TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: ALG - Mayıs 29, 2007, 06:57:45 ÖS
-
(http://img61.imageshack.us/img61/5095/123456ug5.png) (http://imageshack.us)
10 haziranda piknik yapalımmı???
Gelmeyi düşünenler oylarsa ve ismini belirtirse seviniriz, isteyenler kız ve erkek arkadaşlarıylada gelebilir..
-
+1 yassi... ( 2-3 arkadaşımla gelebilirim)
tarih ve yer sorun değil... >=ok
-
+1 yassi...
en hızlı üye Yassi olmalıymışş >=ok oylarsan sevinirim yassi..
-
oyladım ki :)
+1 yassi...
en hızlı üye Yassi olmalıymışş >=ok oylarsan sevinirim yassi..
-
arkadaşlar ciddi katılımcılar oylasın sadece ltf.. o güne gelmesi kesin olmayanlar önce kesinleştirsinler ve sonra oylasınlar, malum istihkak planı yapacağız..yeme içme işini organize edecegiz vs...
-
Kesin Geliyorum...
-
1-ALG
2-yassi + 2 yada 3 arkadaşı
3- Can_DCK
-
1-ALG
2-yassi + 2 yada 3 arkadaşı
3- Can_DCK
4- DeeperBlack + 1
-
Yapmayın O Gün ya Başka Gün yapalım >ag
-
ben de gelebilirim sanırım, şimdilik o gün için bir manim yok:) çıkarmayız da bu saatten sonra. her ne kadar ertesi gün gezim olsa da süper olacakkk :)
kesin sölemiyim ama belki bir iki arkadaş da bende olabilir.
-
1- ALG
2- yassi + 2 yada 3 arkadaşı
3- Can_DCK
4- DeeperBlack + 1
5- mutunch +1 yada 2
-
1- ALG
3- Can_DCK
4- DeeperBlack + 1
5- mutunch +1 yada 2
6-GU ben ve kendim :dil
-
BENDE VARIM EŞİM VE 7 AYLIK OĞLUMDA.AYRICA POLENEZKÖY TARAFINDA BU TÜR ORGANİZASYONLAR İÇİN YERLER VAR.MASASI MANGALI HAZIR SEN GERİ KALAN MALZEMELERİ GETİRİYORSUN.YEŞİLİKLER İÇİNDE
-
SLVR güzel fikir..oralar çok daha nezih yerler..Bencede iyi fikir Polonezköy..
-
İNTERNETTEN Bİ BAKALIM OLMADI BEN Bİ ARA GİDİP YER BAKAYIM.BİLDİĞİM KADARIYLA SADECE MASA PARASI ALINIYOR. NE DERSİNİZ
-
bence mantıklı..temiz olsun, sıkınıtısız olsun..
hee bide arabaların altı falan vurmasın tabi
-
1- ALG
3- Can_DCK
4- DeeperBlack + 1
5- mutunch +1 yada 2
6-GU
7-SLVR ve ailesi
-
BEN BİRAZ ARAŞTIRDIM ŞİMDİ,İSTERSEN BİRDE SEN BAK ÇOK GÜZEL YERLER VAR.OLDU Kİ BEĞENİLEN BİYER OLURSA ÖZELLİKLE ORAYA BAKARIM OKUDUKLARIMA GÖRE KAVACIKTAN OTABAN YOLU İLE GİDİLİYOR.BULUŞMA NOKTASI MERKEZİ KAVACIK BİLE OLUR.İSTANBUL POLONEZ ARASI 30-35 DAKİKA
-
BEN BİRAZ ARAŞTIRDIM ŞİMDİ,İSTERSEN BİRDE SEN BAK ÇOK GÜZEL YERLER VAR.OLDU Kİ BEĞENİLEN BİYER OLURSA ÖZELLİKLE ORAYA BAKARIM OKUDUKLARIMA GÖRE KAVACIKTAN OTABAN YOLU İLE GİDİLİYOR.BULUŞMA NOKTASI MERKEZİ KAVACIK BİLE OLUR.İSTANBUL POLONEZ ARASI 30-35 DAKİKA
SLVR link yada resim varsa ricam olur senden..herkesde fikrini söylemiş olur
-
(http://img440.imageshack.us/img440/2940/webwizforumsnu1sz0.jpg)
-
Geldim bende.
