasa Type-r Alıyorum Ve aslında srmak istediğim cok sey Var...0-100 ü fabrika verilerine Göre 6.6 DenLio ama Pist Sonuclarında 7.3 e kadar cıkıo ? Yagmurlu zeminde Normal olabilir ancak kuru zeminndeky Verisini cok merak ediorm.. Forumunuzu google dan buldum ve suanda kayıt oldum sanırımda tek sorucagım forum burası? Bende Hondacıyım Honda civic sport um vardı artık pert :)
-
ya torku düşük olduğu için fazladan ağırlık olumsuz etkiliyo bi de 6.6 saniye diyorsa yapılabiliyo demektir ama seni büyük ihtimalle şu son otomobil dergilerinde okudun ben sana söliyim o adamlar alışmışlar turbolu arabalara bunu kaldıramıyolar çünkü eğer tork düşükse vitesi deiştirdiğin noktaya, değiştirme hızına dikkat edeceksin.
-
Valla bir Type R da arayacagım son sey 0-100 olsa gerek , varsın kalkmasın onemli olan 400 mt yi kac sn de gececegi bazen kagıt ustunde cok iyi degerleri olan araclar 400 mt sonunda 2-3 boy yerler bu yuzden her zaman kriter 400 mt gecis suresi olmalıdır diyorum ..
-
doğru söylüosun
-
ewt dergide okumustum arabayı hem yerdn yere vuruolar hemde Karakterini öne vuruolar ikilemde bıraktılar açıkcası ..Ve 0-160 14.9 yazıo dergide auto car 14 ateşli hatchback testlerinde...Sen 16 diosun mesela youtube dada 16 sn civarında...
-
14.9 yazmışlar da yanlış yazmışlar çünkü 0-160da 9. filandı o testte. ya benim gördüğüm type-rı en çok kötüleyen dergi autocar idi. ama onun haricinde topgearda ve fifthgearda baya övüyolar.mesela topgearda 30 hothatch içinde en iyisi seçmişler stig test etmiş dur linki vereyim: http://www.topgear.com/content/timetoburn/sections/galleries/other/hot_hatch_debate/01/
-
aynen ;) Statejik hareket ediolar zurnaLar demekky saol link için...
-
Mugen Parçalar piyasaya ne saman çıkar acaba ? :seytani
-
Yeni kasa Type r biraz daha agır diye biliyorum , bari 220 - 225 beygir civarı olsaydı agırlık / guc oranıda azaldı ve Astra opc 240 , Megane RS 225 , S3 265 beygir ile cok daha guclu ve torklular turbo sayesinde, hep bir dedikodu vardı Type RR diye S2000 motorlu Type r diye ole birsey olsaydı bilmiyom gercekte nasıl olur fakat kagıt ustunde cok fark olmazdı , bu arada S2000 motoru daha iyidir demiyorum fakat illaki aradaki 40 beygir onemli bir fark yaratacaktır ..
-
s2000 motor şasiye uymaz o yüzden tercih etmemişlerdir. ama şöle bişey var golf gti da 200 beygir mkVI da 200 beygir olcak gibi şeler duydum.bence arabanın performansı gayet ii abi. ha bide astra opc 0-100 6.4 yazıyo fabrika verisinde ölçmüşler 7.4 çıkmış. type-rr dedikodusu doaşıyodu da bi sene evvel millet umudu kesti çıkmicak heralde. biz de modifiyeye gitcez artık. ah mugen parçalar ucuz olsa.
-
Neden uymuyor kulakları mı denk gelmiyor acep , S2000 motoru daha kısa storklu Type 86*86 , S2000 84*88 gibi birsey olması lazım sallamıyorsam , yinede bence biraz daha haini guclu olsa guzel olurdu yada biraz daha hafif .. Her halde muthis arac cunku o bir Type R .
