TeamHondaTurkey.Com

HONDA => I.C.E-Güvenlik & Müzik Sistemleri => Konuyu başlatan: LEDRON - Şubat 19, 2016, 03:51:42 ÖS

Başlık: Modele Özel Anahtarsız Giriş & Uzaktan Çalıştırma Sistemleri
Gönderen: LEDRON - Şubat 19, 2016, 03:51:42 ÖS
Merhaba değerli forum üyeleri,

Türkiye’de ilk ve tek modele özel anahtarsız giriş ve uzaktan çalıştırma sistemleri sunuyoruz. Modele özel olmasının avantajı kablo kesme biçme gibi aracınızın orjinalliğini etkilemeyen, istenildiğinde orijinal haline arkasında hiçbir iz bırakmadan dönüştürülebilen bir sistem oluşudur. Tüm ürünlerimiz 2 yıl garantilidir.

Sistemin montajı gayet basit olup, aracın orijinal soketlerinin arasına girilerek işlem tamamlanmaktadır. Montaj süresi modele göre 1 ile 2 saat arası değişmektedir.

Sistemimizin özellikleri nelerdir?

Aracınızı start-stop tuşundan, dilerseniz anahtarınız ile uzaktan, hatta telefonunuz ile* dünyanın her noktasından çalıştırabilirsiniz.

Aracınız, yaklaşırken ya da ayrılırken anahtarınızı algılar. Böylece anahtarı cebinizden çıkarmanıza gerek kalmadan kapı kilitleriniz otomatik olarak açılır ve kapanır.

Aracınız kapıları kilitlendiğinde açık kalan camları ve sunroofu otomatik olarak kapatır. Kapılardan herhangi biri açık kalmış ise veya sistem dışı bir yolla açılırsa, aracınız sesli ve görsel** uyarı verir.

Anahtarınızın yanınızda olmadığı durumlarda, belirlediğiniz şifreyi keypad ile* girerek ya da telefonunuzdan* tek dokunuşla aracınıza girebilir ve motoru çalıştırabilirsiniz. Motoru kapatıp araçtan ayrıldıktan sonra kapılar otomatik olarak kilitlenir.

Telefonunuzdan* aracınızın mevcut konumunu görebilir, belirlediğiniz zaman aralıklarındaki hareketlerini takip edebilirsiniz.

Telefonunuz* ve anahtarınız** üzerinden aracınızın kornasını çalarak park ettiğiniz yeri bulmayı kolaylaştırabilirsiniz.

*Opsiyonel özellik.
**Modelden modele değişiklik gösterebilir.

Peki sistemimiz nasıl çalışır?

Yeni nesil araçların tamamının kendine özel bir kontak yuva soketi ve CAN hattı soketi vardır. Basitçe açıklamak gerekirse; kontak yuva soketi anahtarsız çalıştırma, CAN hattı ise marş kontrolü ile kapı ve cam müdahelesinde kullanılır. Sistemimizin içeriğinde bu bahsettiğimiz soketlerin dişi ve erkekleri mevcuttur. Ürün gamımızdaki tüm modeller ayrı ayrı incelenip geliştirilmesi yapılarak kablo kesme sorununa çare bulunmuştur. Ana kontrol modülümüzdeki yazılım da aynı şekilde her model için ayrı programlanmış, tak-çalıştır tipi olması amacıyla geliştirilmiştir.

Soketlerin yerlerine takılması ve ana modüle girilmesinin ardından yapılan işlemler ise sistem ile gelen anahtarların alıcı antenlerinin araç içine yerleştirilmesi ve direksiyon kilidi ile immobilizer sisteminin iptal edilmesidir.

Direksiyon kilidinin iptali sistemden çıkacak olan boş anahtar ucunun kopyalanıp kontak yuvasında kilidi açık bırakacak şekilde konumlandırılmasından ibarettir. Kontak yuva soketi ana modüle bağlandığından kontak yuvası işlevsiz durumda kalmaktadır (kontak açılamaz, marş verilemez).

İmmobilizer iptali ise aracın orijinal anahtarının veya çipinin immobilizer halkasında bırakılması ile gerçekleştirilir. Anahtar veya çip dışarıdan gözükmez, aracın döşemesinin içinde muhafaza edilir. Bu durumun araçta güvenlik açığı yaratmaması amacıyla çeşitli güvenlik geliştirmeleri yapılmıştır. Dışarıdan herhangi bir şekilde araca girildikten sonra kontak çevrilip araç çalıştırılamaz. Sistemimiz anahtarı algılamadan start-stop tuşunu aktif etmez. Sistemimiz çalıştır sinyali göndermediği sürece araç çalıştırılamaz.

Civic, Jazz, CRV modelleri ve diğer uyumlu tüm modellerimizi www.ledron.com.tr adresimizden inceleyebilir, sorularınızı ve önerilerinizi 08504666664 nolu çağrı merkezimizden veya 05322080911 nolu Whatsapp hattımızdan bize iletebilirsiniz.
Başlık: Ynt: Modele Özel Anahtarsız Giriş & Uzaktan Çalıştırma Sistemleri
Gönderen: hamzaffo - Şubat 19, 2016, 09:08:59 ÖS
Aynı araç için 3 farklı fiyat vermek de kalite anlayışı gereği sanırım..
Başlık: Ynt: Modele Özel Anahtarsız Giriş & Uzaktan Çalıştırma Sistemleri
Gönderen: LEDRON - Şubat 20, 2016, 02:54:26 ÖS
Aynı araç için 3 farklı fiyat vermek de kalite anlayışı gereği sanırım..

Anlayamadım efendim? Civic, Jazz ve CRV modellerinin fiyatları aynıdır. Fiyat bilgisini nereden edindiniz?
Başlık: Ynt: Modele Özel Anahtarsız Giriş & Uzaktan Çalıştırma Sistemleri
Gönderen: yusufasikusk - Ağustos 12, 2017, 08:09:55 ÖS
Çok uçuk fiyatları var yaptıran var mı merak ediyorum