-
1- ALG
3- Can_DCK
4- DeeperBlack + 1
5- mutunch +1 yada 2
6- GU ben ve kendim
7- R-13239
-
geliyorum... :hehe
-
1- ALG
3- Can_DCK
4- DeeperBlack + 1
5- mutunch +1 yada 2
6-GU
7-SLVR ve ailesi
8-R-13239
9-Tolga-R
-
Ben + 1-2
-
yer uyarsa ve aracımın rölantisi çözülürse bende geliyorum arkadaşlarr
-
Güncel Liste
1- ALG
3- Can_DCK
4- DeeperBlack + 1
5- mutunch +1 yada 2
6-GU
7-SLVR ve ailesi
8-R-13239
9-Tolga-R
10-Agent + 1 yada 2
11-delsolemrah
-
arkadaşlar demirciköy zekeriyaköy kilyos otaraflarda cok güzel ve tenha alternatif olara düşüne bilrsiniz
-
http://www.milliyet.com.tr/2005/08/28/pazar/paz05.html demirciköy hakında
http://www.zekeriyakoy.net/ zekeriyaköy hakında
http://www.kilyos.info/ kilyos hakında
-
bende varımmmmmm
ve polonezköy ideal derim, iki haftadır ordaydım güzel vala, biz kendin pişir kendin ye yaptık, kişi başı 20 ytl'ye çıktık. ama piknikte güzel olur polonezköyde, birde team hondayla daha bir güzel olur oraları >=ok
-
1- ALG
3- Can_DCK
4- DeeperBlack + 1
5- mutunch +1 yada 2
6-GU
7-SLVR ve ailesi
8-R-13239
9-Tolga-R
10-Agent + 1 yada 2
11-delsolemrah
12-CaSHaReMaN
13-i-lker Bi aksilik olmassa can ile ordayım...
-
polonezköy haritası ve tesisler için bu sayfayı gezebilirsiniz: http://www.polonezkoy.com/konaklama.asp
ben dohada isimli tesisi test ettim. gayet iyiydi
tek önerim olucak, cumartesi pazar farkı çok yüksek polonezköyde, cumartesi tesisler bomboş yollar temizken, pazar o tek şerit yollarda trafik sıkışıyor ve tesislerde oturacak yer çok zor bulunuyor. pazar kalabalık olabilir zorluk çekebiliriz
-
başıma geldi çok iyi biliyiorummm.... fena sıkışık oluyo trafikk >%Sakin
polonezköy haritası ve tesisler için bu sayfayı gezebilirsiniz: http://www.polonezkoy.com/konaklama.asp
ben dohada isimli tesisi test ettim. gayet iyiydi
tek önerim olucak, cumartesi pazar farkı çok yüksek polonezköyde, cumartesi tesisler bomboş yollar temizken, pazar o tek şerit yollarda trafik sıkışıyor ve tesislerde oturacak yer çok zor bulunuyor. pazar kalabalık olabilir zorluk çekebiliriz
-
Polonez bence mantıklı olur. Güzel bir mekan seçersek rahat rahat takılırız. Sabah erken ve akşam geç saatlerde yollar müsait oluyor.
-
ertesi günü iş olacağı için erken gitmek isteyenler olacaktır. benim için sorun yok ama ( ordan direk işe bile gidebilirim :D )
Polonez bence mantıklı olur. Güzel bir mekan seçersek rahat rahat takılırız. Sabah erken ve akşam geç saatlerde yollar müsait oluyor.
-
ersin in dediğinide dikkate almak lazım..tek şerit yollarda helak olmayalım..
-
akşam üzeri falan olursa kesin gelebilirimm
-
aslında çok uzun bir mesafe değil kavacık ayrımı ile polonezköy arası ama istanbulun trafiğinden sıkılıp doğaya gidince trafiğe takılmakda adama koyuyor. ben bir hafta cumartesi gittim bir hafta pazar çok farklıydı ama Cumhur'un söylediği gibi erken gidip geç gelmekde faydalı olabilir
-
hımm aslında gerçekten de pazar günü heryer dolu oluyor, anca çalışan arkadaşları düşünürsek ve cumartesi günü çoğu işyerinin açık olduğunu düşünürsek insan ikilemde kalıyor. Valla bana ikisi de uyuyoar arkadaşlar siz karar verin.
-
saat gün herşey uyar. evet cumartesi çalışan arkadaşları düşünelim, biras trafik çekeriz bir şey olmaz
-
Karar Verildimi?