-
type r ın performansı muhakkakki iyidir..K20 devam ediyor aynı kasa üzerinde..vtec zamanlaması biraz daha geri alınmış..
ama bu araçta tek kabullenemediğim şey R ruhunu elektronik donanımlarla modernize edip satışa sunmaları..bu aracın hakkı 220 hp gibi bişi olmlaıydı..ama yine aynı şeyi yapacaklar muhtemelen, JDM versiyonunu 220 hp lerde satacaklar..
-
bence typer larda k20 kullanımı daha iyi olmuş... k20 de alt devirler f20 den çok daha iyi.. zaten k20 ye bikaç küçük dokunuşla f20 nin üstünden atlarım affetmem yani :)
-
5 kapısı 220 beygir olarak çıkıyor zaten.. türkiyeye ağustos gibi gelicek diye okumuştum bi dergide.. bakalım 3 kapımı daha iyi 5 kapı mı..
-
türkiyeye gelmesi zor görünüyo çünkü sadece japonyada var şimdilik. civic sedan türkiyede direksiyonu solda üretilio da typer modeli trkiyede üretilmez orda diresiyonu solda yapıp göndermeleri lazım öle yapabiliyolarsa önce avrupaya sora bize gönderirler heralde
-
K20 yi 220 hp zor değilde . Japonyadaki gibi fren sistemi, forged piston ve lsd li gelirse o zaman bomba olur işte... ama ben hiç sanmıyorum türkiyeye jdm göndereceklerini ..
-
tdm yollarlar baba no problem. >=ok
-
TDM'ye biz çeviriyoruz işte sanayilerde sürünüp :)
-
olsun işte japon-türk birliğinden güç doğar :)
-
bence typer larda k20 kullanımı daha iyi olmuş... k20 de alt devirler f20 den çok daha iyi.. zaten k20 ye bikaç küçük dokunuşla f20 nin üstünden atlarım affetmem yani :)
Alt devirler gunluk kullanım icin onemli degilmi ? Hangi S2000 kullanıcısı acaba yanında bir CTR gazlarken 6500 devir altına indirir aracı , K20 nin daha dengeli guc dagılımına oldugunda hem fikirim ama sonucta guc guctur ve hızlandıkca 200 km hızlarda aradaki 40 beygir kendini belli eder ..
Stock CTR ve Clio 182 ve S2000 ile Clio 182 hızlanmalarını seyrettim , birebir S2000 CTR hic denk gelmedi fakat S2000 hakkını veren birinin elinde onuce gecirtemz CTR ı gibi geliyor bana !
-
ya şu yeni kasa type-r lar inşallah tutulur da EP lerin fiyatı düşer.... :hehe
-
Fn2 lerin tutmayacağını hiç sanmıyorum, ben makinaya aşık oldum, hele buraya yazılanları okudukça daha da kötü oluyor; S2K'dan daha çok heyecan verdiğini söyleyebilirim ...
Mutlaka tutacaktır, elektronik donanım vs yeni her zaman merak uyandırır ve talep olur bana kalırsa. Ama Ep'lerin de fiyatının çok fazla düşeceğini sanmıyorum
-
Allah korusun.
-
Dusmez bence, boyle kullanırken agzın kulaklarına geldigi surece dusmez ve sonuna kadar da hak ediyor verdigi zevk ten dolayı !
-
Allah korusun.
>%6rol >%6rol kasap et derdinde koyun can derdinde misali .... hayırlısı olsun :)
-
Çok Düşmez ama yaz sonu ben biraz daha ucuza alırım diye dusunuyorum ..
-
bu arada fn nin yeni bi gazlama videosunu buldum. arkadaş fena gazlamamış bi bakın isterseniz. link: http://videos.streetfire.net/category/Honda/2/e7f1c7a3-e693-46ba-a741-994900e4917a.htm
-
Araba çok hantal diyenler oldu... Ne kadar doğru? Ağır kalma gibi bir durum yok değil mi ?
