TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: ahmetK. - Kasım 08, 2016, 07:29:35 ÖS
-
Arkadaslar merhaba 2010 63 binde civic dream aracim vararac icinde rolantide sanki dizel motor gibi gir gir gir girses geliyo araç disindan bu ses gelmiyo atiker atikfast obd 2 siyah uzun enjektörlü lpg taktirdim yagi castrol 10-40 bakimli bi arac ne yakitta ne gidiste hic bi problemim yok ama bu ses rolantide sürekli var arac klimasi calisinca ve fanar acilinca biraz daha artiyo ses cok rahatsiz edico degil ama fd6 lpgli düz viteslerde bu durumu yasayip yardimci olabilecek bi arkadas vai
-
ilk akla gelen şeyi ben yazayım lpg nin enjektörlerden olabilir benzinde ikende aynı ses geliyomu?
-
Bişey farkettim lpg ve benzindede yapiyo ama rolantide araci salip frene basinca ses kesiliyo yani 10 20 gibi hizlarla araci salinca ve hafif frene basinca ses kesiliyo ama durunca frene dahi bassan o ses geliyo yani arac biraz one egiince ses kesiliyo motor kulagi falan olabilirmi
-
hocam bende de ona benzer bişi war cok hafiften dizeli sesi andırmaya basladı arabayı ne sıkıstırırım nede cok sık kullanırım haftada bı kez kullanırım oda benzınlı zaten daha km si 100 binde