-
çoğunluk oluştu zaten, 10 haziranda THT buluşacak, orası kesin bir kere..sadece piknik yapılacak yer meselesi var, o işlede birilerinin ilgilenmesi gerek..işlerim gereği eskisi kadar vaktim olmuyor, bu konuda her türlü desteğe açığız..
-
yolar tümseksiz egebesiz tırafiksiz yol isityoruz kim istemiyoki geçii mekan cok önemli başak altarnetif sunun arkadaşlarrr >=ok
-
http://www.istanbul.gov.tr/Default.aspx?pid=2964 Linke Göz Atmakta Fayda Varr
-
http://www.sihirlitur.com/gezi/polenezkoy/foto.html#
foto galeri kısımda piknik park diye bir yer var benim çok hoşuma gitti arkadaşlar birde sizler bi bakın
-
Lütfen gelecek arkadaslar isimlerını lısteye yazdırsın..
-
ben varım Agent >=ok
-
1- ALG
3- Can_DCK
4- DeeperBlack + 1
5- mutunch +1 yada 2
6-GU
7-SLVR ve ailesi
8-R-13239
9-Tolga-R
10-Agent + 1 yada 2
11-delsolemrah
12-CaSHaReMaN
14-Agent
Güncel liste
-
1- ALG
3- Can_DCK
4- DeeperBlack + 1
5- mutunch +1 yada 2
6-GU
7-SLVR ve ailesi
8-R-13239
9-Tolga-R
10-delsolemrah
11-CaSHaReMaN
12-i-lker Bi aksilik olmassa can ile ordayım...
13-Agent +1 >=ok
Güncel liste
-
Arkadaşlar aramızda aile olarak geliceklerimiz var
daha sıcak bir THT ortamı olması adına Lütfen var ise kız arkadaşlarınızla geliniz ;)
Anlayışınız için teşekkürler...
-
arkadaşlar anadolu yakasında beykoz taraflarında buluşsakta bende sizi buralarda çayıra çimene götürsem olmasmı gelmeyi her kesten cok istiyorum ama ehliyet yok ki >%6rol ok derseniz +1 +gidecegimiz yerlerin fotolarını ceker siteye eklerim hemde görmüş oluruz >=ok ?
-
anadolu yakasında ise gelemem arkadaşlar iyi eylenceler
1- ALG
3- Can_DCK
4- DeeperBlack + 1
5- mutunch +1 yada 2
6-GU
7-SLVR ve ailesi
8-R-13239
9-Tolga-R
10-CaSHaReMaN
11i-lker Bi aksilik olmassa can ile ordayım...
12Agent +1
-
ya yokmu aramızda şu piknik işine el atacak olan? bi yer seçelim , istikamet belirleyelim artık...
-
ya benm beykozda bildiğim 2 yer var ama karşıdan gelecek arkadaşlarım için orayı bulmak zor olur diye çekiniyorum ikiside mesire yeri..
-
çekinme GU...rahat ol...organize olunur bir şekilde..yeterki alternatif üretelim..resim vs varmı..?
-
Resim bulmaya çalışacağım ama dediğim yerlerin web sitesi olduğunu sanmıyorum yinede bulursam buraya koyarım...
-
http://www.herseynet.com/gezi/gezi/?id=43
Birinci yer burası...
-
Ayrıca Linkin alt kısımlarında diğer mesire yerleride verilmiş buradan bi kaç alternatif seçip oylayabiliriz,vakit kısaldı acele etmek gerek...
-
ya galiba yine en mantıklı seçenek Begrad ormanları sanırım..??
-
abi bence de yine en iyi seçim belgrad ormanı gibi geliyo. Ama Belgradda hazır yanmış mangal bulabiliyor muyuz bilmiyorum ben? Gülsenin gösterdiği yer de güzel ama, orada mangal bulşamayız sanırım, yani bi de yakması falan filan uğraşıp da duman altı olmayalım :)
-
1 kere gidip organizasyon için fiyat ve yer araştırması yaptım ancak sonradan haber çıkmadı , yaktığım benzinle kaldım...
Eğer yüzde yüz derseniz ben biner giderim polonezköye...
-
abi bana uyar sonuçta bende araba yok ne yazık ki, ama mühim olan bütün arkadaşlara uyması. Polonezköy de güzel olabilir aslında. hadi arkadaşlar bi karar verelim.