-
2004 kasadan daha ağır ama hiç hantallığını hissetmedim. gayet seri ve yl tutuşu çok ii. şu hızlanma videolarına bak istersen. bizim 2000 model honda cr-v vardı 150 beygir, 1400 kilo üstelik otomatik vitesti. onda bile hiç de hantallık hisstemedim onun 0-100ü 12 saniye idi. hondalara genelde hantal diyenler olur ama bence bi yanılgıdan ibaret.
-
kolay gelsın..oncelıkle hayırlı olsun bende yakında type r almayı dusunuyorum...genel olarak bır ıkı sorum olacaktı...nasıl bır arac ben ıc mekandakı plastık aksam sesıne de ufak tefek ayrıntılarada cok dıkkat edıyorum bu arac sızce bu yonlerıyle nasıl bırde c4 vts var bende onla kıyasla bunu bırakıp ona gecmeye degermı...gordugunuxz herhangı bır problem varmı? bu msj aslında type r olan kardesıme ozelden de cekmıstım ama hepımızın faydalnması adına buraya yazmak sonra daha mantıklı geldı :)
-
bu arada fn nin yeni bi gazlama videosunu buldum. arkadaş fena gazlamamış bi bakın isterseniz. link: http://videos.streetfire.net/category/Honda/2/e7f1c7a3-e693-46ba-a741-994900e4917a.htm
yaw bana pek hantal gelmedi bu ama belki jdm versiyonudur
-
yaw bana pek hantal gelmedi bu ama belki jdm versiyonudur
bu kasanın jdm versiyonu yok bildiim kadarıyla.
c4 benim eski arabadır. çok problem çıkardı şimdi type-r'a geçtim çok memnunum.
-
bu kasanın jdm versiyonu yok bildiim kadarıyla.
c4 benim eski arabadır. çok problem çıkardı şimdi type-r'a geçtim çok memnunum.
-
maestro kardesıme cok tessekur ederım gercekten benı type r konusunda buyuk bır sabırla merakımı gıderdı ...yalnız su kaporta ıncelık sorunu dıye nette gordugum hondanın genel sorunu bu aractada varmı tabı eger bır sorunsa :)
-
maestro kardesıme cok tessekur ederım gercekten benı type r konusunda buyuk bır sabırla merakımı gıderdı ...yalnız su kaporta ıncelık sorunu dıye nette gordugum hondanın genel sorunu bu aractada varmı tabı eger bır sorunsa :)
önemli değil kmorbulut. kaporta inceliği doğru ama artık bütün arabalrda hafiflik sağlamak için ince yapıolar. yeni type-r'da da ince. bu yüzden bazen ufak tefek göçükler olabilio maalesef. bu arada sen de umarım yeni type-r alır aramıza katılırsın. artık sen de izlenimlerini yazarsın burda. >=ok
-
bu arada type-r'ın güzel bir tantım videosuna rastladım. link: http://www.youtube.com/watch?v=myJtjoJusgM&mode=related&search=
-
MAESTRO KARDEŞİM. BU MAKİNAYA NASI MODİFİYE UYGULİCAZZ? BEN İKİ AYDIR ARASTIRIYORUM, AMA GÜVENEMİORUM. Bİ HAVA FİLTRESİ SİPARİŞ ETTİM ODA DAHA GELMEDİ. SEN BİŞİ YAPTINMI?
-
kardeşim hoşgeldin aramıza nası memnun musun makinadan? ben şu sıralar modifiye yapmadım bekliyorum. daha parça yok yenisi için çünkü. yani hava filtresi filan olur tabi. ama biraz cebi açıp mugen taktırsak ii olur garantisi açısından. inan bana garantiye çok ihtiyacın olcak. ben şu sıralar aksesuarlarla uğraşıyorum. paspas filan aldım. çünkü adamlar normal civic paspası koymuşlar. bide içine kırmızı neon aydınlatma taktırdım.
-
AEM caı takabilirsin.ses açısından oldukça etkili.
