TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: hk_seyyah - Nisan 10, 2017, 07:58:17 ÖS
-
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.ilk arabamı aldım.115 binde 2007 city 7 ileri otomatik. arabayı expertiz raporlu aldım. krank keçesinde yağ sızıntısı ve sol arka amortisörde yağ sızıntısı çıktı. Bu sorunları ne şekilde nekadar fiyata halledebilirim. Bir de daha önemlisi araç bazen ışıkta devir düşüşü yaşayıp stop etcekmiş gibi oluyor sonra tekrar yükseliyor. Bir kaç gündür boş yolda ani vites düşüş yükselişi yaşıyorum araç çok sarsılıyor. satın aldığım kişi ağır bakımları uzun yıldır yaptırmamış muhtemelen en son 5 bin önce yağ seti değişmiş. araca kendim ne gibi değişimler ve bakımlar yaptırmam gerekir? Birçok soru sordum yardımlarınızı bekliyorum :)
-
Kimse yardımcı olmıcak mı? aracımın tüm bakımlarını yaptırdım. bogaz kelebek adaptasyonu yapıldı .bobinler temizlendi. Ancak seyir halinde teklemesi (vites geçişide olabilir çözemiyorum araç sarsılıyor) Birde nadir olarak ışıklarda rölanti inip çıkıyor? ne tavsiye edersiniz. Bobinler mi değişmeli?
-
Araç hangi ilde?
-
istanbul
-
Anadolu yakası İKİLER honda, Avrupa yakası RADAR honda ikisinin çok iyi olduğunu duydum bir göster istersen.
-
iki serviside duydum ama ilk başta evime yakın bir honda özel servise götürüp yüklü bir para bayıldığım için tekrar başka yere götürüp yaptırabilcek durumum yok. 2. kez ilk yaptırdığım yere götürdüm beyin adaptoasyonu yaptılar.ama yine çözülmedi. Ben yine ilk yaptırdığım yere bir kez daha göstereyim. Bu durumla karşılaşıp çözen olduysa bilgilendirsin