-
1 kere gidip organizasyon için fiyat ve yer araştırması yaptım ancak sonradan haber çıkmadı , yaktığım benzinle kaldım...
Eğer yüzde yüz derseniz ben biner giderim polonezköye...
birlikte gidelim derim bende şirket arabası var boşayakıt harcama
-
Arkadaşlar Polanazköye gidip araştırma yapabilecek kimse yokmu ?
-
Ben gidebilirim arkadaşlar ama benimle forumdan biri gelip bana eşlik etmesi lazım tek başıma karar vermek ya da çözüm bulmak istemem...
-
arkadaşlar ben beykozda oturuyorum polenezköy'ün ilerisinde cumhuriyet köy var ve güzel bir mesire yeri..hazır mangal ıvır zıvırda var gülşen istersen eşlik edebilirim yada bir kaç arkadaş daha gelirse beykozda girmedik delik bırakmayız hemde güzel bir mekan seçmiş oluruz ?????
-
bu arada bide foto çeker forum'a alternatif sunabiliriz?
-
bana uyar,beykozdada olur bende orada 2 yer biliorum çnkü çok kısa bir süre sonra beykozda ikamet ediyor olacağım alırız fotoğraf makinelerini girişiriz olaya...
-
ok'dir anlaştık...
-
tamam ozaman en kısa zamanda araştırma yapmalıyız vakit çok daraldı...
-
tamam yapalım ben bu öğlen işten ayrılıyorum zati >%6rol olmadı p.tesi kesin işsizim >%6rol her hangi bir vakit olabilir benim için farketmez sizden haber bekliyorum..
-
Arkadaşlar araştırmalarınızı yaparken yol durumunuda göz önünde bulundurunuz...
Malum yere yakın araçlar kulanıyoruz.
Teşekkürler.
-
bu öğlen mümkün değil malum akşam ALİ yle anadolu buluşması organize ettik işlerim var akşama yetiştirmem gereken en güzeli pazartesi olur...
-
Tamam Deniz sen merak etme hem yoLu koLay hemde zemini düzgün 1 yer oLmasına özen gösterices...
-
ok.dir p.tesiye anlaştık...yol ve zemin düzgünlüğü için aklımda cok güzel bir yer var ( kaymak donduran ) FSM cıkışından acarlar mh.devam edip otoyol gibi bir yerden hemen yanına inebiliriz..ama polenez köy ve civarı yol bakımından ~~ söyle böyle sayılır...
-
Orayı bende biliorum cidden muhteşem bi yer...Linkini verdim zaten 1 sayfa önce,yol bakımından bence çok uygun fsm köprüsü çıkışı beykoz kavşağından düz devam edince zaten yolu kaymak dondurana çıkıo...
-
Orayı bende biliorum cidden muhteşem bi yer...Linkini verdim zaten 1 sayfa önce,yol bakımından bence çok uygun fsm köprüsü çıkışı beykoz kavşağından düz devam edince zaten yolu kaymak dondurana çıkıo...
+1 ama araçları içeri sokmak zor olur cünkü az yukarısı çayır cimen toprak başlıyor bir kez orada askıda kaldım araba ile tam bir facia idi...davlumbazlardan kozalak cam balı topladım >%6rol
-
>%6rol ben çıktım bişi olmadı ama bende ne yay var ne jant lastik Suv mübarek benimkisi...Ama mekan cidden güzel şiddetle tavsiye ediorum...
-
ewet mekan güzel tahminimcede yüzde cok ihtimal forum burayı seçecek ama yinede alternatif bulalım gidip kapıdan dönmeyelim :D malum millet hafta sonu bu mekanlara sabah ezanı ile birlikte akın ediyor :gitar
-
Evet ya orası aşırı kaLabaLık oluyor,100.000 lerle telafuz ediLiyor rakkamLar sıkı bi araştırma yapmak Lazım
-
ewet araştırma + sıkı plan sabah biras uykuya weda edip birazda erken kalkarsak kimsenin trafik sorunu olmaz..zannediyorum aksi halde bizim eğlence trafik işkencesine dönüşebilir >%Sakin
-
ewet araştırma + sıkı plan sabah biras uykuya weda edip birazda erken kalkarsak kimsenin trafik sorunu olmaz..zannediyorum aksi halde bizim eğlence trafik işkencesine dönüşebilir >%Sakin
+GU
Erken kalkan yol alır...