-
örnek olarak : http://www.youtube.com/watch?v=ofeDhIroGlE
buda egsoz ve filtreli typer : http://www.youtube.com/watch?v=OXAlHh7yT8E
-
Vites-Km oranları mı diyim, ne diyim tam olarak bilemiyorum ama o biraz değişmiş zannedersem (tabi vitesi, kesiciye girmeden hemen önce attıysanız)
Ep3'te 60-100-140-180-220-260 diye gidiyor olması lazım.. Bunda değişik.. Belki 5-6'yı uzun tutmuşlardır..
-
viites oranları kısaltılmış aslında. sayısal oranını bilmiyorum ama vites aralıklarında yapabileceğin maksimum hızları yazayım. benim aklımda hepsi şu anda ama azıcık hata payı olabilir.
1. vites: 0-58, 2. vites: 58-94, 3. vites: 94-132, 4. vites: 132-170, 5. vites: 170-206, 6. vites: 206-235km
-
Vites oranları bariz şekilde kısalmış...
-
abı bılgısızlıgıme verın de pekı bu ne saglar yanı pozıtıf yonde bır gelısmemı?
-
abi eğer tork aralığı ile oynayacaksan vites dişli oranlarıyla da oynayacaksın adamlar da öle yapmış. bi dezavantajı filan yok yani. sadece düşük dişli oranları demek daha çok vites değişimi demektir.
-
Eskisinde 0-100'ü iki viteste halledebilirken şimdikinde 3'e takmalısın
5e kadar kısaltıp 6yı uzun tuttularsa ne ala, yoksa öyle 6da 235te kalması gibi bi şey olursa ayıp yani.. Ep3le 260'ın altına iniyoduk yani..
-
bana EP3 ün vites oranları çok kısa geliyordu. Yeni kasanın oranları çok daha kısa. Bu da yakıt tüketimini artırır, yeni kasanın ağırlığı fazla olduğundan hızlanmayı EP3 le denkleştirebilmek için vites oranlarını kısaltmışlar...
-
abı bılgınıze sagı duyuyorum da 0-100 ısını 3.vıteste halletmek bana pek pratık gelmedı :)
-
ama bi dakka benim yazdığım oranlar 8000 devirdeki oranlar. mesela 1. vitesde 58km hıza çıktığında 8000 devirde oluyo kesiciye 62kmde filan giriyo. 2. viteste de 98de filan kesiyo. ama ep3 de stock haliyle 2. vitesde 100'e çıkamıyo ki? 218 beygirlik jdm versiyonu da çıkamıyodu gayet ii biliyorum. bence vites oranları aynı ama duyduğum kadarıyla artan ağırlıkdan dolayı 1. vites dişlisini kısaltmışlar die duydum.
-
5. vites 235 6. vites 265 benim vidyosuda vardı kaybettim ](*,)
-
kesici kaç binde dostum?
-
kesici 8300 ile 8400 arasında, maksimum beygir 8000de...
-
Modife işi yapan bi arkadaşım var filtre için AEM Tavsi etti. ve siparişi verdi. beklioruz bakalım. makinadan memnunum. en sevdiğim özeliğide kimsede olmaması. TYPE S LERE DELİ OLUYORUM. KESİNLİKLE YENİ TYPE -R KULLANMAK Bİ AYRICALIK. ALLAH HERKESE NASİP ETSİN. ARKADAŞLAR. Ama fazla değil. type - s de nasip edebilir:)
-
Arkadaşım hoşgeldin diyecem sana ama arada bi gelip rüzgar gibi esip geçiyosun. Önce bi kendini tanıt istersen.
Yeni Üye Tanıtım Bilgi Formu;
1.- Adınız, soyadınız:
2.- Yaşınız:
3.- Aracınız (Markası, modeli):
4.- Hobileriniz:
5.- Mesleğiniz:
6.- Siteyi nereden duydunuz:
7.- Kan Grubunuz:
8.- Burcunuz:
9.- Taraftarı olduğunuz takım:
Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi
tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır.
