TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: NBoyraz - Aralık 13, 2016, 10:43:13 ÖÖ
-
Uzun yolda hararet düşüşü yaşıyorum. Ozelikle soguk havalarda. Haliyle arac icini de isitmada sıkıntı cekiyorm.neden kaynaklaniyor olabliri.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Termostatiniz arizali takili kalmistir sogutma sivisini motora vermiyor bu yuzden kaloriferinizede sicak su gelmiyir termostat inizi yenileyin.
-
Termostatin arizali olmasi hararete sebebiyet verir mi
-
Termostat açmazsa motor suyu devirdaim yapamaz motor sıcaklığı yükselir hararete sebep olur.
-
Carismatiq arkadasin dedigi gibi arizali termostat motora sogutma sivisini vermez arac hararet yapar once conta yanar eger yola devam ederseniz motor blogu catlar ve motor kilitlenir masrafi motoru komple revize etme ile sonuclanir.Yanliz arac uzun yolda ruzgar ile sogudugundan arac hararet yapmayabilir ama sehir icinde kullandiginiz anda ruzgar motoru sogutamaz ve arac hararet yapar.
-
Değerli forum üyelerinin dediği gibi 'Termostat Açık kalmıştır'.
-
Hararet de yapmiyor, eger yükselirse ortada cakiloyor fan vs. Açılıyor.Ancak hiz yapinca tek tek düşüyor.
-
TERMOSTAT SÜREKLİ AÇIKTIR.BENİM BAŞIMA GELMİŞTİ.ÖZELLİKLE YOKUŞ AŞAĞI İNİŞLERDE HARARET GÖSTERGESİ EN ALTA KADAR İNİYORDU.
-
Daha Dün Yoldan Geldim Kardeş Honda Civic 1.4is Araç rampalardan Hızlı saldığın zaman gaza basmadan düşüyor hararet ama aracı boşa almaz veya gazı salmazsan düşmüyor, eğer normal giderken düşüyorsa muhtemelen termostat açık kalıyor.