-
+1 ama araçları içeri sokmak zor olur cünkü az yukarısı çayır cimen toprak başlıyor bir kez orada askıda kaldım araba ile tam bir facia idi...davlumbazlardan kozalak cam balı topladım >%6rol
Tehlikeli işlere girmemek lazım otoparkı ve yolları güzel olan biryer bulabiirseniz daha güzel olur. Tabiki kalabalık olmasıda ayrıca bir dert :ağlaa
-
Denizcim memlekette pazar günü kaLabaLık olmayan mesire yeri bulmak çook zor ama biz pazartesi polenezköye de gideceğiz sıkı bi sunum yaparız sizlere...
-
Denizcim memlekette pazar günü kaLabaLık olmayan mesire yeri bulmak çook zor ama biz pazartesi polenezköye de gideceğiz sıkı bi sunum yaparız sizlere...
+1
arkadaşlar
artı parantez cok guzel bir haber veriyorum sizlere pazar günü oks sınavı var yani tahminimce millet coluğu cocugu
sınava götürmekten gezmeye gidemeyecek >=ok
-
Aaaa ebeeet wallahi süpersin,bunu unutmuştuk...
-
Aaaa ebeeet wallahi süpersin,bunu unutmuştuk...
hihhihu ama yağmur geliyor desem >%6rol
-
Sende 1 iyi haber veriosun 1 kötü haber :ağlaa
-
ŞAAKAA ŞAKAA >%6rol arkadaşlar 5 hazirana kadar bişi gözükmüyor..
http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller.aspx?m=ISTANBUL
inş.yagmur yağmaz yoksa üstüme kalacak >ag
-
senden bilicem ona göre... >%6rol
-
Arkadaşlar ben bugün gidip gerekli araştırmayı yaptım.Bize en uygun yer Cumhuriyet Köyü yakınındaki piknik yerleri.Oraya gitmek için arabayla hesapladım F.S.M Köprüsü yani Kavacıktan piknik alanı arası 15km ve 15 dakika sürüyor.Yol çok iyi kaymak gibi sadece bi bir yerde yol asfalt yine ama parça asfalt çukur falan kesinlikle yok.Arkadaşlar çok acele karar vermeliyiz heryer hafta sonu full yer bulmak çok zor.Ben bir kaç yerle görüştüm.Benden haber bekliyorlar.Ben onlara 25-30 kişi diye konuştum.Birde tanıdık çıktı.Masa + mangal bana oluru 8.00 YTL DEDİ.Sorularınız varsa sora bilirsiniz çünkü benin aklıma başka bişey gelmiyor.Hatta resimler www.polonezköy.com sitesinde tesisler bölümünde Yeşilçam resimleri orada görebilirsiniz.Fiyat konusunda ve 10 Haziran için yeterince yardımcı oldular.533-595 21 63
-
SLVR bence mantıklı..herkese uyarsa güzel olur..o gün başka bir sitenin buluşması varmış sadece oralarda ama sorun değil tabiki maksat muhabbet, sohbet, güzel vakit geçirmek..fikirleri belirtirsek sevinirim..çabuk karar vermemiz önemlidir..birde gelicem diyen arkadaşlardan gerçekten gelmelerini rica ediyoruz..
-
ŞAAKAA ŞAKAA >%6rol arkadaşlar 5 hazirana kadar bişi gözükmüyor..
http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller.aspx?m=ISTANBUL
inş.yagmur yağmaz yoksa üstüme kalacak >ag
siteninizin meteoroloji mühendisi olarak hava tahminini o güne özel olarak yapıcam ama şimdiden çok erken olacağı için yapmıyorum. zaman yaklaştıkça bilgileri benden alacaksınız.
-
SLVR bence mantıklı..herkese uyarsa güzel olur..o gün başka bir sitenin buluşması varmış sadece oralarda ama sorun değil tabiki maksat muhabbet, sohbet, güzel vakit geçirmek..fikirleri belirtirsek sevinirim..çabuk karar vermemiz önemlidir..birde gelicem diyen arkadaşlardan gerçekten gelmelerini rica ediyoruz..
Bana bişey söyleyin bende konuşayım.Gerekirse 40 kişilikte yer ayırttırabilirim.Bana her konuda yardımcı olacaklar.
