TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: volume77 - Mart 03, 2019, 06:58:12 ÖS
-
Fd6 aracım şöför tarafı taban su içinde nereden geldiğini çözemedim cam fitillerideğil bence daha önce başına gelen varmı veya bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler
-
Kardeşim benimde arka sol halı ıslaktı. kapı fitili diye düşünüdm ama degilmiş. kapı kartonunu açtılar. dışardan su doktuler kapıya, cam fitilinden alıp, kapı içindeki poşet tarzı yerde alttan yırtıldığı için, ordan kapı içine ordan da halıya sızıyordu. yanı kapı kartonunu sök ve kapıya dısardan su tut derım.
-
Fd6 aracım şöför tarafı taban su içinde nereden geldiğini çözemedim cam fitillerideğil bence daha önce başına gelen varmı veya bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler
Aynı durum geçen sene başıma gelmişti. Sol arka kapıdan alıyordu benim ki. Kapı yüzünü söktür altta poşet tarzı bişey var etrafı cekomastikle çevrili, o poşet gibi olan malzemenin altındaki cekomastik özelliğini yitirmiş. Herhangi bir poşette olur (tekrardan poşet çek içe)
-
Benimde arka bagaj havuzu ıslak nerden giriyor olabilir ?