TeamHondaTurkey Yönetimi
-
kesici 8300 ile 8400 arasında, maksimum beygir 8000de...
gücünü 8000 de veren bir motor için kesicinin biraz daha üst devirlerde olmasını beklerdim. Mesela 8600-8800 gibi. Genelde maksimum gücün alındığı devrin 600 üzerinde falan kesici olur... EP3 te 7400 e 8200 arada 800 devir fazladan var... B16A da keza 7600 e 8400 ...
-
MAESTRO KARDEŞİM. BU MAKİNAYA NASI MODİFİYE UYGULİCAZZ? BEN İKİ AYDIR ARASTIRIYORUM, AMA GÜVENEMİORUM. Bİ HAVA FİLTRESİ SİPARİŞ ETTİM ODA DAHA GELMEDİ. SEN BİŞİ YAPTINMI?
filtreniz ne marka acaba?
-
AEM sipariş etmiş. youtubeda videou var AEM intake'li type-r'ın.
-
ama bi dakka benim yazdığım oranlar 8000 devirdeki oranlar. mesela 1. vitesde 58km hıza çıktığında 8000 devirde oluyo kesiciye 62kmde filan giriyo. 2. viteste de 98de filan kesiyo. ama ep3 de stock haliyle 2. vitesde 100'e çıkamıyo ki? 218 beygirlik jdm versiyonu da çıkamıyodu gayet ii biliyorum. bence vites oranları aynı ama duyduğum kadarıyla artan ağırlıkdan dolayı 1. vites dişlisini kısaltmışlar die duydum.
Bu vites/km konusunu ilk ben açtım zannedersem, orda da parantez içinde şunu yazmıştım;
"Vites-Km oranları mı diyim, ne diyim tam olarak bilemiyorum ama o biraz değişmiş zannedersem (tabi vitesi, kesiciye girmeden hemen önce attıysanız)"
Bunu başta okusaydınız, yok ben vitesi biraz daha erken değiştirdim deseydiniz o zaman bu tür bir kargaşa yaşanmayacaktı :) Sağlık olsun, öğrenmiş olduk aşağı yukarı eskisi ile aynı olduğunu...
(Buarada ben de tam olarak yazmadım zaten, sadece 1'de 60 görüyo, gerisinde 100-140-180-220-260 diye yazdıklarımda bi 3-5 km kadar aşağıda da olabilir.. Aklımda kolay kalsın diye, bir de net rakamlar olsun diye öyle demiştim zamanında, 1de 60 km, gerisinde 40'ar km artarak gidiyo şeklinde..)
-
Bu vites/km konusunu ilk ben açtım zannedersem, orda da parantez içinde şunu yazmıştım;
"Vites-Km oranları mı diyim, ne diyim tam olarak bilemiyorum ama o biraz değişmiş zannedersem (tabi vitesi, kesiciye girmeden hemen önce attıysanız)"
Bunu başta okusaydınız, yok ben vitesi biraz daha erken değiştirdim deseydiniz o zaman bu tür bir kargaşa yaşanmayacaktı :) Sağlık olsun, öğrenmiş olduk aşağı yukarı eskisi ile aynı olduğunu...
(Buarada ben de tam olarak yazmadım zaten, sadece 1'de 60 görüyo, gerisinde 100-140-180-220-260 diye yazdıklarımda bi 3-5 km kadar aşağıda da olabilir.. Aklımda kolay kalsın diye, bir de net rakamlar olsun diye öyle demiştim zamanında, 1de 60 km, gerisinde 40'ar km artarak gidiyo şeklinde..)
aslında mesajını dikkatli okudum yalnızca yazdığımın aynısını bi başka konuda da yazmıştım ordan kopyala yapıştır yaptım. olay bundan ibaret. bide sanırım 235kmde daha 8000 devire gelmemiş oluyo. yani umarım öledir. çünkü araba bikaç seneye açılırsa 235in üstüne çıkabilmeli.
