TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: derhaan - Aralık 21, 2015, 09:04:34 ÖS
-
Yaklaşık 2 Ay önce aracimda lpg beyni değişti
Bundan sonra sabahları ve motor soğukken ilk çalıştırmada şırıl şırıl su sesi geliyor arabanın içine ve 10 Po kadar sürüyor. 5 tane ustaya gittim ama hava alamadılar. Çünkü radyatörde su hep dolu oluyor. Hava olsa radyatör de su eksiktir diyorlar d arabaya 3 defa fan açtırdık kalorifer sıcak konumda iken ama yine aynı sorun devam ediyor. Araç 2008 honda civic. Lütfen yardımcı olursanız memnun olurum arabadan soğudum
-
Arabadan meden soguyorsunki ? Arabanin bi sucumu var bu konuda ? Bizim salak ustalarin is guzarligi yuzunden arabadan sogumak cok sacma. Su sesi geliyorsa hava var demektir , havasini alamayan ustayada usta demem ben. Kendin al havasini , arabayi calistir radyator kapagi acik olsun 5 10dk sonra araba iyice isininca gaz ver biraz 2 3 bin devire kadar bikac saniye, radyatorden su atabilir korkma, sonra radyatorun alt ve ust hortumlarini elle sikarak pompala icinde hava varsa cikacaktirn bu islemi 3 4 kere tekrarla, her seferinde radyatore su ekle.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
ek olarak bu işlemleri yaparken kaloriferi sıcağa al,devrede olsun.
-
Su sesi tam olarak nerden geliyor ve sorunu hallettinizmi