-
ya arkadaşlar bugünkü buluşmada deeperblack - cumhur beykozda bir yer önerdi. gayet güsel ve kalabalık olmayan bir yer isterseniz onu değerlendirelim...
Selamlar,
-
her türlü alternatife açığız arkadaşlar..kalabalık olmayan yer bence daha mantıklı olur, yassi cumhurun önerdiği yerde mantıklı..2 nokta belirleriz, bir avrupa yakası birde anadolu yakası..iki yaka buluşuruz ve sonra devam ederiz yolumuza..ama yeri hemen netleştirmek lazım..fikir ve katılım bekliyoruz arkadaşlar, hadi canlanalım biraz yaa :gitar..
-
Bana bişey söyleyin bende konuşayım.Gerekirse 40 kişilikte yer ayırttırabilirim.Bana her konuda yardımcı olacaklar.
ya işte birlikte bir karar lazım..kimse birşey söylemiyor..ama yassinin söyledğide ii fikir.?
-
kalabalık olmayan yerde rahat oluruz araçlarla istediğimiz gibi park, çalıştırma, motor sesi ve tesisat dinleme gibi şansımız yüksek olur...
ayrıca yolu da çok temizmiş ve kolay ulaşım varmış. bana dediği rivaya 4 km ve ormanlık çok güsel bir alan... bence mantıklı. Kalabalık yerde itiş kakış olmaktansa sakin yerde rahat takılmak daha iyi... ama buranın adını unuttum. zaten cumhur bilgi verecek siteye...
her türlü alternatife açığız arkadaşlar..kalabalık olmayan yer bence daha mantıklı olur, yassi cumhurun önerdiği yerde mantıklı..2 nokta belirleriz, bir avrupa yakası birde anadolu yakası..iki yaka buluşuruz ve sonra devam ederiz yolumuza..ama yeri hemen netleştirmek lazım..fikir ve katılım bekliyoruz arkadaşlar, hadi canlanalım biraz yaa :gitar..
-
yassi katılıyorum..gayet mantıklı görünüyor burası..sanırım fire vermeyiz ve herkes gelir, en azından gelicem diyenler gelir heralde?
cumhuru bekliyoruz o halde..
-
ewett. kendisi uyuyodur şimdi :) ama yarın mutlaka kesinleştiriyoruz yer konusunu...
yassi katılıyorum..gayet mantıklı görünüyor burası..sanırım fire vermeyiz ve herkes gelir, en azından gelicem diyenler gelir heralde?
cumhuru bekliyoruz o halde..
-
evet evet..artık vakit kaybetmemiz lazım..en azında gelecek olan grup olarak planlama yapmamız lazım..et, kömür, mangal, batak destesi vs organize olmamız lazım
-
Ben bugün gazetede Piknik yerleri veriolardı reklam olarak ben 2 yerin numarasını aldım Polenezköyde isterseniz oralarada bakabilirim...
-
yaa zaten o konuları da görüştüm cumhurla. büyük ihtimal buluşma yerimiz orası... ;) onların yazlık varmış hemen yanında. ordan alırız mangalı dedi taşımayız mangal vs arabalarda... :)
evet evet..artık vakit kaybetmemiz lazım..en azında gelecek olan grup olarak planlama yapmamız lazım..et, kömür, mangal, batak destesi vs organize olmamız lazım
-
yaa polonezköy vs havalar iyice ısındığı için çok kalabalık olacak gibime geliyor bide trafik sorunu var gülsen. rahat ve kalabalık olmayan yer en mantıklısı...
-
kesinlikle katılıorum ben sadece fikir üretiorum sakin yer benmde ilk tercihim bu sıcakta kalabalık çekilmes...
-
ok o halde yer belli diyelim arkadaşlar..konuyu buluşmalara taşıyorum birazdan
-
1- ALG
3- Can_DCK
4- DeeperBlack + 1
5- mutunch +1 yada 2
6-GU
7-SLVR ve ailesi
8-R-13239
9-Tolga-R
10-Agent + 1 yada 2
11-delsolemrah
12-CaSHaReMaN
bu liste güncel liste değil mi? yalnız oylamada 16 kişi müsait olduğunu belirtmiş listede 13 kişi var,hem müsait olan hemde ortada olmayan o 3 kişi nerede acaba?
-
konuya buradan devam ediyoruz arkadaşlar...
http://www.teamhondaturkey.com/forum/index.php?topic=8158.msg107599#msg107599