-
Modife işi yapan bi arkadaşım var filtre için AEM Tavsi etti. ve siparişi verdi. beklioruz bakalım. makinadan memnunum. en sevdiğim özeliğide kimsede olmaması. TYPE S LERE DELİ OLUYORUM. KESİNLİKLE YENİ TYPE -R KULLANMAK Bİ AYRICALIK. ALLAH HERKESE NASİP ETSİN. ARKADAŞLAR. Ama fazla değil. type - s de nasip edebilir:)
ben bu konuyu anlayamıyorum honda sadece size özel üretmedi o arabayı ... Başka insanlarda olunca ne oluyor değerimi azalıyor...
-
ben bu konuyu anlayamıyorum honda sadece size özel üretmedi o arabayı ... Başka insanlarda olunca ne oluyor değerimi azalıyor...
Bob06 Birde Sıradan TypeR Yani...Özelliği Olsa Anlayacagım..
-
vites oranları ile ilgili herhangi bir aracın 2 de yuz gormesi yada gorememesi sorun degil sadece kagıt ustunde anlamlı degerler bence bazen testlere bakarsınız aracın 0-130 11,5 sn der ama 400 mt si 15,4 sn dir ki bence basarılı bir deger diil , type r bile 15 sn civarında alıyor bu sureyi onemli olan ne kadar yol alıdıgın yani 400 mt suresi bana gore >=ok
-
açıklaman ve bu güzel bilgi için sana teşekkür ederim maestro kardeşim.
sana bir özel sorum olacak müsadenle şu yeni TypeRlarda standartında yani senin araba da xenon var mı?
-
ep3 14.9 sn de alıypr 0-400 m yi.
-
dorudur bende 14,9 ile 15,1 arası degerler gordum hep testlerde ama kaldırmak gercekten incelik istiyormus >=ok
-
sana bir özel sorum olacak müsadenle şu yeni TypeRlarda standartında yani senin araba da xenon var mı?
standartında var xenon ama mercekli değil.
-
ep3 de 100 e 2 viteste cıkamıoyorki 2. viteste 90 falan belki 95 ama 100 degil yani onu kesin biliyorum 3. vitese atmak gerekiyor yani... kabaca:
60-90-130-175-215 gibi falan yanliş hatırlamiyorsam...
-
standartında var xenon ama mercekli değil.
teşekkür ederim
-
Abıler benım bırkac sorum olacaktı.Eger sabrederde cevaplarsanız Allahın ıznıyle bende bır honda kullanıcısı olacam !
oncelıkle yenı type r ıcın bahsedıyorum ... gercekten yere cok yakın gozukuyor ve benım merak ettıgım sey gercekten cok mu yakın yanı ben mersınde ıkame edıyorum ve buranın yollarıda okdar ıc acıcı degıl? (ınternette normal bır cıvıc sedan type r dan daha yakın gıbı duruyor ya oda ayrı bır mesele
ıkıncı olarak arabanın ep3 tede yenıdede bırden ıkıye cekerken cart dıye senkromaj dıslılerının surtugunu duydum ve4 bunun en yuksek devırlerde oldugunu da eklemek ıstıyorum..bu normalde debrıyaja tam basılı oldugu zamanlardada yapıyor mu?eer oleyse cok can sıkıcı bır durum mu?cunku 30.000 de fılan senkromaj degstırmek gerekıyomus bıde ıcının sesızlıgı ve mazeme kalıtesı ne cok ıyı nede cok kotuymus
bunlar hakkıında gorus ve acıklamalarınız benı gercekten karar vermek yonunde etkılıcek..lutfen yardımlarınızı esırgemeyın
ve bırkezdaha bu bılgılerı bana saglayan maestro kardesıme ve o sabrı ıcın bır kez daha fazladan ona tessekur etmeyı borc bılıyorum!!!
-
arabanın ep3 tede yenıdede bırden ıkıye cekerken cart dıye senkromaj dıslılerının surtugunu duydum ve4 bunun en yuksek devırlerde oldugunu da eklemek ıstıyorum..bu normalde debrıyaja tam basılı oldugu zamanlardada yapıyor mu?eer oleyse cok can sıkıcı bır durum mu?cunku 30.000 de fılan senkromaj degstırmek gerekıyomus
senkromec olayı maalesef dogru.. Cevremde ben dahil 6 typer senkromecleri değiştirdi.
-
Ne kadar isteniyor yetkili serviste veya dısarda senkromec degisimine ??
-
Yeni Type-R ı geçen Efe Honda show room unda gördüm. Direksiyonu ve arkası çirkin bence...
-
Yeni Type-R ı geçen Efe Honda show room unda gördüm. Direksiyonu ve arkası çirkin bence...
renk neydi soner?
-
gri sanırım kardesım konustum da ben >%6rol ..abıler buarada su sanzıman sorunu hondaya yakısmamıs bence yanı gercı bende alıyorum artık type r Allahın ıznıyle ama sorunsuz bır motor sorunsuz bır sanzıman dıye tanıdık bız hep hondayı :lovee
-
Siteye bi yeni type-r da benden olsun arkadaşlar... ALet Süper..
-
hayırlı olsun. kazasız belasız
-
saolsın.
-
yeni hızlanma videosu. geçen seferki ile aynı yerde çektik. bu sefer daha ii kaldırdım. sonra sürelerine bilgisayarda ağır çekimde baktık. veriler doğruya yakın. linki veriyorm: http://www.youtube.com/watch?v=Xh2753ZZzkw
-
kardesım ayagına saglık bırazda olsa moralım yerıne geldı buarada 0-100 de 7.0 nın altında gıbı yada ben ole gormek ıstedıgım ıcınmı goruyorum kı :lovee
-
yok kardeşim doğru gördün 7 sn'nin altında. ama baya uğraştım ii sonuç almak için. hayırdır moralin nie bozuk?
-
ya su ınternette dolasan vıdeoları gordukce ınsanın aractan soguyası gelıyor ama senınkı en gercek ornek oldu bence elıne ayagına yuregıne saglık
-
eline sağlık kardeşim çok güzel bir paylaşım oldu bizler için ;)
bu arada yeni TypeR ı kaldırmak gercekten bu kadar zor mu?
dergi testlerinde de birbirinden çok farklı sonuçlar var nedense?
ama seninki en canlı örneği oldu :)
-
başarılı olmuş gerçekten. eline ayağına sağlık.
-
maestro kardeş, stok'a yakın bir EP3 le rolling denesene..
-
saolun arkadaşlar. daha fazla video çekerim. bu yakınlarda kimsede ep3 yok bizim bahçlelide vardı ama ama modlu type-r, denemedim hiç.
-
başarılı olmuş gerçekten. eline ayağına sağlık.
arkadaşın da eline sağlık o çekti ben kullandım. bi de çekmeden önce uzun yoldan gelmiştik. motor açılmış vaziyetteydi yani, onun da etkisi vardır muhakkak.
-
maestro sanırım ankaradasın bende öle. benim araçta sadece filtre ve son susturucu var denemek istersen haberin olsun
-
abi keske bır deneme ımkanınız olsada gorsek comen old type r comon dıyen adama ınat bır cekın ama umarım yenısıde eskısı kadar gıdıyordur :lovee
-
yaw bana denk gelmıstı hemde kırmızı .arkdasımın eve gıtmeı gerekıyodu deneyemedık. test aracıydı arkadasımdakı yemek e yetısıcem dıye gıttı olece kaldı yaw :).olsada denesek yaw
-
yaw bana denk gelmıstı hemde kırmızı .arkdasımın eve gıtmeı gerekıyodu deneyemedık. test aracıydı arkadasımdakı yemek e yetısıcem dıye gıttı olece kaldı yaw :).olsada denesek yaw
kırmızı mı? şu son çıkan dergilerdeki type-r mı? ondan başka kırmızı yok halen sanırım.